Bundesliga
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Bundesliga
Az utolsó 3 helyezett a tabellán, azért nem semmi név. Stuttgart, Hamburg, Hannover.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
mondjuk egy bl helyre nem lett volna nagy művészet behozni őket.
van egy összeszokott mag és egy (bundesliga szinten) nagyon erős keret, nem beszélve a szinte páratlan szurkolótáborról.
[/quote]
ja, csak a szezon legnagyobb részében a csapat kétharmada sérült volt.[/quote]
Mondjuk ezzel Pep szembenézett a Bayernnél is.
van egy összeszokott mag és egy (bundesliga szinten) nagyon erős keret, nem beszélve a szinte páratlan szurkolótáborról.
[/quote]
ja, csak a szezon legnagyobb részében a csapat kétharmada sérült volt.[/quote]
Mondjuk ezzel Pep szembenézett a Bayernnél is.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Akkor mi tart vissza attól hogy meg is tedd??ziro4vr írta:A barcások még nyugodtabbak lehetnek, Xabi most pihen, tehát ellenük kezdő lesz, Schweini meg pados. Nagy verést fognak kapni, erre sokat tennék.
1.72 ajándék odds, én is rakom amúgy! ;)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A barcások még nyugodtabbak lehetnek, Xabi most pihen, tehát ellenük kezdő lesz, Schweini meg pados. Nagy verést fognak kapni, erre sokat tennék.
Nem illik.
a török szabadrúgáskirály bevette neuer kapuját is. kár hogy nem a német válogatottat választotta anno.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tudom, megnéztem, ennek tudatában írtam azt, hogy a 4., még bl helyre, mert ha nem szívtak volna ennyit a sérülésekkel, akkor a 2. helyre lennének hivatottak.
a bayernen kívül nincs sok jó csapat manapság német földön, és azért a schalke-wolfsburg-gladbach-leverkusen négyesből kettőt meg lehetett volna előzni.
annál, hogy a fél szezont a tabella alsó harmadában töltik, és a végén talán (ma lesz egy ki-ki meccsük, ami dönthet erről) megcsípik az el helyek egyikét, azért még így is ki lehetett volna szerintem többet hozni a bajnokságból.
a bayernen kívül nincs sok jó csapat manapság német földön, és azért a schalke-wolfsburg-gladbach-leverkusen négyesből kettőt meg lehetett volna előzni.
annál, hogy a fél szezont a tabella alsó harmadában töltik, és a végén talán (ma lesz egy ki-ki meccsük, ami dönthet erről) megcsípik az el helyek egyikét, azért még így is ki lehetett volna szerintem többet hozni a bajnokságból.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
'shutterisland írta:mondjuk egy bl helyre nem lett volna nagy művészet behozni őket.numberone1 írta:Azert megneztem volna, h Pep mit tudott volna kihozni az idei Dortmundbol.
ja, csak a szezon legnagyobb részében a csapat kétharmada sérült volt.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk egy bl helyre nem lett volna nagy művészet behozni őket.numberone1 írta:Azert megneztem volna, h Pep mit tudott volna kihozni az idei Dortmundbol.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azert megneztem volna, h Pep mit tudott volna kihozni az idei Dortmundbol.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ezt nem pep mondta. Pep angyal.Angyalok nem beszélnek igy. Pep angyal.
pep.......pep.......ááááááááá...pep.......áááááááá....
pep.......pep.......ááááááááá...pep.......áááááááá....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
„Érdekes, hogy a Bayernnél a játékvezetőt hibáztatják a kiesésükért. Mindig ezt csinálják, ha megverjük őket. Ha nem tudnak tizenegyeseket lőni, akkor gyakorolniuk kellene” – szúrt oda Kehl a Bayernnek.
Lehet, hogy nem kellett volna így tennie… Guardiola emlékeztette a Dortmund játékosát a német bajnokság tabellájára, amelynek élén vasárnap óta behozhatatlan előnnyel állnak a bajorok.
„Nekem is van néhány tanácsom Kehlnek. Ha harminchét pontos hátrányban vagy, jobb, ha befogod a szádat! – mondta Guardiola, majd ujjával a szája elé mutatott. – Most már valóban van időnk gyakorolni a tizenegyeseket, mivel bajnokok vagyunk…”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
várunk papa, verratti mögé jó leszelBBeno írta:gündögan hivatalosan is mutatja a fukkot. nem hosszabbít.
gündögan hivatalosan is mutatja a fukkot. nem hosszabbít.
legnagyobb riválistól mindig utálok kikapni. és szégyen ha minket megverve emelik a BL-t a magasba. ennyi.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mitől szégyen egy bl döntőben pl a barcától kikapni? Nem értem egyesek véleményeit.BBeno írta:
De ha meg nem verjuk meg oket akkor az nagyobb csalodas es szegyen mintha a bayerntol kapnank ki a dontoben
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Így van, ez a lényeg. Ha Modric nem esett volna ki fél évre, akkor könnyen lehet, hogy most a triplázás küszöbén állnánk egy fix 1-es kupadöntővel, meg pár pont előnnyel a bajnokságban. A mi szezonunk sokkal nehezebb a sérülések miatt, mint a Barcáé, a BL sorsolásuk ugyan papíron acélosabb, de az Atma azért a szezon eddigi meccseit ismerve, nehezebb ellenfél volt, mint nekik a PSG vagy City. A BM meg így azért erősen foghíjas kezdővel fog felállni, nekik Robben a legnagyobb érvágás, amit csak el tudnak képzelni. A Barca az esélyesebb, ez tény, de mi tavaly egy erősebb, acélosabb BM-mel elődöntőztünk, mint idén ők, úgyhogy panaszkodni nincs nagyon okuk.Remy írta:Amúgy meg igen, ezért is akarom, hogy a Bayern jusson be. Kevésbé lenne rossz érzés kiszopni ellenük, mint a Barcától.BBeno írta:De ha meg nem verjuk meg oket akkor az nagyobb csalodas es szegyen mintha a bayertol kapnank ki a dontoben
Amúgy meg miro ezek a közhelyek... Ja meg kell verni mindenkit, aztán jól van. Csak éppen tőlünk is folyamatosan esnek ki a meghatározó emberek, és ezek befolyásolják az egész szezonunkat. "Könnyű" lenne, ha mindenki mindig csúcsformában lenne és nem lennének sérültek. Modric...James...Bale... Benzema.. stb.
Szóval kell szerencse is, anélkül nem lehet nyerni. Ez nem FIFA.
én is így vagyok ezzel, nem kell ClassicoRealista24 írta:Én azért nem szeretném a Barcát a döntőben, hogy még csak a közelébe se kerüljenek a trófeának. Nem azért mert a Bayern gyengébb lenne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Mindegy,egy részt azért mert kurva nagy off,a másik meg hogy ennek mélyebb értelme van, soha nem fogok egyetérteni ezzel a gondolkodással,mivel én a Real Madridot szeretem,velük foglalkozom csak,és nálam ez nem egyenlő azzal hogy a Barcát utáljam,engem nem érdekel hogy mi van náluk,nem azt várom hogy a Barca szar legyen és nyerjünk,hanem azt hogy mi legyünk a jobbak.Aztán akkor a Barca lehet szar vagy jó tök mind1,mert mi jobbak vagyunk,ennyi.
A kettő között nagy különbség van,csak érteni kell.
Nyerjük meg a BL-t,ez a lényeg,én is leszarom hogy ki ellen,nem érdekel hogy ki jut be a másik ágon,kinek lesz szerencséje,a lényeg úgyis az hogy mi nyerjünk.
Persze én is szeretném a Mislenyt a BL döntőbe,de nem ezzel kell foglalkozni,nyerni kell a Juve ellen,és akkor majd meglátjuk hogy állunk.
Itt ez a fontos,nem a Barca...
off vége.
A kettő között nagy különbség van,csak érteni kell.
Nyerjük meg a BL-t,ez a lényeg,én is leszarom hogy ki ellen,nem érdekel hogy ki jut be a másik ágon,kinek lesz szerencséje,a lényeg úgyis az hogy mi nyerjünk.
Persze én is szeretném a Mislenyt a BL döntőbe,de nem ezzel kell foglalkozni,nyerni kell a Juve ellen,és akkor majd meglátjuk hogy állunk.
Itt ez a fontos,nem a Barca...
off vége.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én azért nem szeretném a Barcát a döntőben, hogy még csak a közelébe se kerüljenek a trófeának. Nem azért mert a Bayern gyengébb lenne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema