Értékeld a legutóbbi meccset
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Isco valóban nem játszott jól,de csak adott egy gólpasszt.
Látványos javulás meccsen belül Carvajal,látványos stagnálás Marcelo.
Legjobb Varane és Ronaldo.Bale jól szállt be,Casillason egy gól sem múlt,bár nekem,már kicsit öreguras.
Aztán...Hamesz.Na ő az utóbbi időben nem adott okot nekem hogy basztassam,de tegnap ahogy megforgatták,majd erre megállt és az orrát túrta...az kicsit kiszabta a biztosítékot.Oke hogy vannak hiányosságai,de ezt eddig akarattal pótolta.Tegnap ez már hiányzott.
Persze majd jön mindjárt a statisztika hogy futott 15km-t.Engem nem érdekel,futballozzon ne futkározzon...az neki úgy sem nagyon megy
Látványos javulás meccsen belül Carvajal,látványos stagnálás Marcelo.
Legjobb Varane és Ronaldo.Bale jól szállt be,Casillason egy gól sem múlt,bár nekem,már kicsit öreguras.
Aztán...Hamesz.Na ő az utóbbi időben nem adott okot nekem hogy basztassam,de tegnap ahogy megforgatták,majd erre megállt és az orrát túrta...az kicsit kiszabta a biztosítékot.Oke hogy vannak hiányosságai,de ezt eddig akarattal pótolta.Tegnap ez már hiányzott.
Persze majd jön mindjárt a statisztika hogy futott 15km-t.Engem nem érdekel,futballozzon ne futkározzon...az neki úgy sem nagyon megy
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
"Brutális ütközés döntött a Sevilla-Realon
Amíg a Sevilla védőjét ápolták, CR7 duplázott. "
Ezt is megtudtuk
Amíg a Sevilla védőjét ápolták, CR7 duplázott. "
Ezt is megtudtuk
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Azért nem ilyen egyszerű a dolog. Modric kiesésével ismét stabilizálni kellett a kp-t, amire úgy néz ki, hogy Ramos az egyetlen alkalmas ember, de ennek a kp-nak jól kell zárnia, mert sebezhető, ezért vissza kell zárni a 2 szélsőnek, hogy szűkítsék a kp-t. Elől hiányzik Benzema, aki a fineszért, kispasszos játékért felelős, van viszont Chicha és CR, akik a befejezésben erősek. Egyértelmű, hogy Carlo abból főz, ami van. Remélem, hogy Bale visszatérésével nem veszi elő a Isco-Kroos-James CR-Chicha-Bale felállást, mert szerintem akkor jönni fognak ba betlik. Bale-t Chicha helyén kell játszatni.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
azért azt vegyük figyelembe, hogy egész szezonon át nem lehet bírni a letámadós, kényszerítőzős, egyérintős bugit.
ilyenkor szezon végén, amikor 3 meccsre vagyunk a történelemtől, már csak az eredmény számít, főleg ha azt nézem, hogy a kulcsjátékosunk a kp-n idén már nem játszik.
az kisebb csoda, hogy céronaldo egyáltalán még tud gyorsulni, illetve, hogy krósz lépni.
persze lehetne jesé meg illarramendi, de ők leverik a lécet, más meg nincs.
ancelottit nem hibáztatom, hiába adja ki, hogy játsszatok szépen és okosan, ha már a fél csapat lépni ali bír.
kell nyáron egy pogba és nincs gond.
ilyenkor szezon végén, amikor 3 meccsre vagyunk a történelemtől, már csak az eredmény számít, főleg ha azt nézem, hogy a kulcsjátékosunk a kp-n idén már nem játszik.
az kisebb csoda, hogy céronaldo egyáltalán még tud gyorsulni, illetve, hogy krósz lépni.
persze lehetne jesé meg illarramendi, de ők leverik a lécet, más meg nincs.
ancelottit nem hibáztatom, hiába adja ki, hogy játsszatok szépen és okosan, ha már a fél csapat lépni ali bír.
kell nyáron egy pogba és nincs gond.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom, hogy mennyire tett neki jót, hogy egyből a padra került, amint Modric visszatért. Kis túlzással Modric hiányában ő volt a csapatunk legjobbja, legegyenletesebben játszó labdarúgója, erre azonnal padra kerül, amint a drága igazolások visszatérnek.
Kicsit el is van fáradva, nagyon sok meccset játszott a téli időszakban, de a fáradtságon pont mentális erővel lehet túllépni, ami szerintem a fenti dolgok miatt elfogyott.
Van még egy apróság. Méghozzá az, hogy Isco villogása annak is köszönhető volt, hogy nagy volt a kontraszt ő és többi játékos között James és Modric hiányában. Az egyetlen igazán kreatív emberünk ő volt. 1-2 nagy villanáson kívül akkor sem csinált többet a meccsen, de mellette végigrobotolta azt, és üde színfolt volt nézni a cseleit.
Kicsit el is van fáradva, nagyon sok meccset játszott a téli időszakban, de a fáradtságon pont mentális erővel lehet túllépni, ami szerintem a fenti dolgok miatt elfogyott.
Van még egy apróság. Méghozzá az, hogy Isco villogása annak is köszönhető volt, hogy nagy volt a kontraszt ő és többi játékos között James és Modric hiányában. Az egyetlen igazán kreatív emberünk ő volt. 1-2 nagy villanáson kívül akkor sem csinált többet a meccsen, de mellette végigrobotolta azt, és üde színfolt volt nézni a cseleit.
Ez nekem is a nagy problémám. Mert egyrészt ez egy hasznos fegyver, de azért a Realra nézve elég ciki, hogy csak a beadásokból tudunk megélni. Annyi jó, labdaügyes kp-sunk és támadónk van, hogy az ember azt hinni megy ez másképp is, de elég ritkán sikerül. Ez viszont nem forma kérdése, mert 1-2 labdarúgó gyenge formája ellenére még működhetne, pláne hogy Iscotól vagy CR-től is lehet várni a legrosszabb napjaikon egy ügyes bokapasszt a 16-os környékén. Ez itt inkább felfogás kérdése. Milyen tanácsokkal, egyéni feladatokkal vannak ellátva a labdarúgók. Modriccsal könnyebb lenne ezeket a játékokat lejátszani, nem is kérdés, de annyira ráálltunk erre az ívelgetésre, hogy ez tuti edzői utasítás. Kérdés, hogy CA már csak ebben bízik, vagy egész egyszerűen nem tud többet adni a csapatnak?Talán nem is a véletlen műve, hogy 3 beadásból tudtunk gólt szerezni. Nagyjából ősszel a kreativitásunk nagyját el is lőttük.
Szép szavak, de ezek nem jönnek egy varázsütésre. Bale talán szétszórt, Isco is az utóbbi meccseken az, de a csapat többségében ott volt az alázat egész évben, mégsem ment túl jól a játék. Ha a csapat pontosan tudná, hogy mit kell az adott ellenfél ellen csinálni/vagy lenne egy alaposan megszervezett, kiépített támadójáték, akkor jól muzsikálhatnának. De csak az ívelgetés van parancsba adva. Nagy foci úgy meg nem lesz magától, ha a legjobb kp-unk az egész szezonban sérült, és egyes játékosok már totál érdemtelenül tagjai a kezdőcsapatnak.Hogy mit várok? Agresszivitást, több alázatot, kevesebb lazaságot és több pontosságot.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igen, korábban írtam is, hogy voltak jó megmozdulásai és látszott rajta, hogy tudna, ha akarna. Általános véleményem ez, az elmúlt 4-6 hét tekintetében.tucsoki írta:Mondjuk én homlokegyenest nem így láttam; James-el karöltve kétszer is a saját 16-osnál, alapvonalnál védekeztek, szereztek vissza labdát úgy, hogy előtte hatalmas sprintet nyomtak le. Mezőnyben sem sétafikált. Az viszont igaz, hogy összességében gyengén játszott, hullámvölgyben van.Realista24 írta:Nekem a legnagyobb bajom az Iscoval, hogy kb le se szarja, ha elveszíti a labdat. Nem sok változatosságot mutat, rossz mentalitással jatszik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk én homlokegyenest nem így láttam; James-el karöltve kétszer is a saját 16-osnál, alapvonalnál védekeztek, szereztek vissza labdát úgy, hogy előtte hatalmas sprintet nyomtak le. Mezőnyben sem sétafikált. Az viszont igaz, hogy összességében gyengén játszott, hullámvölgyben van.Realista24 írta:Nekem a legnagyobb bajom az Iscoval, hogy kb le se szarja, ha elveszíti a labdat. Nem sok változatosságot mutat, rossz mentalitással jatszik.
- Galacticos
nem értek egyet.Remy írta:Amúgy ja... Isco eléggé hurka mostanában. Én sem látom benne a küzdeni akarást. Kicsit olyan Bale-szindrómás lehet. Fent van, próbálja csinálni, de ha nem megy, azt is leszarja.
Remélem feljavul, mert szükség van rá.
vagyis csak részben ez főleg támadásoknál igaz, védekezésben rendesen odateszi magát és küzd.
az ő támadórepertoárját pedig szerintem előrébb tudnánk csak kihasználni, a félpályán ahova általában küldve van -mert én ezt már nem hiszem hogy nincs megmondva neki hogy márpedig te ott maradsz- szóval a félpályán ne is kezdjen szólókba, meg kockázatosabb cselekbe mert ha elveszíti tré van.
de egyébként támadásban sokkal gyengébb mint az év elején.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy ja... Isco eléggé hurka mostanában. Én sem látom benne a küzdeni akarást. Kicsit olyan Bale-szindrómás lehet. Fent van, próbálja csinálni, de ha nem megy, azt is leszarja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogy mit várok? Agresszivitást, több alázatot, kevesebb lazaságot és több pontosságot.Kerlon írta:De most 35-40 méterről ti mit vártok? kicselez a bal szélen egy embert, azátn előtte van még 3. Mikor odakerült a 16 os környékére, akkor meg a legtöbb esetben jól cselekedet pl. első gól előtt is jól húzta meg és adott be. Az állításotok meg kb. igaz a túl oldalra is. Vagy Toni Kroost leszámítva bárkire. Váratlant egyik támadónktól sem láttam mostanában. Talán nem is a véletlen műve, hogy 3 beadásból tudtunk gólt szerezni. Nagyjából ősszel a kreativitásunk nagyját el is lőttük.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De most 35-40 méterről ti mit vártok? kicselez a bal szélen egy embert, azátn előtte van még 3. Mikor odakerült a 16 os környékére, akkor meg a legtöbb esetben jól cselekedet pl. első gól előtt is jól húzta meg és adott be. Az állításotok meg kb. igaz a túl oldalra is. Vagy Toni Kroost leszámítva bárkire. Váratlant egyik támadónktól sem láttam mostanában. Talán nem is a véletlen műve, hogy 3 beadásból tudtunk gólt szerezni. Nagyjából ősszel a kreativitásunk nagyját el is lőttük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem a legnagyobb bajom az Iscoval, hogy kb le se szarja, ha elveszíti a labdat. Nem sok változatosságot mutat, rossz mentalitással jatszik.
Persze vannak villanasai, de az Balenek is van. Nekem ennel sokkal tobb kell ahhoz, hogy a kezdobe követeljem.
Persze vannak villanasai, de az Balenek is van. Nekem ennel sokkal tobb kell ahhoz, hogy a kezdobe követeljem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Attól még nem kéne annyiban kimerülnie a tudásának, hogy félalacsony beadásokat zúdít 25ről. Visszaesett ez tény, pedig nagyon kéne a védelem megbontó skillje.
Nem illik.
Szerintem vicc a szerepe, konkrétan az a főfeladata, hogy zárja le a bal oldalt, hogy Marcelo futkározhasson felfelé nyugodtan... Isco meg a legtöbb esetben 35-40 méterre a kaputól, onnét elég nehéz.Realista24 írta:Hogy Iscoval mi a makkom van...oké, hogy egyszer kétszer jól védekezett, de na. Nem tesz hozzá semmit a játékhoz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet nem is képes tartósan jól és megbízhatóan teljesíteni.de ha pont ebben a szezon végi fontos periódusban és Modricot pótlandó szar meccseket fog lehozni,
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista24 írta:Hogy Iscoval mi a makkom van...oké, hogy egyszer kétszer jól védekezett, de na. Nem tesz hozzá semmit a játékhoz.
Ez a rossz forma pont nagyon rosszkor jön két okból is: egyrészt szezon legfontosabb időszaka, másfelől közelít ezerrel az átigazolási időszak. Én itt akarom látni fontos szerepkörben, de ha pont ebben a szezon végi fontos periódusban és Modricot pótlandó szar meccseket fog lehozni, félek, nem fogja tudni meggyőzni a fafejű vezetőséget, hogy őt és mondjuk ne Bale-t tartsuk itt.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Rohádirektánumberone1 írta:Tud vki egy weboldalt ahol visszalehetne nezni v letolteni a meccset?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Igazából egy döntetlen is elég lenne, ha mi hoznánk a maradék meccseinket. A legnehezebben túl vagyunk, Valencia otthon szerintem nem lesz ilyen húzós. Bár tavaly is pont ők fosztottak meg a bajnoki reményeinktől. Ugyanígy otthon. Reméljük idén nem történik meg.RealRaúl77 írta:Sajnos azt én sem érzem, de ne legyen igazam(unk)pheco írta: A kérdés az, hogy bízhatunk-e az Atleticoban, szerintem sajnos nem, de azért hátha.
Szóval nem is muszáj nyernie az Atléticonak, egy jó döntetlen meg benne van, jobban, mint egy hazai győzelem. És akkor megismétlődhetne 06-07.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Tud vki egy weboldalt ahol visszalehetne nezni v letolteni a meccset?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Sajnos azt én sem érzem, de ne legyen igazam(unk)pheco írta: A kérdés az, hogy bízhatunk-e az Atleticoban, szerintem sajnos nem, de azért hátha.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.