Én viszont arra leszek kíváncsi, hogy Ti meddig bírjátok tartani ezt a brutális formát...valamiért azt érzem, hogy valahol még fogtok bukni...a kérdés csak az, hogy ez a BL-ben, vagy a bajnokságban fog megtörténni...lesliejr írta: Azt azért sajnálom, hogy a sérülésnél ment el a Sevilla-nak a meccs, de ilyen a foci. Ahogy sejtettem, nem ott bukik a két csapat, ahol mindenki számít rá. Nagy esély van rá, hogy innen már nem hibáz egyik sem. Bár a Sociedad-tól tartok. Moyes--sal jól kontráznak, Bilbao ellen 10 emberrel is veszélyesebbek voltak. Szerintem jövő hétvégén dől el a bajnoki cím. Sokat fog számítani kiből mennyit vesz ki a BL. Bár azt gondolom Torinóban a Juve egy biztonsági játékra fog törekedni és nem fognak sírni ha 0-0 lesz.
Real Madrid vs. Barcelona
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Már rég az.lesliejr írta:Hát ez a Varane nevű "gyerek" elképesztő tehetség. Ha nem áll meg a fejlődésben és nem töri ketté a karrierjét valami, akkor a világ legjobb középső védője lesz.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk én régóta így gondolom, azt hittem más isHa már ketten vettük észre akkor úgy is van.
Számomra egyértelműen a keret legjobban kirobbanó játékosa, legjobban gyorsulója. Végsebességre fene tudja, szerintem még nem volt rákényszerítve úgy igazán
Sosem maxolta még ki magát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem tudom miről van szó, ezért érdemben erre nem tudok reagálni.tucsoki írta:Most arról a Varane-ról van szó, akibe Messi belebotlott párszor, és ezért felkapták a madridisták...?
Ha már ketten vettük észre akkor úgy is van.sentry írta:Megy a meccs topikba én is beírtam ezt. Szerintem is van olyan gyors mint CR vagy Bale. Elképesztő. Brutál kezdősebesség és végsebesség. A francia társát hogy lefutotta... te jó ég
Azt azért sajnálom, hogy a sérülésnél ment el a Sevilla-nak a meccs, de ilyen a foci. Ahogy sejtettem, nem ott bukik a két csapat, ahol mindenki számít rá. Nagy esély van rá, hogy innen már nem hibáz egyik sem. Bár a Sociedad-tól tartok. Moyes--sal jól kontráznak, Bilbao ellen 10 emberrel is veszélyesebbek voltak. Szerintem jövő hétvégén dől el a bajnoki cím. Sokat fog számítani kiből mennyit vesz ki a BL. Bár azt gondolom Torinóban a Juve egy biztonsági játékra fog törekedni és nem fognak sírni ha 0-0 lesz.
Megy a meccs topikba én is beírtam ezt. Szerintem is van olyan gyors mint CR vagy Bale. Elképesztő. Brutál kezdősebesség és végsebesség. A francia társát hogy lefutotta... te jó ég És csak 22 éves. Hatalmas köszönet érte Zidane-naklesliejr írta:Hát ez a Varane nevű "gyerek" elképesztő tehetség. Ha nem áll meg a fejlődésben és nem töri ketté a karrierjét valami, akkor a világ legjobb középső védője lesz. Azt nézem meccsek óta, hogy szerintem még Ronaldo-t és Bale-t is lefutná.
Nagy a kezdősebessége, jól gyorsul és a végsebessége is jó, de főleg az első 5-10 méteren verhetetlen, utána már pozíciót fog és nyert ügye van. Emellett magas, erős és jól fejel. Irigykedem na.
Most arról a Varane-ról van szó, akibe Messi belebotlott párszor, és ezért felkapták a madridisták...?lesliejr írta:Hát ez a Varane nevű "gyerek" elképesztő tehetség. Ha nem áll meg a fejlődésben és nem töri ketté a karrierjét valami, akkor a világ legjobb középső védője lesz. Azt nézem meccsek óta, hogy szerintem még Ronaldo-t és Bale-t is lefutná.
Nagy a kezdősebessége, jól gyorsul és a végsebessége is jó, de főleg az első 5-10 méteren verhetetlen, utána már pozíciót fog és nyert ügye van. Emellett magas, erős és jól fejel. Irigykedem na.
Azért a francia válogatottnak se kell izgulni a belső védelem miatt. Varane és Laporte garancia lesz ott sok-sok évig.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az új Thuram Na jó nem... Ő Varane!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Hát ez a Varane nevű "gyerek" elképesztő tehetség. Ha nem áll meg a fejlődésben és nem töri ketté a karrierjét valami, akkor a világ legjobb középső védője lesz. Azt nézem meccsek óta, hogy szerintem még Ronaldo-t és Bale-t is lefutná.
Azért a francia válogatottnak se kell izgulni a belső védelem miatt. Varane és Laporte garancia lesz ott sok-sok évig.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerencsére az értelmesek ritkítják a káromkodások számát, nem pedig agonizálnak, mint egyesek....off vége. Tetszik tetszik, nem tetszik, akkor az nso-n értékelni fogják.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ahány embernek ezt megírtad,illetve ahánynak beszólsz,már nem lep meg hogy most én jöttem.Realista24 írta:Most írjam azt, hogy unom, hogy fröcsög a sz.r a szádból?miro írta:R24,neked muszáj belém kötni valamivel mostanában mindig? Unatkozol vagy mi a bajod?
Biztos jó lenne az oldalatoknak ha öten használnátok a fórumot,mert kb annyi ember nem kapta még ezt meg tőled,és annyit nem küldtél el.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most írjam azt, hogy unom, hogy fröcsög a sz.r a szádból?miro írta:R24,neked muszáj belém kötni valamivel mostanában mindig? Unatkozol vagy mi a bajod?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
R24,neked muszáj belém kötni valamivel mostanában mindig? Unatkozol vagy mi a bajod?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Tourette-szindróma?Realista24 írta:Neked muszaj majdnem minden hozzászólásban káromkodni? Előírás vagy valami betegség?miro írta:Két meccsen vertek 14-et.Kurva jó passzba vannak sajnos..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Neked muszaj majdnem minden hozzászólásban káromkodni? Előírás vagy valami betegség?miro írta:Két meccsen vertek 14-et.Kurva jó passzba vannak sajnos..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
oké csak téged nem olvas senkisentry írta:Sorsoláskor ugyan ezt leírtamhehe írta:tekintve, hogy nincs robben és pep alatt pár szinttel szarabb a bájern, nincs miért aggódnia igazán a barcának. 2 sima meccs lesz az.
itt láttátok először az infot, én megmondtam.
a juvéval viszont szenvedni fogunk modrics nélkül.
De majd dobd be, hogy megmondtad
-
Véletlenül se azért csinálja, hogy elöl a 3as jó passzban maradjon a hajrára. 5-7 meccsel az idény vége előtt egy barca edzőt (aki minden hónapban az állásával játszik) szerinted az érdekli, hogy a médiában jól mutassanak a számok. Ember esze megáll.Toti írta:sztem két oka van.pátkán írta:mióta nem mer cserélni az első hármasból? a múltkori Neymar sértődés óta?
egyik az amit írsz, neymar és messi is sértődött már be.
másik ok, sztem totál egyértelmű, direkt azért nem cseréli le őket, h lőjjenek minél több gólt, mármint h a média még tovább szopkodja őket, h az MSN MÁR 5431 gólnál ját együtt, hagyja őket ilyen meccsen is, hnap este már 6510 gól a hármas együtt.. stb.. ennyi az oka, nagyítja őket.
én nem kívánom, de gondolom majd akkor kap észbe, ha egyikük lesérül.
Tény, egyik se szereti ha lehozzák, nem azok a kvalitású játékosok.
Sorsoláskor ugyan ezt leírtamhehe írta:tekintve, hogy nincs robben és pep alatt pár szinttel szarabb a bájern, nincs miért aggódnia igazán a barcának. 2 sima meccs lesz az.
De majd dobd be, hogy megmondtad
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Én is azon vagyok, hogy gyenge a Bayern, szerintem 2009-eshez hasonló játékbeli különbség ki fog alakulni. Előre a két főjátékosuk nélkül majdnem veszélytelenek lesznek. Az meg kedvez a Barca-nak. A gyenge védőkről nem is szólva. Egyedül a középpályán lehet elbukni a meccset, ha Thiago meg akarja lepni a nevelőegyesületét, valami csúcsformával. De csaknem.
- miro
Nem baj,ha seggen csúszva is de be kell jutni.hehe írta:tekintve, hogy nincs robben és pep alatt pár szinttel szarabb a bájern, nincs miért aggódnia igazán a barcának. 2 sima meccs lesz az.
Mi lenne ha nem akarnál mindig valami mögé belátni,és egyszerűen leírnád azt ami van?sztem totál egyértelmű, direkt azért nem cseréli le őket, h lőjjenek minél több gólt, mármint h a média még tovább szopkodja őket, h az MSN MÁR 5431 gólnál ját együtt, hagyja őket ilyen meccsen is, hnap este már 6510 gól a hármas együtt.. stb.. ennyi az oka, nagyítja őket.
Most kurva jók.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
tekintve, hogy nincs robben és pep alatt pár szinttel szarabb a bájern, nincs miért aggódnia igazán a barcának. 2 sima meccs lesz az.