Egy, a két gigászra kialakított rendszert szerveznek át, talán oly módon, hogy a hírek nem arról szólnak majd, hogy a Levante (bár behelyettesíthetsz még 5-6 klubot a helyére) játékosai sztrájkra készülnek az elmaradt fizetések miatt. Egy cseppet sem sajnálom érte se a katalánokat, se magunkat, Perez is talán értelmesebben csesz el 91 milliót vagy 80-at vagy 33-at vagy 31.5-et...Hogy mitől sajnálatos az, hogy a klubunk kevesebb pénzből gazdálkodhat egy olyan világban, ahol egyre több pénz kell a topon maradáshoz?
Kommentáld a híreket
-
Re: Kommentáld a híreket
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hogy mitől sajnálatos az, hogy a klubunk kevesebb pénzből gazdálkodhat egy olyan világban, ahol egyre több pénz kell a topon maradáshoz?VanillaSky írta:Ez mitől sajnálatos?
Meglepne, ha "csak" 25 millióról lenne szó. Én minimum 50-re tippelek.BBeno írta:hát sajnos ez az idő is eljött. ez kb mekkora kiesés ? én olyan 25 millióra tippelek
Ha jól sejtem a Bernabéu és környékének átépítése terén semmi fejlemény nincs, mióta elkaszálták, igaz?
-
Ez mitől sajnálatos?hát sajnos ez az idő is eljött. ez kb mekkora kiesés ? én olyan 25 millióra tippelek
MU-ról cikkeztek meg 30 millióról. DE majd R24 vagy valaki kijavít ha tévedek.tubatibi írta:Dortmund: nem hosszabbít a válogatott játékos - hivatalos
Oké, akkor kérekszépen egy Khedira+Illarramendi=Gündogan transzfert.
Szerk: meg kellett volna nyitnom a linket, mielőtt írok. Bocsi. Modi törölje a hozzászólást. Köszi
Dortmund: nem hosszabbít a válogatott játékos - hivatalos
"If you don't like your destiny, don't accept it."
hát sajnos ez az idő is eljött. ez kb mekkora kiesés ? én olyan 25 millióra tippelekVéget ért a két gigász monopóliuma a televíziós közvetítések terén! A Real Madrid és a Barcelona korábban 150 millió eurót kaptak évente a közvetítési jogokért cserébe, ami háromszor annyi, mint amennyit a bajnokság többi csapata kapott. Az új megegyezés értelmében a közvetítésekből befolyó bevételek felén a klubok egyenlő arányban osztoznak, a másik felét pedig teljesítményarányosan osztják szét a csapatok között. A két nagy továbbra is többet fog keresni az üzleten, de az elosztás rendszere igazságosabb lesz a többi klubra nézve. Forrás: Madridom.hu
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A végén a Juve és PSG mutatja a fakkot egy Pogba-Verratti cserével. Nesztek Realmadrid.
http://www.goal.com/en/news/90/france/2 ... _HP_RI_0_3
Lehet, le vagyok maradva, meg goal.com, meg pletyka meg minden, de ha ez igaz, annak én azért örülnék nagyon, mert akkor Verratira sokkal nagyobb esélyünk nyílna! Pogba is jó volna persze, nem vitatom, csak ha kettejük közül választani kéne, én Verratit támogatnám.
Lehet, le vagyok maradva, meg goal.com, meg pletyka meg minden, de ha ez igaz, annak én azért örülnék nagyon, mert akkor Verratira sokkal nagyobb esélyünk nyílna! Pogba is jó volna persze, nem vitatom, csak ha kettejük közül választani kéne, én Verratit támogatnám.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Valaki el tudja mondani, hogy ennek a vezetékes telefonnak a kispadnál mi a szerepe?
Ez után simán hiszek a faxos bénázós hírekben
Ez után simán hiszek a faxos bénázós hírekben
ZIDANE
- h3x0r
Azert durva, miota Ronaldo itt van, minden evben elertuk a 100 golt, mig koraban 78 szezon alatt csak egyszer sikerult.
Itt van hogy melyik evben kik szereztek meg a 100. golt:
1990 Hierro
2010 Benzema
2011 Adebayor
2012 Higuain
2013 Higuain
2014 Cristiano
2015 James
(a barca sorozatban 3 szezonban erte el a 100 golt, iden meglesz a negyedik)
Itt van hogy melyik evben kik szereztek meg a 100. golt:
1990 Hierro
2010 Benzema
2011 Adebayor
2012 Higuain
2013 Higuain
2014 Cristiano
2015 James
(a barca sorozatban 3 szezonban erte el a 100 golt, iden meglesz a negyedik)
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Messi, Cesc és Piqué játszottak egy csapatban egy ideig az akadémián.Géci írta:Akkor Fabregas meg Busi mozgott együtt gyerekként?
Valami ezzel kapcsolatban pedig nagyon rémlik... Bocs az off-ért. Nyugodtan írd meg pü-ben is, mert ez érdekel.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Asszem fabregas és Messi voltak csapattársak az ifiben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Akkor Fabregas meg Busi mozgott együtt gyerekként?GT37 írta:Ez itt off, de sem a korosztályos csapatokban, sem a Barça B-ben nem játszottak együtt.Géci írta:A csodabarca kp már 12-13 éves kora óta együtt nevelkedett kb. Az olyan ritka dolog, hogy szerintem maguk a barcások se fogták még fel...
Valami ezzel kapcsolatban pedig nagyon rémlik... Bocs az off-ért. Nyugodtan írd meg pü-ben is, mert ez érdekel.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
GT37 írta:Ez itt off, de sem a korosztályos csapatokban, sem a Barça B-ben nem játszottak együtt.Géci írta:A csodabarca kp már 12-13 éves kora óta együtt nevelkedett kb. Az olyan ritka dolog, hogy szerintem maguk a barcások se fogták még fel...
Még a felnőtt pályafutásuk elején sem voltak meggyőzőek eléggé,talán ha jól tudom,nem biztos,xavit még el is akarták talán adni? na mindegy,a lényeg,hogy egy rendszert tanultak,és tökéletesen összeillettek,az a 3as úgy illett egymáshoz mint a fésű a hajba .
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ez itt off, de sem a korosztályos csapatokban, sem a Barça B-ben nem játszottak együtt.Géci írta:A csodabarca kp már 12-13 éves kora óta együtt nevelkedett kb. Az olyan ritka dolog, hogy szerintem maguk a barcások se fogták még fel...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Tudod hany ev van a jatekosok kora kozott?Géci írta:A csodabarca kp már 12-13 éves kora óta együtt nevelkedett kb. Az olyan ritka dolog, hogy szerintem maguk a barcások se fogták még fel...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
A csodabarca kp már 12-13 éves kora óta együtt nevelkedett kb. Az olyan ritka dolog, hogy szerintem maguk a barcások se fogták még fel...
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Eltudom azt kepzelni, h ez a harmas sok meccsen nem lenne egyutt kezdo(ha leigazolnank). Szerintem Veratti-Kroos-Modric harmas rotalva lenne, ketto lenne allando kezdo es a James-Isco kozul lenne mindig a harmadik...plane ha meg Pogbat(No1) is hoznank. Ha leigazoljuk a franciat akkor avatart valtok...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nevek alapján nem lenne rossz, de ahhoz sokat kell majd tenni, ha egyáltalán összejön.még a csodabarca álom kp-jánál is jobb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nagyon sok hír van vele kapcsolatban. Jóval több mint Pogbával kapcsolatban. Szinte biztos vagyok benne, hogy Verratti itt fog kikötni, Pogba pedig a PSG-ben. Szerintem lesz ebből valami a nyáron!Mike írta:de baszki, ez a hármas olyan minőséget képviselne, h jobbat össze se lehetne állítani! Melyiket cserélnéd ki és kire? Hát ha ez összejön, akkor minimum tripláznunk kell
még a csodabarca álom kp-jánál is jobb.
Jól mondta a kollega, ezek végigcicázzák a pályát. A végén meg CR bekotorja a gólvonalról.