Kommentáld a híreket
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Kommentáld a híreket
De nem értem ezt a Jesé dolgot. Mourinho megadta neki egy előszezonban a lehetőséget, utána úgy döntött, hogy még nem alkalmas a felnőtt csapatban szereplésre, erre a kis spanyol berágott, visszapofázott, kritizálta Mourinho munkáját. Szóval inkább be kéne fognia a pofáját Jesének, aztán alázatosan tennie a dolgát.
- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pont így, ahogy mondod. Ennyi kell nyárra. Kész. Casemiro, Carvajal, Isco, Kondogbia, Gündogan, Suárez.nmate írta:Suarez még jön 40-ért + Kondogbia, Gündogan duót megszerezzük, akkor jók vagyunk. Nagyon jók.
kapusok: Casillas, López, Jesús
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
- RealMadridFanatic
Hagyjuk már ezeket. 63 millió... Hol élnek ezek?
Amúgy nagyon kemény, hogy Cavani nem is kezdett el hisztizni, hogy lépni akar, csak mondta, hogy egy futballista számára álomszerű egy Real szintű csapatban játszani. Nyilván ezzel táptalajt adott a pletykáknak, meg nem cáfolta, hogy menne, ha lenne rá lehetősége, de azért tiszteletlen sem volt szerintem jelenlegi klubjával szemben.
Ehhez képest már "Halott király, mehetsz", meg "Cavani, tégy minket boldoggá, tűnj el minél előbb!" póló- és falfeliratok láthatók Nápolyban... Nem fontos nekik a foci, ááá...
Ezek után azért szép lesz, ha ott marad (remélem ennyiért nem kerül Madridba).
Közben meg olvastam DC-n, hogy a katalán lapok már azon ügyködnek, hogy hogyan sározzák be az Isco-transzfert. Előkutattak valami több éves nyilatkozatot Iscotól, amiben azt mondta, hogy nem igazán kedveli a Realt... Most ezen csámcsognak. Egyszerűen iszonyat szánalmas amit csinálnak. Gusztustalan pontosabban. Ők csak saját neveléseket menekítenek haza, a csúnya, elnyomó idegen kluboktól, de a Real minden mozdulatába bele kell kötni...
Arról miért nem cikkezett érdekes módon a csürhe, hogy Neymar próbajátékon volt a Realnal ovis korában, meg 2 éve is már szinte elkötelezte magát a klub irányába? Senkiháziak...
(persze alaposan nem néztem utána, így ha esetleg ez egy kamu, ferdítés, akkor elnézést kérek. meg az összes újságírót gyűlölöm amúgy, ez nem nemzetiség-specifikus...)
Amúgy nagyon kemény, hogy Cavani nem is kezdett el hisztizni, hogy lépni akar, csak mondta, hogy egy futballista számára álomszerű egy Real szintű csapatban játszani. Nyilván ezzel táptalajt adott a pletykáknak, meg nem cáfolta, hogy menne, ha lenne rá lehetősége, de azért tiszteletlen sem volt szerintem jelenlegi klubjával szemben.
Ehhez képest már "Halott király, mehetsz", meg "Cavani, tégy minket boldoggá, tűnj el minél előbb!" póló- és falfeliratok láthatók Nápolyban... Nem fontos nekik a foci, ááá...
Ezek után azért szép lesz, ha ott marad (remélem ennyiért nem kerül Madridba).
Közben meg olvastam DC-n, hogy a katalán lapok már azon ügyködnek, hogy hogyan sározzák be az Isco-transzfert. Előkutattak valami több éves nyilatkozatot Iscotól, amiben azt mondta, hogy nem igazán kedveli a Realt... Most ezen csámcsognak. Egyszerűen iszonyat szánalmas amit csinálnak. Gusztustalan pontosabban. Ők csak saját neveléseket menekítenek haza, a csúnya, elnyomó idegen kluboktól, de a Real minden mozdulatába bele kell kötni...
Arról miért nem cikkezett érdekes módon a csürhe, hogy Neymar próbajátékon volt a Realnal ovis korában, meg 2 éve is már szinte elkötelezte magát a klub irányába? Senkiháziak...
(persze alaposan nem néztem utána, így ha esetleg ez egy kamu, ferdítés, akkor elnézést kérek. meg az összes újságírót gyűlölöm amúgy, ez nem nemzetiség-specifikus...)
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
1) A 63 millás kivásárlási ár!Amúgy ez a záradék mi, amit emleget?
2) Állítólag/pletyka szinten a nyár folyamán egy bizonyos időpontig valamivel kisebb összegért (50-56 milla) is mehet! De ha engem kérdezel, inkább az előbbi; ami nagyon remélem, hogy Perezéket is elrettenti a biznisztől! De Laurentiis és a Nápoly egyébként határozott álláspontot képvisel, ők meg akarják mindenképp tartani a csatárt és ebben elégé optimisták,bíznak is; amennyiben azonban Cavani mégis távozni szeretne, úgy a bulit még július 20-ig le kell zárni a Nápoly elnöke szerint, különben állítása szerint levágja a csatár fejét!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jogos vélemény kinyilvánítás, de szerencsére az a korszak lezárult. A legfontosabb, hogy az U20-as VB-n jól szerepeljen, és az új edző számoljon vele, és biztos vagyok benne, hogy meghálálja a bizalmat.Jesé: “Mourinho soha nem adta meg nekem a lehetőséget”
egy ide illő videó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2013. június 23., vasárnap 14:54-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
A felmerült hírek közül a Cavanis 63 millát érzem egyedül hatalmas baklövésnek, bár a Bale féle 90 is hatalmas túlzás, viszont 60-ért kevésbé.
Suarez még jön 40-ért + Kondogbia, Gündogan duót megszerezzük, akkor jók vagyunk. Nagyon jók.
Suarez még jön 40-ért + Kondogbia, Gündogan duót megszerezzük, akkor jók vagyunk. Nagyon jók.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha nem Khedira-Xabi páros lesz az alap középen, akkor már is csak jó sülhet ki belőle. Bár Casemirot nem feltétlen érzem erősítésnek eddig, Gündogan nagyon kéne meg esetleg Kondogbia, de nem hiszem, hogy a kettő együtt jönne.Remy írta:Úgy érzem, hogy idén nagyon profi munka folyik Perezéknél. Régen éreztem ezt a csapatnál, hogy tudatosan, nem fejetlenül rohangálunk a piacon. Végre talán tényleg csapat leszünk, és megmutathatjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak.Los Blancos írta:
Jó bisznisz. 3ból 2 megy oda aki ide nem is nagyon kell. A legértékesebb meg nálunk köt ki.
Kíváncsian várom mi sül ki ebből, de eddig nekem tetszik.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Úgy érzem, hogy idén nagyon profi munka folyik Perezéknél. Régen éreztem ezt a csapatnál, hogy tudatosan, nem fejetlenül rohangálunk a piacon. Végre talán tényleg csapat leszünk, és megmutathatjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak.
Nem kalsszisokat veszünk össze-vissza, hanem posztra, jópénzért, tehetséges arcokat. Plussz a saját értékeinket sem szórjuk el.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Úgy érzem, hogy idén nagyon profi munka folyik Perezéknél. Régen éreztem ezt a csapatnál, hogy tudatosan, nem fejetlenül rohangálunk a piacon. Végre talán tényleg csapat leszünk, és megmutathatjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak.Los Blancos írta:
Jó bisznisz. 3ból 2 megy oda aki ide nem is nagyon kell. A legértékesebb meg nálunk köt ki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Jó bisznisz. 3ból 2 megy oda aki ide nem is nagyon kell. A legértékesebb meg nálunk köt ki.ha ez a citys hír igaz kurva jók vagyunk.
átengedtük nekik navast vagyis kiszálltunk a buliból hála istennek.
hozzuk iscot ráadásul a kivásárlási ára alatt ismét hála istennek.
és kiszállunk a cavaniért folytatott versenyből azaz majd ők leperkálnak érte úgy hatvanmilliót és igen ismét csak hála istennek.
Melyiken? Egyedül a Dortmund elleni meccs volt. Barca ellen rendre az egyik legjobb. München, City ellen is jól tolta.full egylábas a csávó, nagy meccseken rendre besül
Pont, hogy a kiscsapatok ellen nem annyira töri magát mint Benz
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Egy lábas ez tény, engem is zavar. Viszont ez a nagy meccseken besül dolgot nem értem. Barca ellen folyamatosan adja a gólpasszokat, 1 gólja is van ellenük. A Dortmund ellen a csoport meccsen 2 gólpassz+gól, az elődöntőben gólpassz, igaz, hogy kb semmit nem értek ezek, de nem ő tehet erről. Tavaly a Bayern ellen gól+gólpassz. Kihagyott ziccert az Atletico és a Dortmund ellen is, de nehogy már ő legyen csak hibáztatva az egészért. Ja és a döntőben is ő adta a gólpasszt. Szóval én ezt látom benne, hogy ha nem feltétlen játszik jól akkor is benne van 1-2 gólpassz, amivel pont, hogy meccseket lehet eldönteni. De én is örülnék, ha jövőre a mezőnyben többet vállalna.tubatibi írta:most komolyan, özil legjobb a posztján????
hol???melyik univerzumban?
full egylábas a csávó, nagy meccseken rendre besül és kihagyja a helyzeteit, azt az alpári stílust és nagyképűséget amit most képvisel, az meg szánalom....csapnám le...húzzon a padra,isco legalább nem kap gyomorgörcsöt amikor a rosszabbik lábán van a labda...na mindegy,úgy,hogy ő se a kedvencem.
nem tudom,hogy mit láttok özilben.
- Galacticos
ha ez a citys hír igaz kurva jók vagyunk.
és kiszállunk a cavaniért folytatott versenyből azaz majd ők leperkálnak érte úgy hatvanmilliót és igen ismét csak hála istennek.
most komolyan, özil legjobb a posztján????
full egylábas a csávó, nagy meccseken rendre besül és kihagyja a helyzeteit, azt az alpári stílust és nagyképűséget amit most képvisel, az meg szánalom....csapnám le...húzzon a padra,isco legalább nem kap gyomorgörcsöt amikor a rosszabbik lábán van a labda...na mindegy,úgy,hogy ő se a kedvencem.
alonso?kezd kiöregedni....egy évet még nehezen,de elbír a csapat vele...de utána kell Verratti,vagy valaki...azért Alonso,nem egy Pirlo...na
khedira,meg khedira...a padra jólesz
alonso?kezd kiöregedni....egy évet még nehezen,de elbír a csapat vele...de utána kell Verratti,vagy valaki...azért Alonso,nem egy Pirlo...na
khedira,meg khedira...a padra jólesz
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Az, hogy valaki sérülten játszik, az nem az Ő hibája, ahogy az sem, hogy teljesen kifacsarják, mert nem gondoskodnak a megfelelő pótlásáról. Arról sem igen tehet, hogy idősebb lett egy évvel.flori írta:kicsit le kéne szállni a földre,és megbecsülni ezeket a játékosokat.
mindenkit lehet basztatni,és teljese jogos is a dolog.alonso és özil nem azok a menthetetlen emberek,akiket el kell üldözni mindenáron.vannak hibáik ,de kinek nincs?
Az azonban már a játékos hibája, ha hajtás helyett csak hőbörög, és fetreng a pályán. (Persze, van benne kis túlzás.) Arról nem is beszélve, hogy az első éve után, amikor rendre jó ütemben tette a bogyót a játékos elé vagy a lábára, most szinte mindig a sarkát találja telibe a csapattársnak. Talán ha egy picit jobban koncentrálna... Arról nem is beszélve, hogy mennyire kevés védekezésben.
Ha a Bayernnel akarjuk összehasonlítani, akkor ott Martinez = Alonso, Schweinsteiger = Khedira, Özil = Kroos (vagy Müller a végén). Ezek a posztok, nem a szerepkörök szerint! Schweinsteiger feljebb játszik mint Alonso, és Ő diktálja a tempót a támadásoknál. Kroos és Müller meg lehet, hogy nincs olyan passzokkal megáldva, mint Özil, de a védekezésnél, a labdák visszaszerzésénél messze kompenzálják azt a meccsenkénti 1-2 Özil passzt, ami mivel még Ronaldo sem 100%-os helyzetkihasználású, korántsem biztos, hogy legalább 1 gólt érni fog.flori írta:azt hiszitek ,hogy pl a bayernél minden cukorból van?
hányszor küldeték el a faxba robbent vagy gomezt?biztak bennük és meg is van az eredménye.
Továbbá Robben - Ronaldo párhuzamban annyit, hogy én láttam már Ronaldot rendesen visszazárni Barcelona meccseken, de Robbent már láttam kúszni mászni a csapatért. Mivel idén nem követtem figyelemmel a Bayernt, így nem tudom megmondani, hogy kisebb csapatok ellen is odatette-e magát védekezésben.
Ez eléggé szubjektív.flori írta:özil akár tetszik ,akár nem kb a legjobb a posztján.
Azért nem egy spanyol csapat ellen jól jött volna. És ha csak a BL-ben/Barca ellen állunk fel így, akkor nem igen lesz meg a játékosok és a taktika között az az összhang, ami kéne.flori írta:a felállásokhoz meg annyit fűznék hozzá,hogy semmilyen 4-3-3 nem lesz itt,mert egyszerűen nem kell a spanyol csapatok ellen.
Hiába szerez több labdát Modric, még csapat védekezéssel sem tudnánk így betömni azt a lukat, amit maga mögött hagy. Most a Barca szerint posztokba (nem szerepkörre) szedve: Busquets = Alonso, Xavi = Khedira, Iniesta = Özil/Modric (aki a 4-2 előtt játszik középen). Gondolom nem kell megemlítenem, hogy Iniesta és Özil között mekkora különbség van védekezés terén. És ha még innen kivennéd Khedirát, akit én sem szívesen látok a csapatban, nem hogy a kezdőben, akkor az még a spanyol csapatok ellen is harmatos lesz. Mondhatni az lesz a 2003 utáni "zidanes y pavones mese". Bocs, hogy ezt így most lenyúltam Tőled, de erről a Makelele utáni korszak sejlik fel nekem.flori írta:xabi szerintem is alapkedző lesz,mellette modric,akivel szintén nem lesz baj,mert jobban osztja el a labdákat és többet is szerez mint khedira.
előttük özil és a "nagy" hármas legelől.
Amúgy nem láttam, hogy bárki is írta volna, ezért gondoltam kiemelem. Korábban többen szidták az FFP-t, hogy így szar, meg úgy használhatatlan. De úgy tűnik végre kezd hatása lenni:
Talán tényleg visszaszorulnak egy picit a sejk klubok.“A City nem fog 63 milliót adni Cavaniért... Mindenki számára nagyon nehéz az FFP mellett 63 milliót kifizetni.... – nyilatkozta a Napoli elnöke.
Amúgy ez a záradék mi, amit emleget? Nekünk külön záradék jár, hogy hozzánk más összegért jöhet?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát az lenne,ha nem lenne annyira m]gelégedve magával,ha segbberugdosná magát,ha elkezdene végre futballozni.De megmondtam,egy év még jár neki.Ha Benzemanak jár,neki is...de ha most is olyan hányavetien áll hozzá,akkor nem fognak érdekelni a kifogások meg a nyafogások...Özil,akár tetszik,akár nem,kb a legjobb a posztján....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Alonsot nem értem, hová akarjátok 4-3-3-ban. Védekező feladatokat ellátni lassú már, a Modric Gündogan párost meg fölösleges lenne arra használni, hogy helyette melózzanak, nem az az erősségük. Három ilyen szervező ember egyszerűen fölösleges, pláne ha még ott lenne Isco is mondjuk...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
flori írta:az hát..
kicsit le kéne szállni a földre,és megbecsülni ezeket a játékosokat.
mindenkit lehet basztatni,és teljese jogos is a dolog.alonso és özil nem azok a menthetetlen emberek,akiket el kell üldözni mindenáron.vannak hibáik ,de kinek nincs?azt hiszitek ,hogy pl a bayernél minden cukorból van?
hányszor küldeték el a faxba robbent vagy gomezt?biztak bennük és meg is van az eredménye.
nekem is elgurult a gyógyszer a dortmund ellen v az atletico ellen..de özil akár tetszik ,akár nem kb a legjobb a posztján.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- flori
de minek három ember? khedria alonsoval lehoztunk 3 idényt simán!.
plusz özil szerintem nem fog kimaradni.
plusz özil szerintem nem fog kimaradni.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
alonso simán maradhat a kezdőben, ha van mellette egy modric meg gündogan, vagy hasonló ember. a védelem ugye adott, elől meg cé-isco-suarez (lenne jó) de ha nem akkor benzema
- flori
az hát..Egyébként szerintem Alonso és Özil is alapember lesz jövőre.
kicsit le kéne szállni a földre,és megbecsülni ezeket a játékosokat.
mindenkit lehet basztatni,és teljese jogos is a dolog.alonso és özil nem azok a menthetetlen emberek,akiket el kell üldözni mindenáron.vannak hibáik ,de kinek nincs?azt hiszitek ,hogy pl a bayernél minden cukorból van?
nekem is elgurult a gyógyszer a dortmund ellen v az atletico ellen..de özil akár tetszik ,akár nem kb a legjobb a posztján.
a felállásokhoz meg annyit fűznék hozzá,hogy semmilyen 4-3-3 nem lesz itt,mert egyszerűen nem kell a spanyol csapatok ellen.
xabi szerintem is alapkedző lesz,mellette modric,akivel szintén nem lesz baj,mert jobban osztja el a labdákat és többet is szerez mint khedira.
előttük özil és a "nagy" hármas legelől.
szerintem örüljünk ennek a koncepciónak ami most van,végre kezd megvalósulni a "zidanes y pavones" mese.
lehet jobb lenne egy vidallal,de talán ez még jobb lesz. egységes spanyol csapatunk lesz.talán.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!