Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
tucsoki

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 3., vasárnap 14:11

Mike írta:sokan úgy rúgják a büntetőt, h még ők maguk sem tudják az elrúgás pillanatáig h merre fogják irányítani. James most épp eltalálta, máskor lehet nem fogja. Ez olyan mint a rulett, piros, vagy fekete. Aztán meg lehet h középre megy, az is benne van, ez a 0.

semmi nem indokolja azt h Jamesre hallgatni kell. Sőt, ha én lennék Iker Casillas, többszáz meccsel a hátam mögött, rengeteg hárított büntetővel, én is inkább magamban bíznék, mint egy olyanban aki életében nem állt a kapuban.
Más nézőpont de szinten érthető. Viszont itt kellene hozzátenni, hogy Iker-nek talán ez volt idén az első büntetője ahol tanácsot adtak neki. Szóval nem arról beszélünk, hogy minden egyes esetnél ugráltatják és már egyéni döntése sem lehet. Nyilván aki azért elítéli mert nem oda vetődött az túlságosan szigorúan mérlegel.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. május 3., vasárnap 14:07

sokan úgy rúgják a büntetőt, h még ők maguk sem tudják az elrúgás pillanatáig h merre fogják irányítani. James most épp eltalálta, máskor lehet nem fogja. Ez olyan mint a rulett, piros, vagy fekete. Aztán meg lehet h középre megy, az is benne van, ez a 0.

semmi nem indokolja azt h Jamesre hallgatni kell. Sőt, ha én lennék Iker Casillas, többszáz meccsel a hátam mögött, rengeteg hárított büntetővel, én is inkább magamban bíznék, mint egy olyanban aki életében nem állt a kapuban.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 3., vasárnap 14:07

a végén csak kijön hogy nem csak én gondolkozom így ebben a témában.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 3., vasárnap 14:04

Nincs miért ekézni Iker-t, hozza ugyan azt az "átlagos" teljesítményt, ami elmarad egy Neuer, Courtois stb. szinttől. Viszont a csapattársak nem szoktak csak úgy találomra mutogatni, pláne, ha a hülye is tudja, hogy James-nek van némi lövése Bacca-val kapcsolatban...

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 3., vasárnap 14:04

Mike írta:most komolyan azért kellett volna balra ugrania mert James azt mondta? :lol:
Arra ugrott, amerre James mondta.
Jobbra mutatott, ő jobbra ugrott..

:mrgreen:

Amúgy szerintem is hallgathatott volna rá, nem feltétlen csak azért, mert most épp bevált volna. Egy kapus számára amúgy is lutri, így meg támaszkodhatott volna egy csapattársába vetett bizalomra. Szerintem ez az, ami fontos, hogy miért nem bízott benne? Hisz valójában több alapja volt tudni Jamesnek, mint neki, hogy mi lehet a helyes irány nagy valószínűséggel.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 3., vasárnap 14:02

nyílván ironizáltam. ez nem történt volna meg. de az amit előtte írtam mind úgy gondoltlam.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 3., vasárnap 14:01

BBeno írta:így van. ha meg nem arra ugrik akkor meg meccs után lenyilatkozza iker hogy james hibája az egész. ő jó helyre akart ugrani de jamesnek hitt.

Persze. Életszerű.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 3., vasárnap 14:01

Mondjuk engem nem érdekel, hogy védte, nem védte, mert a 11-es az lutri. Azt azért nem lehet egy kapus nyakába varrni. Viszont mostanában több cikket is láttam, hogy a játékos mutatta a kapusnak, hogy merre, aztán ki is védte. nyilván nálunk fordul elő, hogy mutatja a játékos, és a kapus nem arra ugrik. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 3., vasárnap 14:00

így van. ha meg nem arra ugrik akkor meg meccs után lenyilatkozza iker hogy james hibája az egész. ő jó helyre akart ugrani de jamesnek hitt.

Mike meg leszűrte a lényeget. ugyanaz a dolog a kettő. jó hasonlat.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. május 3., vasárnap 13:58

BBeno írta:akkor már inkább adok egyet a csapattársamnak aki éppenséggel egy nemzetből való baccával.
ez egyértelmű, anno ezért kellett volna Gagonak fogni Messit...

:lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 3., vasárnap 13:57

Es ha arra ugrik es nem arra lövi akkor most James lenne ekezve :lol:

Sunsky te meg okosan írjal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 3., vasárnap 13:55

nem mindegy a kapus szempontjából hogy merre indul? akkor már inkább adok egyet a csapattársamnak aki éppenséggel egy nemzetből való baccával. egy próbát megért volna. ennyi. nem történt semmi hogy jobbra vetődött de ezzel az erővel adhatott volna egy esélyt az amúgy jó tippnek hogy balra vetődjön.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. május 3., vasárnap 13:53

most komolyan azért kellett volna balra ugrania mert James azt mondta? :lol:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 3., vasárnap 13:48

ezt írtad tegnap, de azt elfelejtetted, hogy nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ne mi legyünk a tabella élén...
Na persze. Véletlenül sem azért nem vagyunk a tabella élén, mert Modricot nem tudjuk pótolni, mert Bale egész szezonban vállalhatatlan, mert gyengék a padosaink,mert ajtó-ablak ziccerek maradnak ki, hátul egészen ostoba védelmi hibákat vétünk...Igen, Iker is benne van, de az, hogy nagyban az Ő sara lenne...ne vicceljünk. Elszabtuk az év elejét, ennek isszuk a levét.

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 3., vasárnap 13:38

Na en kicsit matekoztam délelőtt hogy lassuk az atma mennyire lessz motivált a 37ik körben otthon a Barca ellen:
A leglenyegesebb hogy ma nyerjen a valencia az eibar ellen szóval 72 pontja lessz. Kov. körben a sevilla nyer idegenben igy neki is 72 lessz. Mi nagyon remélem verjuk a Valencia csapatat. Igy majd 2 forduloval a vege elott lessz 2 72 pontos csapat a 4ik 5ik helyen 4 pontra az armatol mert: a legfontosabbak.egyike hogy a kieses szele megcsapta a levante csapatát igy remélem botlassztani fogjak a kov.36ik korben az atmat!
Igy ha botlik a levante otthonában akkor 4 pontja marad 2 korrel a vege elott es benne lenne a pakliban hogy a 3ikrol az 5ik helyre esik es nincs bl.
Szoval a 37ik forduloban majd ha addig minden a jóslás szerint mukodne akkor mindenképp meg kell hallnia a palyan a barca ellen mert a ket jelölt( sevilla valencia) akkor valószínűleg begyujti az ujabb 3 pontot otthon ah almeria es celta vigo ellen. Igy ha nem rabol pontot a barcatol akkor az utolsó fordulóban ugy megy a granadahoz az atletico hogy van egy pont előnye a 2 rivalissal szemben és a granada otthon tavaly is megviccelte oket. Raadasul ha nem nyer akkor könnyedén az 5ik helyre eshet vissza mert az uccso forsuloban ha lessz tét akkor a sevilla/valencia leveri a malaga/almeria csapatokat.
Szoval egy kicsit bonyolultnak tűnik de nem olyan nehez.
1. Ma nyer a valencia
2. Nyer a sevilla real madrid az atletico kikap vagy x a levante otthonában.
3. Itt jön a 37ik forduló ahol remélhetőleg 4 pont elonye marad a barca meccs kezdeseig az atleticonak es mivel a két üldözoje nyerni fog ő nem engedheti meg hogy legalabb pontot ne raboljon. Ez euró 10 milliókrol fog szolni majd nem a Resl Madridrol nekik.
Kíváncsi vagyok de a helyzetunk nem annyira remenytelen mint akik is sirnak. Bar valószínű eredményeket várok nem mernem megtenni tippmixen egyiket sem.
- Hasta el final, Vamos Real -

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. május 3., vasárnap 13:33

Pipita írta:Nem hittem hogy alul lehet múlni a tegnapi komment áradatot, kellemeset csalódtam már megint, sosincs legalja bazzeg. :lol: Folytassátok :salute: #buziikermérnemvéttejatizit :lol:
Te inkább ne szólj semmit, mert végre egy meccs, ahol normálisan védett, erre megjelensz a topikjában és hergeled a népet, mintha egész évben rajta múlt volna, hogy ott vagyunk ahol. Mert egy jó meccs feledteti az elmúlt évekbeli 30 potyát igen... Meg azt, hogy már el sem vetődik a labdákra.. szánalmas...

"köszi a bajnoki reményeket, "te középszerű balfasz""

ezt írtad tegnap, de azt elfelejtetted, hogy nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ne mi legyünk a tabella élén...

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 3., vasárnap 13:11

Nem hittem hogy alul lehet múlni a tegnapi komment áradatot, kellemeset csalódtam már megint, sosincs legalja bazzeg. :lol: Folytassátok :salute: #buziikermérnemvéttejatizit :lol:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 3., vasárnap 12:58

megnézted egyáltalán a képet? james kb pont szemben áll ikerrel és nem pillanatokkal előtte szól mert a sporinak még dolga van jól láthatóan. szerintem még a szemkontakt is megvan james és iker között ahogy mutat neki james az jön le nekem.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. május 3., vasárnap 12:51

hehe írta:csak a szokásos, tipikus iker.
persze ő jobban tudja, mint mindig.
Csak a szokásos, tipikus hehe.
Persze Casillasnak a tizenegyes előtt pont nincs jobb dolga, mint Jamesra figyelni (aki ki tudja, hogy hol volt akkor éppen). Arról nem is beszélve, hogy ezt nyilván nem percekkel a labda elrúgása előtt mutatta, hanem nekifutás előtt pillanatokkal.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 3., vasárnap 12:16

csak a szokásos, tipikus iker.
persze ő jobban tudja, mint mindig.
Kép
Kép
Kép

Vissza: