Rohádirektánumberone1 írta:Tud vki egy weboldalt ahol visszalehetne nezni v letolteni a meccset?
Értékeld a legutóbbi meccset
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Igazából egy döntetlen is elég lenne, ha mi hoznánk a maradék meccseinket. A legnehezebben túl vagyunk, Valencia otthon szerintem nem lesz ilyen húzós. Bár tavaly is pont ők fosztottak meg a bajnoki reményeinktől. Ugyanígy otthon. Reméljük idén nem történik meg.RealRaúl77 írta:Sajnos azt én sem érzem, de ne legyen igazam(unk)pheco írta: A kérdés az, hogy bízhatunk-e az Atleticoban, szerintem sajnos nem, de azért hátha.
Szóval nem is muszáj nyernie az Atléticonak, egy jó döntetlen meg benne van, jobban, mint egy hazai győzelem. És akkor megismétlődhetne 06-07.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Tud vki egy weboldalt ahol visszalehetne nezni v letolteni a meccset?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sajnos azt én sem érzem, de ne legyen igazam(unk)pheco írta: A kérdés az, hogy bízhatunk-e az Atleticoban, szerintem sajnos nem, de azért hátha.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A bajnoki remények életben maradtak. Sok károgó kijelentette, hogy ma elbukjuk... Ha a Valencia ellen is nyer a csapat, akkor hozza a többit is szerintem. A kérdés az, hogy bízhatunk-e az Atleticoban, szerintem sajnos nem, de azért hátha.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogy Iscoval mi a makkom van...oké, hogy egyszer kétszer jól védekezett, de na. Nem tesz hozzá semmit a játékhoz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A szezon egyik legnehezebb meccse volt...nagyon kemény volt a tempó és küzdelem...az ilyen meccsekért érdemes focit nézni Akiket kiemelnék ma az CR, James és Varane...ők szerintem hatalmasat fociztak...Marcelo játékával viszont nem vagyok elégedett...nálam mondjuk Pepe sem volt mindig a helyzet magaslatán...
Itt a szép játék már egyáltalán nem számít...a lényeg a 3 pont (főleg, hogy ez szinte egy 6 pontos meccs volt...) és, hogy még mindig sikerült életben maradni!
Tovább kell nyomni, nincs megállás, újabb kőkemény 2 meccs jön majd...
Itt a szép játék már egyáltalán nem számít...a lényeg a 3 pont (főleg, hogy ez szinte egy 6 pontos meccs volt...) és, hogy még mindig sikerült életben maradni!
Tovább kell nyomni, nincs megállás, újabb kőkemény 2 meccs jön majd...
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hatalmas meccs volt.
Itt meg kellett dogleni a palyan es ebben is hittem hogy a sevilla a 93-ik percig gyotor.
egyedul a bal oldalunk marceloval nagyon nem tetszett...ugy porgettek szegenyt mintha most eletebe jatszana ott felnott meccsen...de a lenyeg a 3 pont , akiknek ma nem ment tudjak jol es remelem kedden oda teszik magukat.
Varane meg egy isten tenyleg....csinal egyetlen 1 hibat a 90perc alatt es azt ugy javitja mintha fifa-ba jatszanal ))
cr meg cr...valahogy ugy vagyok vele hogy remelem meglovi a maradek meccsen valahogyan a maradek 8-9 golt....neki szerintem mar decemberben ez volt az egyik celja...kritizalhatjuk hogy mikor hogy jatszik de nincs az az ember jelenleg aki ennyi golt eltenne egy szzon alatt mint a portugal...nemhogy 5 szezon alatt folyamatosan.
Nem ide tartozik, de ahanyszor olvasom Raul nyilatkozatait mintha ereznek benne egy jokora irigyseget CR iranyaba.
Na mind1, remelem mar minden jatekos uton van hazafele es pihi van...kedden jon az ujabb donto.
Vamos Real
Itt meg kellett dogleni a palyan es ebben is hittem hogy a sevilla a 93-ik percig gyotor.
egyedul a bal oldalunk marceloval nagyon nem tetszett...ugy porgettek szegenyt mintha most eletebe jatszana ott felnott meccsen...de a lenyeg a 3 pont , akiknek ma nem ment tudjak jol es remelem kedden oda teszik magukat.
Varane meg egy isten tenyleg....csinal egyetlen 1 hibat a 90perc alatt es azt ugy javitja mintha fifa-ba jatszanal ))
cr meg cr...valahogy ugy vagyok vele hogy remelem meglovi a maradek meccsen valahogyan a maradek 8-9 golt....neki szerintem mar decemberben ez volt az egyik celja...kritizalhatjuk hogy mikor hogy jatszik de nincs az az ember jelenleg aki ennyi golt eltenne egy szzon alatt mint a portugal...nemhogy 5 szezon alatt folyamatosan.
Nem ide tartozik, de ahanyszor olvasom Raul nyilatkozatait mintha ereznek benne egy jokora irigyseget CR iranyaba.
Na mind1, remelem mar minden jatekos uton van hazafele es pihi van...kedden jon az ujabb donto.
Vamos Real
- Hasta el final, Vamos Real -
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
na egyelőre csak nem buktuk a bajnokságot..
hajtós, parázs meccs volt. amit a sevilla a végén leművelt, az nem volt semmi..!
lényeg a 3 pont, és hogy tovább bízhatunk.
hajtós, parázs meccs volt. amit a sevilla a végén leművelt, az nem volt semmi..!
lényeg a 3 pont, és hogy tovább bízhatunk.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Nálam a meccs embere Ronaldo , 3ik gólja meg, hát kevesen fejelték volna azt be , nem volt azt egyszerű át löbbölni a hosszúba! küzdelmes meccs volt voltak hibák! de egy jó ellenféllel szemben értékes 3 pont a zsebben!
- Raul7
- Kedvenc játékosaid: Raul, Puskás, Guti, Modric, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Győri ETO, PSV Eindhoven
Kiemelném Iscot is, elképesztő hogy védőmunkában is mennyit hozzátett ma.rashidm írta:Varane-nak, Casillasnak és Cé-nek megköszönhetjük, hogy meglett a 3 pont, Marcelo-nak meg, hogy izgalmassá tette...
"Real buy these big players like Figo, Zidane and Ronaldo, but I think the best player in the world is Raul." (Sir Alex Ferguson)
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Na ezért jobb a spanyol bajnokság az angolnál, ez nagyon jó meccs volt. (arsenal-chelsea?)Meccs embere nálam Varane, aranyember Bale, szörnyű nap Marcelo.Kedd este zebra pöri...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Brutál volt ez a meccs, ki leszünk purcanva kedden. A Sevilla hajtott, mint az őrült, remélem Cét nem faragták le.
Marcelo ez mi volt, nem volt bal oldali védekezésünk...
Marcelo ez mi volt, nem volt bal oldali védekezésünk...
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Amugy szerintem ez a mai meccs nehezebb volt, mint ami majd hetkozben var rank.
Igaz, hogy kicsit nagyobb fegyelem kell hatul, de bizakodo vagyok.
Igaz, hogy kicsit nagyobb fegyelem kell hatul, de bizakodo vagyok.
13
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Varane-nak, Casillasnak és Cé-nek megköszönhetjük, hogy meglett a 3 pont, Marcelo-nak meg, hogy izgalmassá tette...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
MOM VARANE!!
Ha a srác ma nincs, akkor már kiszálltunk volna a buliból! Óriási meccs.
Ha a srác ma nincs, akkor már kiszálltunk volna a buliból! Óriási meccs.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Nézve ezt a tegnapi bedobó párost... Az a pláne az egészben hogy mindketten tényleg ugyanúgy dobtak be, szabálytalanul
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nem volt valami nagy meccs a tegnapi...de a lényeg a 3 pont megvan...így sikerült még életben maradnunk...ilyenkor már nem a szép játék számít, hanem az eredmények...
Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy ez az Almeria egy rettentően gyenge csapat...látszik, hogy ki fognak majd esni szezon végén...semmi más céljuk nem volt, mint megúszni kevés kapott góllal a meccset...
A meccsen akik jók voltak az Jesé, Arbeloa és James...a többiek inkább csak átlagosak...
A hétvégén viszont úgy érzem eldől majd a Liga sorsa...
Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy ez az Almeria egy rettentően gyenge csapat...látszik, hogy ki fognak majd esni szezon végén...semmi más céljuk nem volt, mint megúszni kevés kapott góllal a meccset...
A meccsen akik jók voltak az Jesé, Arbeloa és James...a többiek inkább csak átlagosak...
A hétvégén viszont úgy érzem eldől majd a Liga sorsa...
- Raul7
- Kedvenc játékosaid: Raul, Puskás, Guti, Modric, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Győri ETO, PSV Eindhoven
Arbeloának jár a pacsi, vannak hibái, voltak is mindig, de kevesen tudnak olyan nagy szívvel rohangálni mint pók a falon.
Nagyon örülnék neki ha Jesé is hasonló lenne, sérülése előtt kedvencek között volt, és nagyon sokat vártam tőle, de mióta visszajött, valahogy nem akar kijönni a lépés... Lehet tényleg jót tenne neki egy jó szezon valahol, ahol folyton lehetőséget kapna.
Érdekes meccs volt a mai, az eredmény sima, de azért a játék képéből le lehetett szűrni, hogy hol vagyunk lyukasak pótlás szempontjából...
Nagyon örülnék neki ha Jesé is hasonló lenne, sérülése előtt kedvencek között volt, és nagyon sokat vártam tőle, de mióta visszajött, valahogy nem akar kijönni a lépés... Lehet tényleg jót tenne neki egy jó szezon valahol, ahol folyton lehetőséget kapna.
Érdekes meccs volt a mai, az eredmény sima, de azért a játék képéből le lehetett szűrni, hogy hol vagyunk lyukasak pótlás szempontjából...
"Real buy these big players like Figo, Zidane and Ronaldo, but I think the best player in the world is Raul." (Sir Alex Ferguson)
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Cristianot tegnap dicsértem, hogy a csapat alá dolgozik magához képest.
Szóval akkor ezt a mai napra vissza is vonnám. Újra önző volt sokszor és görcsösen ment a gólért. Az különsképp nem tetszett, amit Arbeloa góljánál csinált
Isco Mostanában sokat szidtam, de jól szált be. Többségében a jó megoldást választotta végre és hajtott is.
Jesé Ebben a szezonban az eddigi legjobb mérkőzése, bár így is egy 10/7-7,5 , ami mindent elmond az eddigi idényéről.
Szóval akkor ezt a mai napra vissza is vonnám. Újra önző volt sokszor és görcsösen ment a gólért. Az különsképp nem tetszett, amit Arbeloa góljánál csinált
Isco Mostanában sokat szidtam, de jól szált be. Többségében a jó megoldást választotta végre és hajtott is.
Jesé Ebben a szezonban az eddigi legjobb mérkőzése, bár így is egy 10/7-7,5 , ami mindent elmond az eddigi idényéről.
ZIDANE