1-etSteve írta:köszi a 2 gólt is, amit foghatott volna.
így nézve akkor elérte a 0 teljesítményt
Iker Casillas
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Iker Casillas - 1
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
köszi a 2 gólt is, amit foghatott volna.
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Az egy hettel ezelotti meccsen szova tettem, hogy olyan mint egy homokzsak. A mai napon viszont odatette magat, szep es meghatarozo vedesei voltak.
Remeljuk kitart a BL donto vegeig.
Remeljuk kitart a BL donto vegeig.
13
Pipita írta:köszi a bajnoki reményeket, "te középszerű balfasz"
Ja, első meccse a szezonban, ahol nem az ő faszságai miatt necces a meccs végkimenetele.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
köszi a bajnoki reményeket, "te középszerű balfasz"
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Hagyjuk Prométheusz, mert elbeszélünk egymás mellett. Te szerződésbontásról beszélsz (akár egyoldalú, akár közös megegyezéssel) én pedig átigazolásról beszélek, melynek összege lehet 0 euro is (ergo ingyen elengedés egy másik klubba) vagy valami jelképes összeg. Meglátjuk melyik lesz, annyit beszélünk róla lehet végül itt marad 17-ig.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Szerencsétlen mostmár tényleg csinálhat bármit, mindig van mibe belekötni. Hol azért, mert 1-2 kiragadott mondat kontextus nélkül nem tetszik, mert mást nyilatkozott, hogy maradt erre az idényre, az sem jó, ha második kapusnak maradna, az sem jó, mert úgyis elkergeti a másikat, ha lelép akkor is k*pjabe, mert x-be fog kerülni a klubnak. Valamelyik meccs közben is, semmit nem hibázott, nem lepkézett, vezettünk is talán, de Iker takarodjon mert megremegünk ha 1 az 1-ben rohan az ellen a kapunk felé. Segítek: akkor állhatna ott Neuer meg Curtois együtt is, akkor is megremegne az ember, mert ott már teljesen kiszolgáltatott helyzetben van a kapus. Tényleg kíváncsi vagyok most már, hogy mégis mit várnak tőle páran.
-
Szerintem a srácok fejen is állhatnak, a 2 pont az 2 pont. Annyi is marad minimum. A Córdoba, Sociedad, Deportivo ujjgyakorlat nekik, az Atletico meg, ha biztos a 3. helye annyira fog elfeküdni amennyire képesek rá.Na, már most feladták a bajnokságot a srácok. GG
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Na már csak Lendvai Ildikó hiányzik a fórumról...
Már bocs, hogy a "lényeget" megragadva beletrollkodtam.
Már bocs, hogy a "lényeget" megragadva beletrollkodtam.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Santi írta:Erről dobjál már valami linket, mert akkor elég tájékozatlan vagyok, akkoriban még nem volt netem, hogy követhettem volna napról-napra a Realt. Én úgy emlékszem nem a klub dobta Raúlt, hanem ő akart váltani, mert nem akart tovább 3.-4. számú csatár lenni.h3x0r írta:Raulnak es Gutinak is 2011-ig volt szerzodese, mi pedig 2010 nyaran elengedtuk oket es kifizettuk a hatralevo 1 evi fizujukat. (Raulnal biztos vagyok, hogy igy tortent, Gutinal nem emlekszem pontosan)
Egyébként ha mégis úgy volt ahogy mondod én megeszem a kalapom, ha Perez Ikernél ebbe belemegy.
hihetetlen... akkor, lassan, hogy mindenki értse, ahogy Lendvai Ildikó mondaná...
mivel egy szerződés KÉTOLDALÚ, így kibebaszhott mindegy, hogy Perez mibe megy bele, vagy Iker mibe megy bele. közös megegyezésnél mindkettőnek bele kell menni. egyoldalúnál pedig viselni kell a következményeket.. ha a szerződés futamidejének végéig kell bért fizetni, akkor addig. még ha egyébként ingyér engeded el. mert a kettő nem függ össze.
szóval ebben az esetben mindegy Perez belemegy-e. a kérdés Iker belemegy-e.
ha nem, megértem, mert van egy aláírt szerződése, és ettől még egyébként madridistának tekintem, ha kéri a jussát.
szóval sót, borsot ajánlok a kalaphoz, meg fehérbort. jó étvágyat.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha már mind game, én lenyilatkoznék olyanokat,hogy a barca 1szer még biztos botlik, bár lehet,hogy ez jobban motiválná a barcát. Sztem ezzel lehetne nyomást gyakorolni a barcára.ateeemadrid írta:Nyugi, ez csak 1 kis mind-game, a katalánok elhiszik emiatt hogy megvan nekik a bajnokság, mi meg már feladtuk. Aztán hétvégén miután X-elnek a Cordobával mi átvesszük a vezetést.Na, már most feladták a bajnokságot a srácok. GG
pl:
Ha 94 pontot szerzünk biztos bajnokok vagyunk meg ilyesmi. Valamit az atleticonak is üzengetnék,hogy mi vmegvertük a sevillát és a valenciát, tartoznak egy szivességgel... na de nem véletlenül ülök én itt
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Biztos én vagyok a köcsög, meg persze Realos szemmel nézem, de ez sem tetszik:
Career highlights “I’d say the European Cup win in 2000 and winning the World Cup in South Africa in 2010. They are certainly the two highlights and stand apart from my other titles”.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Nyugi, ez csak 1 kis mind-game, a katalánok elhiszik emiatt hogy megvan nekik a bajnokság, mi meg már feladtuk. Aztán hétvégén miután X-elnek a Cordobával mi átvesszük a vezetést.Na, már most feladták a bajnokságot a srácok. GG
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó de na, jó érv, hogy még senki nem védte meg, aláírnám én is, hogy ezért is nyerjük meg. De a bajnokságot elég régen húztuk már be, ráadásul tavaly az Atma nyert.dannen írta:de te tökéletes vagy bazdki, ő meg csak ikerRealista24 írta:Én azt mondanám, hogy egyikről sem mondanék le.
Meg azt is értem, hogy a bajnokság nem csak rajtunk múlik, de ebből megint nem jön ki jól a Kapitány.
Amúgy leszarom mit mond, ne kapjon gólt sehol, a többit Bale megoldja
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista24 írta:"Real Madrid fans obviously have a soft spot for the Champions League. Nobody has ever won back-to-back titles. I'll take the Champions League over La Liga".
Na, már most feladták a bajnokságot a srácok. GG
Nyilván nem fogja azt mondani hogy a bajnokság a fontosabb, ami már nem tőlünk függ, mert elbaszták a 4 pontos előnyt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én azt mondanám, hogy egyikről sem mondanék le.mi volt a kérdés? mert ha az, hogy ha választana a liga meg a bl között melyik lenne, akkor szerintem mindenki az utóbbit mondaná.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
"Real Madrid fans obviously have a soft spot for the Champions League. Nobody has ever won back-to-back titles. I'll take the Champions League over La Liga".
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Igy volt, ahogy mondod. Mourinho elmondta neki, hogy Benzema es Higuain mogott nem tud eleg jateklehetoseget biztositani, ugy szamitana ra, mint elozo evben az Internel Materazzira. Raul meg azt mondta, hogy meg erez magaban annyit, hogy europai szinten focizzon, ezert elment a nemetekhez. En is meglepodtem, amikor kesobb dista'n olvastam, hogy a hatralevo 1 evi fizujat is megkapta. Konkret linket nem tudok adni, nincs is idom keresgelni, meg nagyon nem is akarok teletippnek penzt generalni a reklamok altal, de mondom, engem is meglepett, amikor olvastam, ezert megragadt.Santi írta:Erről dobjál már valami linket, mert akkor elég tájékozatlan vagyok, akkoriban még nem volt netem, hogy követhettem volna napról-napra a Realt. Én úgy emlékszem nem a klub dobta Raúlt, hanem ő akart váltani, mert nem akart tovább 3.-4. számú csatár lenni.h3x0r írta:Raulnak es Gutinak is 2011-ig volt szerzodese, mi pedig 2010 nyaran elengedtuk oket es kifizettuk a hatralevo 1 evi fizujukat. (Raulnal biztos vagyok, hogy igy tortent, Gutinal nem emlekszem pontosan)
Egyébként ha mégis úgy volt ahogy mondod én megeszem a kalapom, ha Perez Ikernél ebbe belemegy.
Errol jut eszembe, Lopez eladasa utan volt egy ilyen hir: Az El Confidencial szerint amennyiben a vezetőség végül úgy dönt felbontja Iker Casillas szerződését, az súlyos anyagi vonzattal járna. A lap szerint ebben az esetben minden adóval együtt 43 millió eurójába kerülne a klubnak ez a lépés. Forrás: Madridom.hu
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Erről dobjál már valami linket, mert akkor elég tájékozatlan vagyok, akkoriban még nem volt netem, hogy követhettem volna napról-napra a Realt. Én úgy emlékszem nem a klub dobta Raúlt, hanem ő akart váltani, mert nem akart tovább 3.-4. számú csatár lenni.h3x0r írta:Raulnak es Gutinak is 2011-ig volt szerzodese, mi pedig 2010 nyaran elengedtuk oket es kifizettuk a hatralevo 1 evi fizujukat. (Raulnal biztos vagyok, hogy igy tortent, Gutinal nem emlekszem pontosan)
- h3x0r
Raulnak es Gutinak is 2011-ig volt szerzodese, mi pedig 2010 nyaran elengedtuk oket es kifizettuk a hatralevo 1 evi fizujukat. (Raulnal biztos vagyok, hogy igy tortent, Gutinal nem emlekszem pontosan) Ebbol kiindulva nem vagyok benne biztos, hogy ha Iker nyaron tavozik, akkor az nem kerul a klubnak tobb millio eurojaba.Santi írta:Neked fogalmad nincs miről beszélsz, de "télleg"...
Itt nem szerződésbontás lesz, hanem ingyen elengedés valahova, mint Kaká. Ez egy átigazolás lesz, csak nem kérünk érte a pénzt. Vannak kérői. Miért bontanánk vele szerződést hogy aztán 2 nap múlva aláírjon valahova? Sztem meg lesz mondva neki, hogy szabadon tárgyalhat kérőivel és akivel megállapodik oda elengedik majd.
Ennyire azert nem szaladnek elore, kesobb lesznek majd errol hirek.