Iker Casillas
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Iker Casillas - 1
Minek hőzöngtök, szezon végéig Iker fog védeni, aztán meg több mint valószínű, hogy távozik.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
fokozd még. full középszer.ToniKroos írta:Erről van szó. Full középszer. Állítom ha a Bilboból Irizoz áll a kapuban, akkor se lennénk hátrébb. Persze mivel ő Iker Casillas, sokak kedvence, így megvan neki engedve, de én a Realba a legjobb kapust akarom látni, aki, h a védelem 0, akkor ő menti meg őket. Sztem Casillas már rég nem képes erre, sőt... (bocsánat, ha ez valakinek sérti a lelkivilágát)Steve írta:Iker az utóbbi időkben egy jobb alap szintű kapus. Viszont a Realról beszélünk, a legjobbnak kell védeni.
a Realba. a legjobbat.
nyilván egyébként az úgy elvárható, hogy minden posztra mindig az aktuális legjobbat rakjuk. mert Európa többi Top 20-as csapata számára ez meg természetes, hogy így akarja. sőt. eleve elvárható lenne, hogy felajánlják nekünk, ha véletlen valamelyik poszton jobb játékosuk van mint nekünk.
a legjobbat...
a fifázás azért sokaknak elveszi a józan ítélőképességét...
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ma Nem venném elő. Voltak szép megoldásai.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Velem is így beszél, átérzem a helyzetedet.Te ilyen kis vicces lány vagy? Hasonló kis buzis stílusban vicceskedsz a facebookon is a pajtásaiddal?
Erről van szó. Full középszer. Állítom ha a Bilboból Irizoz áll a kapuban, akkor se lennénk hátrébb. Persze mivel ő Iker Casillas, sokak kedvence, így megvan neki engedve, de én a Realba a legjobb kapust akarom látni, aki, h a védelem 0, akkor ő menti meg őket. Sztem Casillas már rég nem képes erre, sőt... (bocsánat, ha ez valakinek sérti a lelkivilágát)Steve írta:Iker az utóbbi időkben egy jobb alap szintű kapus. Viszont a Realról beszélünk, a legjobbnak kell védeni.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
IkerCasillas hsz-e nem volt korrekt, meg is kapta a jutalmát, de amit elengedtél Steve, az megér két hét pihenőt.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Mit koronáztam meg te nyomorult?IkerCasillas írta:Megkoronáztad a mai teljesítményed, itt a jutalmad.Steve írta:köszi a 2 gólt is, amit foghatott volna.
így nézve akkor elérte a 0 teljesítményt
Te ilyen kis vicces lány vagy? Hasonló kis buzis stílusban vicceskedsz a facebookon is a pajtásaiddal? Szedd már egy kicsit össze magad, egyenesedj ki és beszélj értelmes férfiakhoz méltóan ha hozzám szólsz. De ha neked ez az emberi kommunikáció, akkor tudomásul veszem és leszarlak.
Casillas nem egy gólban volt benne az utóbbi időkben. Vetődni már nem is akar.
R24 nézhetjük így, hogy lábhoz jött, de sokszor a sablon megy csak bravúr rég nincs. Én kedvelem Ikert és szeretném, hogy a régi legyen, de sok foghatót nem fog. A 11-es nem volt világklasszis arra sem jött mentés válaszként.
Iker az utóbbi időkben egy jobb alap szintű kapus. Viszont a Realról beszélünk, a legjobbnak kell védeni.
Remélem visszatalál a régi énjéhez, attól nagyon távol van.
Hülyegyerek kommentektől kíméljetek(ez természetesen tudod, hogy nem neked ment R24! )
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
besteve7 írta:
Bocs, elvétettem, igazad van .... A végén a ziccert is csak azért fogta, mert elbotlott a lábában és ráesett a labdára.Realista24 írta:Illetve ő nem véd, csak agyonrúgják.
Szerintem meg legkevésbé az ő hibája, közelről jött, takarásból észlelni is alig volt ideje, nem hogy leérni. Ha ezt Neuer, De Gea kapja, senki rá se gondol, hogy kapushiba, csak Ikernél, mert lassan nála minden egyes gól az övé.[/quote]Pipita írta:és még a tizeneggyest se tutta megfogni!!!!!!!!!!44!!4!!négy!44!4
Ezt a szerencsétlent!
gólvonal írta:A 2. gólt meg egy Casillasnak meg kell fognia...nem tette
Én nem írtam más kapusokról. Azt írtam, hogy ezt egy Casillas kaliberű kapusnak védenie kellett volna. De nem hibáztatom, mert tényleg nehéz labda volt, ilyen erővel Ronci két fejese is kapushiba.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
[/quote]
Bocs, elvétettem, igazad van .... A végén a ziccert is csak azért fogta, mert elbotlott a lábában és ráesett a labdára.Realista24 írta:Illetve ő nem véd, csak agyonrúgják.
Szerintem meg legkevésbé az ő hibája, közelről jött, takarásból észlelni is alig volt ideje, nem hogy leérni. Ha ezt Neuer, De Gea kapja, senki rá se gondol, hogy kapushiba, csak Ikernél, mert lassan nála minden egyes gól az övé.Pipita írta:és még a tizeneggyest se tutta megfogni!!!!!!!!!!44!!4!!négy!44!4
Ezt a szerencsétlent!
gólvonal írta:A 2. gólt meg egy Casillasnak meg kell fognia...nem tette
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Szerintem meg pont a skála közepére lehet helyezni a teljeséítményét. Rengetegszer jött ki jól a kapujából, voltak védései. DE sokszor volt bizonytalan is, amikor megfoghatta volna a labdát, de nem tudta. A 2. gólt meg egy Casillasnak meg kell fognia...nem tette. De én nem hibáztatom, sőt inkább dicsérném.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Casillast a mai meccs után csak dicsérni lehet. Azt, hogy az eredmény így alakult, nagyban neki köszönhetjük.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
és még a tizeneggyest se tutta megfogni!!!!!!!!!!44!!4!!négy!44!4csak ez a szerencsétlen Casillas. ez nem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
besteve7 írta:Őt már megdicsérni sem lehet, mert ő hibás a globális felmelegedésért, a afrikai gyermekek éhezéséért is. Komolyan lassan már boszorkányüldözés megy ellene. Komolyan vicc kategória már ....ToniKroos írta:De amúgy, miért van most dicsérve? Nem mutatott semmi extrát, a 2. gólt sztem simán foghatta volna és más kapusoktól láttuk már, h néha 11est is lehet védeni. Ezt a teljesítményt lehozta volna másik 100 kapus is.
Illetve ő nem véd, csak agyonrúgják.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
nem mutatott semmi extrát...ToniKroos írta:De amúgy, miért van most dicsérve? Nem mutatott semmi extrát, a 2. gólt sztem simán foghatta volna és más kapusoktól láttuk már, h néha 11est is lehet védeni. Ezt a teljesítményt lehozta volna másik 100 kapus is.
0:0 -nál fogott egy ziccert. a végén fogott hármat.
persze Nójer, meg Dehea, meg még a mennyei megyeiből bárki is a talpával dobbant, tenyerével csettint, tekintetével villámot idéz, és ezt a két gólt - mert ugye természetes, hogy óriási kapushiba volt a tizi is, meg a takarásból lendületből a támaszkodóhoz gyönyörűen behúzott zsuga - kiszedte volna..
csak ez a szerencsétlen Casillas. ez nem.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Őt már megdicsérni sem lehet, mert ő hibás a globális felmelegedésért, a afrikai gyermekek éhezéséért is. Komolyan lassan már boszorkányüldözés megy ellene. Komolyan vicc kategória már ....ToniKroos írta:De amúgy, miért van most dicsérve? Nem mutatott semmi extrát, a 2. gólt sztem simán foghatta volna és más kapusoktól láttuk már, h néha 11est is lehet védeni. Ezt a teljesítményt lehozta volna másik 100 kapus is.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Így van, támaszkodóhoz is ment, és szinte biztos, hogy takarásból jött. Mire meg tudta mozdítani a lábát, már a vonalon volt a labda...de persze miért nem vetődött. Meg miért nem az a default, hogy kiszedi a 11-est... Egyébként pont ebben a szezonban nem kellene a tizik miatt betalálni, két fontosat tuti, hogy fogott már.Realista24 írta:Steve írta:köszi a 2 gólt is, amit foghatott volna.
Szerintem a második az támaszkodóhoz ment, esélytelen volt hogy megmozduljon rá. Ráadásul talán takarásból is ment a labda, vagy bőrben, nem?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nála már az is kapushiba, ha nem védi a tizit Szánalmas amit leműveltek Ikerrel. Főleg, hogy ebben a szezonban védett már legalább két tizit.ToniKroos írta: más kapusoktól láttuk már, h néha 11est is lehet védeni.
De amúgy, miért van most dicsérve? Nem mutatott semmi extrát, a 2. gólt sztem simán foghatta volna és más kapusoktól láttuk már, h néha 11est is lehet védeni. Ezt a teljesítményt lehozta volna másik 100 kapus is.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Megkoronáztad a mai teljesítményed, itt a jutalmad.Steve írta:köszi a 2 gólt is, amit foghatott volna.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Steve írta:köszi a 2 gólt is, amit foghatott volna.
Szerintem a második az támaszkodóhoz ment, esélytelen volt hogy megmozduljon rá. Ráadásul talán takarásból is ment a labda, vagy bőrben, nem?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema