Miért te örülnél ha a Real játékosoknak az lenne a felfogása, hogyha legyőzik a juvét akkor mind1 megyünk kávézni vége a szezonnak és már nem kell semmi?:Dmadridronie írta:A katalán Sport értesülései szerint a Barca öltözőjén belüli általános vélekedés: "Ha kiverjük a Bayernt, triplázunk ..." Hmmm; innen szép pofára esni."Si eliminamos al Bayern, el triplete será nuestro"
Real Madrid vs. Barcelona
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Real Madrid vs. Barcelona
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A katalán Sport értesülései szerint a Barca öltözőjén belüli általános vélekedés: "Ha kiverjük a Bayernt, triplázunk ..." Hmmm; innen szép pofára esni."Si eliminamos al Bayern, el triplete será nuestro"
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
ObjektívCali írta:Miert kerult be Ibra alom 11-be az argentin?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Ha Messi kerte Pepet, hogy rakja be Ibra helyere, akkor Zlatan miert nem utalja Messit is? Miert spanoltak egymassal pl. a legutobbi PSG - Barca meccs elott? Miert kerult be Ibra alom 11-be az argentin?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Igen ebben van valami. Én is ezt szoktam mondogatni amikor focikedvelő társaságban vagyok és felmerül a Barca.A Pep fociról annyit, hogy az első 2 évben simán nézhető volt, aztán az Inter elleni meccs megmutatta a világnak a taktikát ellenünk. Onnantól fogva mindenki, még a Real Madrid is beállt a saját térfelére és lőttek a focinknak, a focinak. Felállt falak ellen mutassatok egy csapatot aki szépen, élvezhetően játszik. Mint nektek legutóbb az Atma kb. Nem tudtatok mást csinálni mint passzolgatni és ívelgetni. Mert ez volt a helyes taktika. Mi az ívelgetést hanyagoltuk a pici emberek miatt. De ellenünk nem csak az Atma állt be bunkerbe hanem mindenki. Pep második 2 éve nem csak nektek, szerintem sok Barca szurkolónak is nézhetetlen volt, de nem mi akartunk így játszani, hanem erre kényszerültünk, mert az összes ellenfél telerakott gatyáva jött ki a pályára. Ott vannak a MU elleni BL döntők. Gyors, szép játék, de ők is focizni akartak. Akkoriból kb az egyetlen csapat. Nem véletlen, hogy olyan látványos meccseket játszottunk velük. Mindenki más túlélni akart.
Pep legelső évében ez a játék valami isteni volt. Abban igaza van R.M.C.F-nek, hogy a játékrendszer önmagában nem elég. Sőt, egy ilyen rendszerhez elengedhetetlen egy klasszis jelenléte. Engem leginkább a '74-es holland vállogatottra emlékeztet, ahol rengeteg minőségi játékos volt, de ott volt az extraklasszis Cruyff aki nagyon kellett oda.
Ami szerintem minden Barca szurkolónak idegesítő lehetett, az az, hogy Pep b@szott változtatni, amikor nem működött a dolog.
Érdekes látni amúgy, hogy végre megint van egy valódi 9-es a Barcában. Jóformán Eto volt az utolsó. Utána is voltak. De Pep kitalálta ezt a hülye, "csatárokat tegyünk ki a szélre" taktikát.
Ugye itt nem Ibra könyvére hagyatkozol?Mint utóbb kiderült nem pep találta ki messi új posztját,hanem messi magának és ki is követelte.
Szerk: ja, de látom igen
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Suarez az első pár meccsen a jobb oldalon kezdett. Meccsek alatt folyamatosan cserélgette a helyét Messi-vel, de inkább a jobbszél volt a jellemző. Aztán ahogy formába lendült megfordult, többet volt középen mint a szélen és ez azóta is így van. De amíg esetlenül mozgott nálunk, jegeltük a vonal mellett. Ekkor inkább a Messi-Neymar összjáték határozta meg a támadásainkat.
A Pep fociról annyit, hogy az első 2 évben simán nézhető volt, aztán az Inter elleni meccs megmutatta a világnak a taktikát ellenünk. Onnantól fogva mindenki, még a Real Madrid is beállt a saját térfelére és lőttek a focinknak, a focinak. Felállt falak ellen mutassatok egy csapatot aki szépen, élvezhetően játszik. Mint nektek legutóbb az Atma kb. Nem tudtatok mást csinálni mint passzolgatni és ívelgetni. Mert ez volt a helyes taktika. Mi az ívelgetést hanyagoltuk a pici emberek miatt. De ellenünk nem csak az Atma állt be bunkerbe hanem mindenki. Pep második 2 éve nem csak nektek, szerintem sok Barca szurkolónak is nézhetetlen volt, de nem mi akartunk így játszani, hanem erre kényszerültünk, mert az összes ellenfél telerakott gatyáva jött ki a pályára. Ott vannak a MU elleni BL döntők. Gyors, szép játék, de ők is focizni akartak. Akkoriból kb az egyetlen csapat. Nem véletlen, hogy olyan látványos meccseket játszottunk velük. Mindenki más túlélni akart.
A Pep fociról annyit, hogy az első 2 évben simán nézhető volt, aztán az Inter elleni meccs megmutatta a világnak a taktikát ellenünk. Onnantól fogva mindenki, még a Real Madrid is beállt a saját térfelére és lőttek a focinknak, a focinak. Felállt falak ellen mutassatok egy csapatot aki szépen, élvezhetően játszik. Mint nektek legutóbb az Atma kb. Nem tudtatok mást csinálni mint passzolgatni és ívelgetni. Mert ez volt a helyes taktika. Mi az ívelgetést hanyagoltuk a pici emberek miatt. De ellenünk nem csak az Atma állt be bunkerbe hanem mindenki. Pep második 2 éve nem csak nektek, szerintem sok Barca szurkolónak is nézhetetlen volt, de nem mi akartunk így játszani, hanem erre kényszerültünk, mert az összes ellenfél telerakott gatyáva jött ki a pályára. Ott vannak a MU elleni BL döntők. Gyors, szép játék, de ők is focizni akartak. Akkoriból kb az egyetlen csapat. Nem véletlen, hogy olyan látványos meccseket játszottunk velük. Mindenki más túlélni akart.
-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az első meccse a Real Madrid ellen volt, akkor valóban többet volt a jobbszélen, mivel valakinek vissza kellett futnia Marceloval (A "visszavágón" már Rakitic kezdett Xavi helyett, így Messi maradhatott a jobb szélen, minden gond nélkül). A következő meccstől kezdve viszont már Suarez volt a középcsatár, a meccs nagy részében.R.M.C.F írta:Továbbra is fenntartom,hogy biztos Te jobban tudod,mivel látsz minden meccset,nekem suarez eleinte jobbon tűnt fel,nem ment neki....majd bekerült a helyére középre.
Messi meg jó fijú.....minden szülő álma,ronaldo meg a rossz fijú. Ezt már tudjuk 2 éve mi is.
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Továbbra is fenntartom,hogy biztos Te jobban tudod,mivel látsz minden meccset,nekem suarez eleinte jobbon tűnt fel,nem ment neki....majd bekerült a helyére középre.
Messi meg jó fijú.....minden szülő álma,ronaldo meg a rossz fijú. Ezt már tudjuk 2 éve mi is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
Ne is faradj vele, GT megoldotta a problemat.Matyi írta:Sua visszatérése utáni 4. meccs, Sevilla ellen Messi hőtérképe:
KATT
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Sua visszatérése utáni 4. meccs, Sevilla ellen Messi hőtérképe:
KATT
KATT
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
[/quote]GT37 írta:and Leo said to me: 'Stay there.'
Szájmon mondja
Hát akkor mégis csak leo rakta ki magát szélre,miről vitatkoztok
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
R.M.C.F írta:Suarezzel jobbon mint eleinte nem ment a játék,hogy ez kinek a döntése lett végül is tök mindegy,legyen enriquéé,
Dictator confirmed.Away from the team's style, Suarez spoke about his position on the pitch being talked about with Lionel Messi, rather than being a plan made by the manager. "One day I stayed as a 'nine' during a game, because before we had been rotating a lot, and Leo said to me: 'Stay there.' The manager saw that it was a good solution and stuck with it."
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Matyi írta:Hát akkor nem jók az információid, Messi miután Suárez letöltötte az eltiltását, az elejétől kezdve a szélen játszott.Suarezzel jobbon mint eleinte nem ment a játék,hogy ez kinek a döntése lett végül is tök mindegy,legyen enriquéé,én abból indulok ki,hogy nem lehet olyan barcás aki nem vette észre hogy messi mekkora vezéregér ott,tata pl hogy jött oda? Messi volt aki ezt elősegítette,különben szóba sem került volna.....vagy ibra is elmondta hogy addig sírt amíg be nem tette pep középre....stb.....
De biztos, azt is ő találta ki, mert ő a diktátor.
Matyikám aranyom,biztos jobban tudod,Te profi vagy,suarez első meccseit volt lehetőségem megnézni,és jobb szélen volt. Ebből indultam ki.
Messi nem diktátor.Oké. Te megmondtad. Akkor úgy van. A fiad. Az a legszebb.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Megint elviszitek a témát Messire,most arról van szó hogy a tikitaka egy fosss
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Hát akkor nem jók az információid, Messi miután Suárez letöltötte az eltiltását, az elejétől kezdve a szélen játszott.Suarezzel jobbon mint eleinte nem ment a játék,hogy ez kinek a döntése lett végül is tök mindegy,legyen enriquéé,én abból indulok ki,hogy nem lehet olyan barcás aki nem vette észre hogy messi mekkora vezéregér ott,tata pl hogy jött oda? Messi volt aki ezt elősegítette,különben szóba sem került volna.....vagy ibra is elmondta hogy addig sírt amíg be nem tette pep középre....stb.....
De biztos, azt is ő találta ki, mert ő a diktátor.
-
dzsi91 írta:Nekeverjük már az Atlético mma meccseivel a mi kontráinkat.Alapjáraton egy szépen végigvitt kontránál én nem tudok szebbet,de ez már tényleg ízlés függő.
pl a BM elleni visszavágón lőtt 3. gólunk,az a valaha látott egyik legszebb gól. Aki vitatja,annak szemorvost gyorsan. Szebb bármilyen 34x passzolok a 16osnál majd egyszer meglesz a terület gólnál.
Suarezzel jobbon mint eleinte nem ment a játék,hogy ez kinek a döntése lett végül is tök mindegy,legyen enriquéé,én abból indulok ki,hogy nem lehet olyan barcás aki nem vette észre hogy messi mekkora vezéregér ott,tata pl hogy jött oda? Messi volt aki ezt elősegítette,különben szóba sem került volna.....vagy ibra is elmondta hogy addig sírt amíg be nem tette pep középre....stb.....soadroli írta:akkor most meggondolta magát, és kiment jobb szélre?R.M.C.F írta: Mint utóbb kiderült nem pep találta ki messi új posztját,hanem messi magának és ki is követelte.
Én tisztában vagyok azzal,hogy nehéz egy átlag barcásnak elhinni hogy a kerítések nem kolbászból vannak arrafelé mert a média ezt nyomta le a torkukon éveken át,és ha felkeltek álmaikból akkor is a 75-25% , xavi 90/86 ot, vagy a bárszát csak a bárszá a verheti meg volt ami elvitte az álommanót.
- h3x0r
Ibra a konyveben ezt irta es azok alapjan ahogy es amiket az azt megelozo fejezetekben irt, en elhiszem neki.GT37 írta:Nekem ilyen biztosan ez nem rémlik. Volt egy olyan verzió, hogy Pep a 2-6 előtt hívta át a szállodai szobájába Messit, és ott mondta el neki, hogy hamis kilencesként szeretné játszatni, és volt egy olyan, hogy az egész tulajdonképpen Tito ötlete volt. Persze lehet, hogy valójában Messi az ötletgazda, de ebben szerintem nem lehetünk biztosak.R.M.C.F írta:Mint utóbb kiderült nem pep találta ki messi új posztját,hanem messi magának és ki is követelte.
Ez kicsit hasonlo, mint ahogy Mourinhonal is a bajnoki szezonban szerintem baromi jo focit toltunk, jol ereztuk, hogy mikor kell atadni a teruletet es kontrazni vagy mikor kell jobban a labdat birtokolni es elol tamadni. Viszont foleg az utolso eveben atesett a lo tuloldalara, mar a kicsik ellen is tulzottan a kontrakra epitett.GT37 írta:Azt pedig megértem, ha valakinek nem tetszik a sokpasszos, labdabirtokláson és pozíciós játékon alapuló futball, ez ízlés kérdése (számomra értelemszerűen ez az etalon), de komolyan a 2008-2009-es csapat is ennyire nézhetetlen volt?...
Pepnel is hasonloan latom. A 08-09-es szezonban mindenkepp es talan meg a kovetkezoben is jo focit toltak. Utana viszont tulzasokba estek es mar nem a tamadasokon volt a hangsuly, hanem a labdabirtoklason, aminek a csucsa a spanyol valogatott kozonsegszorakoztato 2010-es VB-je, majd 2012-es EB-je volt.
-
Ez most komoly? Fejtsd már ki, kérlek.wxyz írta:Semmivel sem volt jobb vagy rosszabb számomra, mint a következő évi "futballhalála" Inter
08-09-es csapat rendre simán nyerte a meccseket több góllal, gyönyörű játékkal, míg az Inter...
Az a csapat játszott még a "legválasztékosabban".
Semmivel sem volt jobb vagy rosszabb számomra, mint a következő évi "futballhalála" Inter
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nekem ilyen biztosan ez nem rémlik. Volt egy olyan verzió, hogy Pep a 2-6 előtt hívta át a szállodai szobájába Messit, és ott mondta el neki, hogy hamis kilencesként szeretné játszatni, és volt egy olyan, hogy az egész tulajdonképpen Tito ötlete volt. Persze lehet, hogy valójában Messi az ötletgazda, de ebben szerintem nem lehetünk biztosak. Persze ezt bele lehet illeszteni abba a képbe, hogy Messi a diktátor, aki elüldözte Ibrahimovicot, Tourét, majd az edzői stáb nemtetszése ellenére addig erőlködött, amíg meg nem kapta a hamis kilences szerepkörét, hogy így Ibrahimovic utódjaival is kiszúrhasson, de ez nem feltétlenül bölcs döntés. Ezt mindenki döntse el maga.R.M.C.F írta:Mint utóbb kiderült nem pep találta ki messi új posztját,hanem messi magának és ki is követelte.
Azt pedig megértem, ha valakinek nem tetszik a sokpasszos, labdabirtokláson és pozíciós játékon alapuló futball, ez ízlés kérdése (számomra értelemszerűen ez az etalon), de komolyan a 2008-2009-es csapat is ennyire nézhetetlen volt?...
A Pep-témába bele sem megyek, van egy-két olyan dolog, amiről nem látom értelmét, hogy madridistákkal vitatkozzon egy barçás (no offense), Pep az egyik ilyen.