Cristiano Ronaldo
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Cristiano Ronaldo - 7
szerintem minden csatár(támadó) játékos így reagálná le ezt a helyzetet főleg úgy, hogy ha egy este kétszer(!) rúgják be előle a lasztit. de hát na, forró a vére
mondjuk azért egy pacsi elfért volna a Spártainak de az öltöző folyosón biztos meg volt a gratuláció. :Đ
mondjuk azért egy pacsi elfért volna a Spártainak de az öltöző folyosón biztos meg volt a gratuláció. :Đ
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Szerintem ha nem CR csinálta volna ezt, akkor nem pörögne az egész világ ezen.
Pogba is - már ha hivatalos oldal - törődhetne a saját kis egójával, nem máséval.
Mondom mindezt úgy, hogy soha nem volt a kedvencem CR és nem is lesz, de elismerem, mert rengeteget tesz és tett már a klubért. Persze ő sem tökéletes, és a hibáit túlságosan felfújják és úgy érzem, hogy sokszor feleslegesen lovagolnak rajta az emberek.
Pogba is - már ha hivatalos oldal - törődhetne a saját kis egójával, nem máséval.
Mondom mindezt úgy, hogy soha nem volt a kedvencem CR és nem is lesz, de elismerem, mert rengeteget tesz és tett már a klubért. Persze ő sem tökéletes, és a hibáit túlságosan felfújják és úgy érzem, hogy sokszor feleslegesen lovagolnak rajta az emberek.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Épp akartam írni én is, de ez nem a hivatalos oldala.tubatibi írta:Na Pogbinho így már tuti nem jön....
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Attól még igaz.Csabi írta:Abajnoksag elmehet meg szaz dolgon ezen kivul. Pl ha a csapattarsa 2 meterrol kihagyja vagy ziccerben lepasszolja a rosszab helyzetben levonek. Ugyhogy ezt kiemelni boszmeseg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Miért? Ez a hivatalos oldala?
Na Pogbinho így már tuti nem jön....nmate írta:https://www.facebook.com/PaulPogba/vide ... 921151679/
Ere nem is emlékeztem. Mondjuk Higuain elől én is elvenném
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Abajnoksag elmehet meg szaz dolgon ezen kivul. Pl ha a csapattarsa 2 meterrol kihagyja vagy ziccerben lepasszolja a rosszab helyzetben levonek. Ugyhogy ezt kiemelni boszmeseg.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
https://www.facebook.com/PaulPogba/vide ... 921151679/
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg ilyeneken a bajnoki cím...És igen, ilyeneken mehet el egy gólkirályi cím...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Undorító amikor ezt csinálja,elhiszem hogy nagyon akar,de ez szánalmas.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az elmúlt időszakban azért nézzük meg, hogy mennyire volt szerencsétlen. Lőtt nem egy kapufát, a Granada védője passzolta be előtte a labdát a kapuba, tegnap egy Almeria játékos csinálta meg ugyanezt, majd jött Arbeloa. 4-5+ gólja lehetne, csak míg valakinek a kapufáról befelé pattan, addig most neki minden rosszul sül el.
És igen, ilyeneken mehet el egy gólkirályi cím... egy Almeria vagy Granada ellen lehet csapkolódni. Kötelező győzelem, 10 emberrel is. A BL-ben meg nekem nem úgy tűnt, mint aki magáért focizik.
És igen, ilyeneken mehet el egy gólkirályi cím... egy Almeria vagy Granada ellen lehet csapkolódni. Kötelező győzelem, 10 emberrel is. A BL-ben meg nekem nem úgy tűnt, mint aki magáért focizik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Megsértődne és lelépne. Maximalista, jobbnak tartja magát a csapatnál.realmadridfan írta: Ha nem lenne ennyi sérült akkor a padra tenném aztán ott is lehet duzzogni ha más lövi a gólt.
Gondolom én.
- realmadridfan
Maximalizmus ide vagy oda, ez a viselkedés elfogadhatatlan. Ha nem lenne ennyi sérült akkor a padra tenném aztán ott is lehet duzzogni ha más lövi a gólt. Lehet lő 50 gólt, de akkor sem akarok ilyet látni Madrid-játékostól. Valami megoldás kellene.
Bár nem ismerem, nem látok bele a magánéletébe, de a viselkedéséből az jön le, hogy óriási az egója. Aki ilyen magas színvonalon, ilyen magas teljesítményt nyújt és ekkora népszerűségnek örvend annak előbb-utóbb kialakul ez. Tartom azt is, hogy ez a tulajdonsága is nagyban hozzájárult a brutális teljesítményéhez. Messi annyiban másabb, hogy ő nem mutatja ki, de ugyanúgy ő is rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én leszarom Messit, ez olyan érv, mint amikor a gyerek hazavisz egy egyest a suliból, és úgy védekezik, hogy de Pisti is egyest kapott.Messi is ugyanúgy görcsöl, ha nem jön a gól, főleg, ha le van maradva Cétől
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az ilyenekkel a csapategységet rombolja csak, a jelenlegi helyzetben ez nem hiányzik, jár a tockos neki.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Messi is ugyanúgy görcsöl, ha nem jön a gól, főleg, ha le van maradva Cétől. Múltkor talán a Valencia ellen elveszített 4-5 labdát 10 percen belül, annyira erőlködött, hogy lövőhelyzetbe kerüljön. Ez így természetes. Soha nem volt még ekkora nagyító alatt két játékos teljesítménye. Talán, ha nem fújta volna fel ennyire a média a kettejük közti versengést, illetve nem köztük dőlne el 7 éve az aranylabda, akkor Cé sem lenne ennyire görcsös. Ez van.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ok, akkor innentől kezdve senkire nem lehet egy rossz szavunk sem, mert ő ilyen, nem tudjuk megváltoztatni, ez a hibája, amit a csapattársai elfogadnak, így nekünk is el kell.hát mert nem tudsz ellene tenni de tényleg, ő ilyen marad és kész.
Fórum bezár, véleménynyilvánításnak helye nincs.
:Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez egy elég nagy gyengeség, hogy csak akkor tud a legjobb lenni, ha otthon is mindenki és a pályán is mindenki alájátszik, nem?akinek mindennek klappolnia kell a magánéletben is, hogy tökéletesen játsszon a pályán. nekem legalábbis ez jön le.
Te sem tudod, én sem tudom, mi az igazság.írhatnád, csak nem lenne igaz.
Már miért kéne elfogadnom?de el kell fogadni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Múltkor is mikor rámászott a nyakára Messi, akkor Cé vágott egy ötöst. Várd ki a végét a ligának, mert jól tudod, hogy ezek az állatok bármikor kitömhetik az aktuális ellenfelet.BBeno írta: messi valszeg beelőzi lassan.
A görcsössége minden meccsen rajta van. Én még nem láttam felszabadultan focizni már az első percektől soha...miután meg van az első, utána sokkal lazább.
A tegnapi "gólöröm" meg igen is bunkóság, de anno, mikor Messi gólrekordot döntött a maga 91 góljával, akkor a csapattársak mindent hagytak neki, minden passzal őt keresték, szinte minden gólhelyzetben ő volt a befejező személy.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor