morientes írta:Packman
Packman
Pakolóember? Csomagember? a marvel lehet rámenne az ötletre bocsszétcsapná jelenlegi formájában Packet
Nagyon túlzás ez a sok elfutós meg ölelkezős mém. Én is Pacnek drukkoltam, de köze nem volt a meccshez.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 3., vasárnap 21:18
morientes írta:Packman
Packman
Pakolóember? Csomagember? a marvel lehet rámenne az ötletre bocsszétcsapná jelenlegi formájában Packet
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 3., vasárnap 18:41
Szerintem nem szóltak rá.Hiába olyan piszok kemény,de egyáltalán nem nagy ütő.Most hogy ez direkt van,vagy tényleg nincs abenne olyan átütőerő mint a nagy bombázóknak,nem tudom,de ahhoz képest nem túl sok a KO győzelme abból a 48 meccsből,mint azt az ember hinné...Óriási ez a vine. Tényleg elképesztően védekezik, védekezett Floyd, bár egy balosba rendesen belenézett az elején. :lol:Asszem a papa után mondta neki, hogy nem érti mi van vele, nem érti, hogy miért nem olyan mint szokott lenni. Több se kellett ezután neki, úgy jött ki a menetre, hogyha akarta volna, szerintem megfekteti Mannyt, de nem.
Amúgy végig ez volt az érzésem, mintha rászóltak volna.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 3., vasárnap 15:56
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 3., vasárnap 15:34
Óriási ez a vine. Tényleg elképesztően védekezik, védekezett Floyd, bár egy balosba rendesen belenézett az elején. Asszem a papa után mondta neki, hogy nem érti mi van vele, nem érti, hogy miért nem olyan mint szokott lenni. Több se kellett ezután neki, úgy jött ki a menetre, hogyha akarta volna, szerintem megfekteti Mannyt, de nem.nmate írta:3. menet után meguntam ezt a szart, látom jól tettem
https://vine.co/v/e7Vv6e3LBED
féreg
[/url]
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. május 3., vasárnap 15:24
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. május 3., vasárnap 13:38
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 3., vasárnap 13:30
Pac legalább ezt a Palácsikot leüthette volna,ha már Mayt nem tudta.P. Krisz írta:Észrevettétek ? Vajna Timi is a nézők között volt .
Pfej ... de utálom ezt a nőszemélyt .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 3., vasárnap 13:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 3., vasárnap 12:48
Ha valaha próbáltad,akkor tudod,hogy ha sarokba vagy szorìtva,reflex szerűen odafogsz,ilyenkor alakul ki a belharc,ha meg nem,akkor a biro úgy is szétszed.dannen írta:ezt értem, hogy benne van, de miért semmi értelme, öli a boxot, lassítja a tempót. nem látom értelmét. az ilyen "boxot" segíti , mint amit tegnap a pénzeszsák csinált.morientes írta:Benne van a box szabályrendszerében már a 19. század óta,bevettttaktikai elem.Mármint a szabályos fogás,mert pl fejet lenyomni,azt nem lehet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 3., vasárnap 12:35
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 3., vasárnap 12:29
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. május 3., vasárnap 12:24
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 3., vasárnap 12:13
Benne van a box szabályrendszerében már a 19. század óta,bevettttaktikai elem.Mármint a szabályos fogás,mert pl fejet lenyomni,azt nem lehet.dannen írta:ezzel is bajom van, ha ökölvívás akkor miért lehet lefogni a másikat? ezt sem értettem soha, tegnap is, ha kicsit közelebb került pac akkor egyből lefogta may. valaki magyarázza már meg ezt pl. miért engedik.ziro4vr írta: Ez ökölvívás nem ketrecharc.
http://9gag.com/gag/a1eBqy6?ref=fb.s
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 3., vasárnap 11:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 3., vasárnap 11:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 3., vasárnap 11:41
Remy írta:Hagyni kéne a picsába az egész pontozást meg menetekre osztást. Menjen kiütésig, aztán szevasz. Elindítják a meccset, majd amíg ki nem ütik az egyiket, addig megy. Ott aztán nyomathatná a defenzív játékot, előbb vagy utóbb elfáradna. Akkor meg vagy kiüti az ellenfelét, vagy ő szívja meg.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 3., vasárnap 11:35
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 3., vasárnap 11:06
HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 3., vasárnap 10:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 3., vasárnap 9:34
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem