Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Hát ma se jött össze a 9 nembaj lehet még próbálkozni van még 3 meccsük rá
Kiváncsi vagyok már nagyon a Bayern meccsre.
Kiváncsi vagyok már nagyon a Bayern meccsre.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
amikor kilencet rugtunk mi egy kocsog csapat voltunk , aki megalázza az ellenfelét. most h állunk ezzel?
joabulicsak
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Majd befagy a gólcsap a Bayern ellen
Nagyon akarják azt a 9 gólt, de sajna most sem jött össze
Nagyon akarják azt a 9 gólt, de sajna most sem jött össze
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pheco 2015. május 2., szombat 17:51-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tény, viszont az ellenfél se volt acélos. Remélem ettől kicsit nagyképűek lesznek, aztán kapják a pofont a németektől.miro írta:Két meccsen vertek 14-et.Kurva jó passzba vannak sajnos..
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Két meccsen vertek 14-et.Kurva jó passzba vannak sajnos..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- András93
0-8
Szép volt Cordoba. Irány a másodosztály.
Szép volt Cordoba. Irány a másodosztály.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Neymar elengedte Messi-t, amikor látta, hogy jön, nem előtte előle. Ő meg átadta cserébe a 11-est. Ennyi történt.
Este Ronaldo játéka lesz érdekes. Eddig is görcsös volt, most ezzel még oda is szúrtak neki egyet.
Amúgy Neymar elég gyenge. Cserébe az uru feljavult kőkeményen. De talán a brazil is visszatér a téli formájához.
Ja, és most a minden összejön szisztéma elég keményen érvényesül. Alves gólpasszt se látni gyakran erre már kettő van, aztán szöglet gól szintén.
Este Ronaldo játéka lesz érdekes. Eddig is görcsös volt, most ezzel még oda is szúrtak neki egyet.
Amúgy Neymar elég gyenge. Cserébe az uru feljavult kőkeményen. De talán a brazil is visszatér a téli formájához.
Ja, és most a minden összejön szisztéma elég keményen érvényesül. Alves gólpasszt se látni gyakran erre már kettő van, aztán szöglet gól szintén.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anyaka 2015. május 2., szombat 17:48-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a makkos 8. gól. Jól van már...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
és neymar lövi, nyugiSzaki89 írta:
6:0-nál 11-es a barcának...
Toti írta:ez a 2. messi gólt láttátok?
cé mit kapna érte? teatyaúúúristen.
menne ám a szalagcím meg a köcsögösködés, h "cr inkább ellövi a saját csapattársa elől, stb.." "önző, arrogáns, stb.."
na jó, idén több barca meccset nem nézek.
így is megkapta ezeket a jelzőket mikor Arbeloa gólt lőtt helyette
6:0-nál 11-es a barcának...
ez a 2. messi gólt láttátok?
menne ám a szalagcím meg a köcsögösködés, h "cr inkább ellövi a saját csapattársa elől, stb.." "önző, arrogáns, stb.."
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
A francokat, nem fog itt senki lesérülni. Ezek így végig tudnák tolni mind a 60 meccset. Nem tudom mi van ott, de egész évbe 1 komoly sérültjük nem volt (ha jól emlékszem).Toti írta:én nem kívánom, de gondolom majd akkor kap észbe, ha egyikük lesérül.
sztem két oka van.pátkán írta:mióta nem mer cserélni az első hármasból? a múltkori Neymar sértődés óta?
egyik az amit írsz, neymar és messi is sértődött már be.
másik ok, sztem totál egyértelmű, direkt azért nem cseréli le őket, h lőjjenek minél több gólt, mármint h a média még tovább szopkodja őket, h az MSN MÁR 5431 gólnál ját együtt, hagyja őket ilyen meccsen is, hnap este már 6510 gól a hármas együtt.. stb.. ennyi az oka, nagyítja őket.
én nem kívánom, de gondolom majd akkor kap észbe, ha egyikük lesérül.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
mióta nem mer cserélni az első hármasból? a múltkori Neymar sértődés óta?
joabulicsak
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Gondolom ki tudnátok neki tolni a két kilót hetente fontbanA napokban Ander Herrerát is szóba hozták velünk az említetteken kívül. Nekem mondjuk egyikük sem kéne, esetleg Silva az, akit el tudnék nézegetni itt, már amennyiben elfogadja, hogy nem lehet egyértelmű alapkezdő, talán a szélen és a középpályán is tudna játszani néha-néha.
De ha már Silva,Lucas lehet eladó lesz nem sokára
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Agent of Juventus player Paul Pogba (22) was in Barcelona for talks this week. Pogba wants to join. Barcelona offered Juventus 70M. [sport]
Barça want Verratti and could pay 50M. PSG not willing to sell. Luis Enrique likes him and sees him as Xavi's successor. [@le_parisien]
A transfer ban ellenére sem lesz unalmas nyarunk, úgy tűnik.
Barça want Verratti and could pay 50M. PSG not willing to sell. Luis Enrique likes him and sees him as Xavi's successor. [@le_parisien]
A transfer ban ellenére sem lesz unalmas nyarunk, úgy tűnik.
A napokban Ander Herrerát is szóba hozták velünk az említetteken kívül. Nekem mondjuk egyikük sem kéne, esetleg Silva az, akit el tudnék nézegetni itt, már amennyiben elfogadja, hogy nem lehet egyértelmű alapkezdő, talán a szélen és a középpályán is tudna játszani néha-néha.Realista24 írta:Mata meg Rooney ügynöke felkereste a Barcát, hogy vegyék meg a két játékost, de nem kell a Barcának. Silvát viszont megvennék 25-30 millió euróért a Citytől.
Kovacic is képben van.
Egy Nasri-féle zsoldos, inkább menjen a Barcába mint hozzánk. Mellesleg valószínűtlen, tavaly hosszabbította meg 5 évvel a szerződését, heti 200 ezer fontért...miro írta:Silvát ennyiért én is megvenném,Bale helyén szerintem parádés lenne.Nagyon csípem.Realista24 írta:Silvát viszont megvennék 25-30 millió euróért a Citytől.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Persze,de ha a mieink mondanának hasonlót mondjuk,akkor már hörögne a hungarokatalán garnitúra,hogy mit képzel az a sok nagyképű seggfej...Szerintem ilyen szinteken már kell az ilyen fajta "egoizmus" is, ha nem ez lebegne előttük, akkor mégis mi? Szerintem elég motiváló erejű dolog.
A valenciaba nagyon ment neki,de sztm a citybe évről-évre esik vissza.Kezdőnek sztm nem elég,padra meg nem igen jönne...miro írta:Silvát ennyiért én is megvenném,Bale helyén szerintem parádés lenne.Nagyon csípem.Realista24 írta:Silvát viszont megvennék 25-30 millió euróért a Citytől.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Silvát ennyiért én is megvenném,Bale helyén szerintem parádés lenne.Nagyon csípem.Realista24 írta:Silvát viszont megvennék 25-30 millió euróért a Citytől.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Igen, ez nem szimpla utálat,hanem az ember segge ökölbe szorul ha állandóan hazudoznak. Persze legkönnyebb az ha rávágom,hogy ibra nem mond igazat,pedig inkább ő mint az azóta sokszor megbukott őszintétlen barca.
Mondjuk rengetegen védtétek a balfasz vezetőségeteket az utolsó pillanatokig is amíg nem borúlt teljesen a bili.Ezt csak azért írom mert attól,hogy nem csípjűk a Barcát még láthatjuk jól vagy jobban a dolgaitokat,mert a vezetőségnél láttuk.Igazunk lett.
Amikor vettek játékosakat,alexist,fabregast pl, az egyik elnök,a másik manager is nyilatkozott,hogy nem annyi a vételár mint amit a barca közzétesz. Akkor is az volt hogy biztos ők hazudnak.
mindenki hazudik.....kivéve ....
Ezeket az árakat is azért kamuzták lejjebb,mert a barca nevel,nem költ annyit,és azt a látszatot akarták kelteni, hogy ők különböznek,nem egy real madrid.
De ezek hála isten összeborult bilik mára már....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.