Nekem ilyen biztosan ez nem rémlik. Volt egy olyan verzió, hogy Pep a 2-6 előtt hívta át a szállodai szobájába Messit, és ott mondta el neki, hogy hamis kilencesként szeretné játszatni, és volt egy olyan, hogy az egész tulajdonképpen Tito ötlete volt. Persze lehet, hogy valójában Messi az ötletgazda, de ebben szerintem nem lehetünk biztosak. Persze ezt bele lehet illeszteni abba a képbe, hogy Messi a diktátor, aki elüldözte Ibrahimovicot, Tourét, majd az edzői stáb nemtetszése ellenére addig erőlködött, amíg meg nem kapta a hamis kilences szerepkörét, hogy így Ibrahimovic utódjaival is kiszúrhasson, de ez nem feltétlenül bölcs döntés. Ezt mindenki döntse el maga.R.M.C.F írta:Mint utóbb kiderült nem pep találta ki messi új posztját,hanem messi magának és ki is követelte.
Azt pedig megértem, ha valakinek nem tetszik a sokpasszos, labdabirtokláson és pozíciós játékon alapuló futball, ez ízlés kérdése (számomra értelemszerűen ez az etalon), de komolyan a 2008-2009-es csapat is ennyire nézhetetlen volt?...
A Pep-témába bele sem megyek, van egy-két olyan dolog, amiről nem látom értelmét, hogy madridistákkal vitatkozzon egy barçás (no offense), Pep az egyik ilyen.