Olvasni tudsz, azt látom, de a szövegértelmezéssel súlyos gondjaid vannak, ahogy nézem. Magyar éretstégi előtt azért gyakorolj még majd egy keveset, mert ez elég fontos része.Te inkább ne szólj semmit, mert végre egy meccs, ahol normálisan védett, erre megjelensz a topikjában és hergeled a népet, mintha egész évben rajta múlt volna, hogy ott vagyunk ahol. Mert egy jó meccs feledteti az elmúlt évekbeli 30 potyát igen... Meg azt, hogy már el sem vetődik a labdákra.. szánalmas...
"köszi a bajnoki reményeket, "te középszerű balfasz""
ezt írtad tegnap, de azt elfelejtetted, hogy nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ne mi legyünk a tabella élén...
Egy meccs volt tegnap, nem 36, viszont ha a tegnapi meccset elveszítjük, sőt, ha nem nyerjük meg, azzal ugrott a liga. CR-en kívül pedig egyedül Iker hozott tegnap világklasszis teljesítményt. Bocs, hogy ki mertem emelni, és én nem hibáztattam a bekapott tizenegyesért, mint a helyi futball szakértők.
És igen, Casillas pont annyiban járult hozzá ahhoz, hogy ne legyünk a tabella elején most, mint amennyiben Bale, Varane, Isco, Jesé, és a sérültjeinket még nem is említettem. Mondjuk szerintem is csak Casillas hibája minden. Mármint nem a csapaton belül, minden rosszat ő okoz, ami a Földön folyik.
Igazából szerintem Iker az Illuminati megalapítója...illuminati, háromszög, iker, az négy betű, az pont csak eggyel több, mint a három, három per három az pont egy...túl sok itt a véletlen.
gondolom azért, mert bízott magában. bár ez ilyen középszerű balfaszoknál valóban nagy hátrány. hihetetlen ami itt megy, komolyan, nevetséges.miért nem bízott benne?