Én a szúnyoghálót is ajánlom, nekem beváltRealjoe írta:Egyszerű...kiöntöd egy műanyag edénybe,és kihelyezed a szoba 1-2 pontjára(én az ablak elé tettem )...Ennyi...és tényleg beválik,vagyis nálam egy darab szúnyog sincs mióta ezt használom!
OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
kelemen.istvan írta:Mármint,mit csinálsz vele? Sütibe nem rossz De most komolyan,mit kell vele csinálni,kifejtenéd?Realjoe írta:vaníliás cukor nekem bevált itthonra
Egyszerű...kiöntöd egy műanyag edénybe,és kihelyezed a szoba 1-2 pontjára(én az ablak elé tettem )...Ennyi...és tényleg beválik,vagyis nálam egy darab szúnyog sincs mióta ezt használom!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Mármint,mit csinálsz vele? Sütibe nem rossz De most komolyan,mit kell vele csinálni,kifejtenéd?Realjoe írta:vaníliás cukor nekem bevált itthonra
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
antipatika fc.
hart - coentrao,pepe,ujfalusi,ivanovic - zokora,milner,ballack - robben,cr,nani
edző : mourinho
hart - coentrao,pepe,ujfalusi,ivanovic - zokora,milner,ballack - robben,cr,nani
edző : mourinho
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Frey / Neuer - Cafu, Maldini, Alaba - David Silva, Vieira, Pirlo, Pires - Batistuta (/ Borghetti ), Henrik Larsson (/ Mark Viduka), Alan Smith
vs.
Valdes - Alba, Terry, Alves - Van Bommel, Lass - Beckham, Lampard - Klose, Messi, Rooney
a szimpátia csapatba direkt nem írtam egy madridistát sem, úgy túl nehéz lett volna.
ó, az edzőket elfelejtettem. Scolari helye tuti, a gyökeket meg irányítsa csak Rijkaard
vs.
Valdes - Alba, Terry, Alves - Van Bommel, Lass - Beckham, Lampard - Klose, Messi, Rooney
a szimpátia csapatba direkt nem írtam egy madridistát sem, úgy túl nehéz lett volna.
ó, az edzőket elfelejtettem. Scolari helye tuti, a gyökeket meg irányítsa csak Rijkaard
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pipita 2013. június 23., vasárnap 12:51-kor.
- Galacticos
és? attól még a pályán sokszor tapló volt, mint ahogy materrazzi sem érdekel hogy mekkora ember meg hogy szereti a feleségét ha egy rohadt büdös ny.Casso írta:rengeteg alapítványt működtet és a mai napig együtt él a gyerekkorában megismert feleségével.
és ne mond nekem hogy emberileg az oké aki ír egy könyvet 250 variációval hogy mit mondtam zidanenak címszóval. ahelyett hogy inkább bujkálna valamelyik sarokban és kussolna.
azért drogba szeretett színészkedni, meg amikor szidták akkor jól visszavágni, de emberileg hatalmas. rengeteg alapítványt működtet és a mai napig együtt él a gyerekkorában megismert feleségével.
na most már más a leányzó fekvése.Remy írta:Mind a kettő szerette szívatni az Arsenalt, így érthető
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Balotelli számomra átlépi a nagyképűség határát, és ez nálam nem oké, ahogy Ibra is. Persze viccesek néha, de...mocsok írta:nemár.Remy írta:Valdes, Alves, Materazzi, Piqué, Grosso, Buszkecc, Xavi, Balotelli, Messi, Gattuso, Ibra
balotellit, gattusot és ibrát hogy lehet utálni?
Gattusot meg nem kedvelem, és nem jutott más az eszembe, de mivel közben eszembe jutott Van Bommel, így kis is cserélem őt.
Mind a kettő szerette szívatni az Arsenalt, így érthetőCasso írta:engem is érdekelne bale illetve drogba miért szerepel?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Drogba azért érthető, nagy színész az ember és reklamálni is tud bőven, bár egy Barcást ez nem kéne, hogy zavarjon Én pl nagyon csípem Didiert, jó kis csatár.Casso írta: messideco engem is érdekelne bale illetve drogba miért szerepel?
amúgy igen, ritka nagy arrogáns egy patkány az az evra.
messideco engem is érdekelne bale illetve drogba miért szerepel?
messideco engem is érdekelne bale illetve drogba miért szerepel?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk nekem Materezzival nem volt bajom, pláne amikor aprította azt a nyomi Sevcsenkót. Persze, egy tahó volt ettől függetlenül.
A balhátvédhez eszembe jutott egy jobb: Evra. Azt sajnálnám csak Suarez idejövetelében, hogy nem nevelné tovább azt a -t
A balhátvédhez eszembe jutott egy jobb: Evra. Azt sajnálnám csak Suarez idejövetelében, hogy nem nevelné tovább azt a -t
Ezeknek a játékosoknak a fele a pályán egy vadállat volt, de magánemberként csodálatosak. Meghaltak a címerért. Pl Materazzi, Van Bommel.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Savanyú a szőlő a loosenál szimpatizánsoknak.
Bale milyen alapon van benne a csapatan? Érdekelne, mit tudsz felhozni ellene.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Szimpátia 11 (csak aktív játékosokból)
KAP:
Casillas
HÁT:
ide jobb szélső védőnek fingom sincs a mai felhozatalból, Carvajalt nem láttam még játszani
Puyol
Varane
Marcelo
KP:
Xabi
ide kellene még egy középpályás, de nem igen tudok a mai felhozatalból, inkább reaktiválnám vagy klónoznám Makelelét
TKP:
Callejón
Ronaldinho
Raúl
CS:
Böde
KAP:
Casillas
HÁT:
ide jobb szélső védőnek fingom sincs a mai felhozatalból, Carvajalt nem láttam még játszani
Puyol
Varane
Marcelo
KP:
Xabi
ide kellene még egy középpályás, de nem igen tudok a mai felhozatalból, inkább reaktiválnám vagy klónoznám Makelelét
TKP:
Callejón
Ronaldinho
Raúl
CS:
Böde