Értékeld a legutóbbi meccset
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Kevésbé basz fel az, hogy Carvajal, Ramos és Marcelo is szar volt... De az, hogy Bale ismét kezdő volt és ismét hozta a telibeszarom játékát, na az felbasz. Sevilla ellen, csereként jól tolta, hajtott. Most megint semmi. NULLA. -1 ember egész meccsen. Erre meg ugye rájöttek a hibák, stb... és ott is volt a 2 juve gól. Pedig nem csináltak semmit, csak futottak.
Mi basztuk el, és tettük nehézzé a párharcot.
Mi basztuk el, és tettük nehézzé a párharcot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Mi a gond? a győzelmi kényszer? szinte egész szezon alatt győzelmi kényszerben vagyunk:-) nem játszottunk jól! de biztos vagyok benne , hogy továbbjutunk! 2-1 az jó eredmény..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dehogy lesz Modric.ikarus93 írta:Otthon megkukizzuk ezt a Juvet. Ott már lesz Modric+Benya kombo is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez mekkora szar volt. El is tudom kepzelni h kiesunk a gecibe. Nem is csodalkoznek. Mondtam meccs kozben is az a kapufa tovabbjutast ert volna, igy meg.... Ezt beszoptuk. De ha ezek a szarhaziak megint egy szar 11es gollal mennek tovabb. .. Akkor remelem a dontoben kapnak vagy 6ot.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ikarus93
Otthon megkukizzuk ezt a Juvet. Ott már lesz Modric+Benya kombo is
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Carvajal felesleges odalépése miatt nagy kár. Na meg James kapufája miatt, amúgy kemény bunker meccsünk lesz megint a visszavágón.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
casillas, marcelo, carvajal, ramos, bale... 0 mind.
6 a 11 ellen, ahhoz képest még életben vagyunk.
ez a ramos a kp-n vicces mém volt, de elég volt.
azért a kapufáért nagyon nagy kár, megváltoztatta volna a meccs struktúráját ( ), a juve meg jobb, mint amire számítottam. nagyon éhesek voltak a sikerre.
modricot valami bangladesi sámán támassza fel, benzema is elférne a kezdőben, a visszavágón meg könyörgöm coentrao legyen a balhátvéd. kelleni fog a thug life.
6 a 11 ellen, ahhoz képest még életben vagyunk.
ez a ramos a kp-n vicces mém volt, de elég volt.
azért a kapufáért nagyon nagy kár, megváltoztatta volna a meccs struktúráját ( ), a juve meg jobb, mint amire számítottam. nagyon éhesek voltak a sikerre.
modricot valami bangladesi sámán támassza fel, benzema is elférne a kezdőben, a visszavágón meg könyörgöm coentrao legyen a balhátvéd. kelleni fog a thug life.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A sokak által már előre kiejtett Juventus teljesen megérdemelten vert meg minket...volt náluk akarat, szív, taktika szervezettség...a mi csapatunk meg hibát hibára halmozott...Ramos, Marcelo, Bale mind kritikán aluliak voltak...rengeteg volt a pontatlanság,a rontott passz...
Szerintem itt számunkra véget ért a BL, de ne legyen igazam...
Szerintem itt számunkra véget ért a BL, de ne legyen igazam...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ramos, Marci és Bale.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Nagyon ideges vagyok. Egy hulladék a csapatunk. Ramos a középpályán minősíthetetlen. Soha többet ne erőltessük. Bale miatt mindig 10 emberrel kezdünk. Felfoghatatlan. Most megint nem fogok tudni az idegtől elaludni, ahogy az mostanában lenni szokott Real meccsek után.
- phys
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric
Köszönjük ezt a csodás meccset Ramosnak Marcelonak és Ancelottinak. Bravúros szar volt tőlük.
szerk: Bale-t majdnem elfelejtettem.
szerk: Bale-t majdnem elfelejtettem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára phys 2015. május 5., kedd 22:40-kor.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Pff, 1 góllal kell megverni a Juvet a Bernabeuban. Azért nem olyan rossz a helyzet.
-
Bazi nagy L betű ez a szerencsétlenséghalmaz. Ramos, Marcelo, Varane, Pepe, Carvajal különösen kiemelendő. Elöl ma James hagyta ki amit nem lehetett, de egyébként különösebben sok vizet ők legalább nem zavartak.
- ___Samy___
Hihetetlen, hogy evrol evre folyamatosan le tudjuk magunkat szopatni egy ilyen, vagy ehhez hasonlo meccsel. Golokkal kene nyerni, ehelyett csak balfaszkodunk, meg golokat hozunk ossze az ellennek. Egy 35 eves Pirlot paradeztatunk, komolyan mondom eszem megall.
Es tokmindegy ki az edzo, allandoan ez van.
Es tokmindegy ki az edzo, allandoan ez van.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Koszi! Ma megnezem.Kercsó írta:Rohádirektánumberone1 írta:Tud vki egy weboldalt ahol visszalehetne nezni v letolteni a meccset?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Mondjuk én homlokegyenest nem így láttam; James-el karöltve kétszer is a saját 16-osnál, alapvonalnál védekeztek, szereztek vissza labdát úgy, hogy előtte hatalmas sprintet nyomtak le. Mezőnyben sem sétafikált.
Valahogy így, egy Sevilla kontránál csak nézrem, hogy Isco hogy sprintel vissza. Nagyon elégedett voltam a hozzáállásával, iszonyú sokat melózott. Tánmadásban valóban visszafogott volt, de néála sem árt, ha ott van az oldalán Benzema meg az éppen nem totál homály Marcelo.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na...fény derült az igazságraMike írta:azért nem futott tovább, mert nem kapott levegőt a takonytól, hát megoldotta!morientes írta:Aztán...Hamesz.Na ő az utóbbi időben nem adott okot nekem hogy basztassam,de tegnap ahogy megforgatták,majd erre megállt és az orrát túrta...az kicsit kiszabta a biztosítékot
Sok folyadék,C vitamin és pálinka
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
nekem is feltűnt, szívet melengető képsor volt!dzsi91 írta:CR harmadik góljánál amikor kiment a csapat Carlohoz ünnepelni bizonyosodott meg bennem,hogy itt nagy dolgokat fogunk véghez vinni ebben a szezonban.Nagyon együtt van a brigád a sérülések ellenére is ennek jó vége lesz.
Mike írta:azért nem futott tovább, mert nem kapott levegőt a takonytól, hát megoldotta!morientes írta:Aztán...Hamesz.Na ő az utóbbi időben nem adott okot nekem hogy basztassam,de tegnap ahogy megforgatták,majd erre megállt és az orrát túrta...az kicsit kiszabta a biztosítékot
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
azért nem futott tovább, mert nem kapott levegőt a takonytól, hát megoldotta!morientes írta:Aztán...Hamesz.Na ő az utóbbi időben nem adott okot nekem hogy basztassam,de tegnap ahogy megforgatták,majd erre megállt és az orrát túrta...az kicsit kiszabta a biztosítékot
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane