Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 3., vasárnap 16:02

Ez így wat?

Nézegettem eredmenyek.com-on a korábbi bajnokságok kimenetelét, de ez így mi volt? :lol: Ezt, hogy hoztuk össze? Ekkor még nem néztem focit, szóval ebből kimaradtam, de eléggé kemény lehetett.

(Barca, Depor, Mallorca, Murcia, Sociedad)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 3., vasárnap 16:02

De nyerheti más.

Messi.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 3., vasárnap 16:00

Más már nem is nyerheti meg, van még 3 meccs és 11 pont hátrányban van az Atleti
Semmi sem garantálja, hogy nem derül fény olyan apró turpisságokra, hogy a Barca és a Real is megvett néhány meccset (8-0, 9-1, persze...), aztán 10-20 pont simán levonásra kerülhet... :mrgreen:
Amúgy RM, Barca hibázni fog.
Ennyi. 06-07 ismét. B-)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 3., vasárnap 15:59

Jo. Kapjátok be. :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 3., vasárnap 15:58

revolver írta:Más már nem is nyerheti meg, van még 3 meccs és 11 pont hátrányban van az Atleti
De nincs is meghatározva, hogy melyik bajnokságot. Más még nyerhet más bajnokságot. :lol:

Amúgy RM, Barca hibázni fog.
Nem illik.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 3., vasárnap 15:55

Más már nem is nyerheti meg, van még 3 meccs és 11 pont hátrányban van az Atleti

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 3., vasárnap 15:40

más. ez egyértelmű.. :mrgreen:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 3., vasárnap 15:37

Kercsó írta:Új szavazás nem lesz a ki nyeri a bajnokságot témában? :mrgreen:
Tessék Uram :D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. május 3., vasárnap 15:29

Új szavazás nem lesz a ki nyeri a bajnokságot témában? :mrgreen:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 3., vasárnap 14:57

sztem meg sokaknak ikerrel az a baja, hogy képes volt szembeköpni a madridizmust és a csapatot csak azért, mert az edző jogosan le merte rakni a padra...

már tökmindegy mit csinál vagy mit nem hátralévő pályafutása során.
Kép
Kép
Kép

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 3., vasárnap 14:46

Szerintem Ikerrel sokaknak az a baja, hogy kevesebb lövésből több gólt kap, mint régen. Hozza az átlag kapus szintet a ligában. Egyesek szerint ez világklasszis, mások szerint meg megye2. Kicsit mindenkinek igaza van, mert ez az Iker már nem a régi, de negatívan sem lóg ki a ligából.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2015. május 3., vasárnap 14:39

...és ha mind az 5 kapura lövés büntető volt? Akkor az? Vagy ha az 5 lövésből 4 vert helyzetben találja a kapust akkor az is gyenge teljesítmény?
Úgy láttad tegnap fogott 4-5 büntetőt? Vagy 5 ziccert vert helyzetbe? Én Pipita írására reagáltam, Iker tegnapi teljesítményével kapcsolatban.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 3., vasárnap 14:32

poronty írta:
CR-en kívül pedig egyedül Iker hozott tegnap világklasszis teljesítményt.
Azért, ha 5 kaput eltaláló lövésből két gólt kap egy kapus még, ha az egyik büntető is volt az nagyon nem világklasszis teljesítmény.

...és ha mind az 5 kapura lövés büntető volt? Akkor az? Vagy ha az 5 lövésből 4 vert helyzetben találja a kapust akkor az is gyenge teljesítmény?

....beülök az A8 asba.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. május 3., vasárnap 14:31

BBeno írta:megnézted egyáltalán a képet? james kb pont szemben áll ikerrel és nem pillanatokkal előtte szól mert a sporinak még dolga van jól láthatóan. szerintem még a szemkontakt is megvan james és iker között ahogy mutat neki james az jön le nekem.
Megnéztem, és a videót is. A bíró már a helyére állt be, Bacca vagy ki már az elrúgáshoz készülődik. James meg keresztül sétál a körszeleten oda, ahol pár másodperc múlva már állt.
Nem tudom, hogy milyen gyakori, hogy a társak tanácsokkal látják el ilyenkor Casillast, de ha ez ritka, pláne ha az első eset, és a lövő játékos már elhelyezkedett, a bíró is majdnem, akkor a kapusnak ugye pont az a dolga, hogy megnézze, hogy a csapattársai mit mutogatnak sőt, végig is gondolja, hogy James jól ismerheti a csókát, akkor neki fogok hinni.
Életszerű.

És itt nem azzal van a baj, hogy James eltalálta, hanem hogy sokan komolyan gondolják, hogy megint Casillas a balfék, mert nem vette észre (vagy nem értette/hitte el), hogy James mit mutogat...
Az meg, hogy az egész szezon Casillason ment el, mert 30 potya... Pláne, hogy még mindig harcban állunk 2 trófeáért, amik ráadásul itt a legnagyobb becsben vannak tartva, sőt sokan azt is aláírták volna év elején, ha csak BL címet védünk.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 3., vasárnap 14:29

már várom a jelentést :lol:

szerk: ott is van.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2015. május 3., vasárnap 14:27

Hát azért a végén csak mentett nekünk két pontot, még ha addig nem is volt túl megbízható. Gólokat nem varrom a nyakába, de volt egy-két helyzet, ahol csak nézett, szerencsére a végére azért odatette magát, és tényleg pontokat mentett. Ez amúgy általában jellemző rá az elmúlt időben, végigbetlizett már néhány meccset, aztán a végén csak neki köszönhettük a pontokat...
Félreértés ne essék én nem ekézni szeretném Casillas-t, mert a végén a védésével pontot mentett, de a világklasszis teljesítmény nagyon túlzó volt.
--------------Körte
-------------Haaland

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 3., vasárnap 14:22

Pipita írta:gondolom azért, mert bízott magában. bár ez ilyen középszerű balfaszoknál valóban nagy hátrány. hihetetlen ami itt megy, komolyan, nevetséges.
úgy csinálsz, mintha mondtam volna valami hasonlót... :roll: kissé mindkét oldallal elszaladt a ló, ami Casillas témát érinti :hmmm:
poronty írta:Azért, ha 5 kaput eltaláló lövésből két gólt kap egy kapus még, ha az egyik büntető is volt az nagyon nem világklasszis teljesítmény.
Hát azért a végén csak mentett nekünk két pontot, még ha addig nem is volt túl megbízható. Gólokat nem varrom a nyakába, de volt egy-két helyzet, ahol csak nézett, szerencsére a végére azért odatette magát, és tényleg pontokat mentett. Ez amúgy általában jellemző rá az elmúlt időben, végigbetlizett már néhány meccset, aztán a végén csak neki köszönhettük a pontokat...
tucsoki írta:Más nézőpont de szinten érthető. Viszont itt kellene hozzátenni, hogy Iker-nek talán ez volt idén az első büntetője ahol tanácsot adtak neki. Szóval nem arról beszélünk, hogy minden egyes esetnél ugráltatják és már egyéni döntése sem lehet. Nyilván aki azért elítéli mert nem oda vetődött az túlságosan szigorúan mérlegel.
+1.
Lett volna oka hallgatni James-re, én csak ezt mondom, de nem fogok nekiállni ekézni őt emiatt. Hál'Isten nem lett belőle gond.

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2015. május 3., vasárnap 14:17

CR-en kívül pedig egyedül Iker hozott tegnap világklasszis teljesítményt.
Azért, ha 5 kaput eltaláló lövésből két gólt kap egy kapus még, ha az egyik büntető is volt az nagyon nem világklasszis teljesítmény.
--------------Körte
-------------Haaland

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 3., vasárnap 14:14

Pipita írta:CR-en kívül pedig egyedül Iker hozott tegnap világklasszis teljesítményt.
Volt ott valami Bartra, vagyis izé, hogy is... megvan, Varane nevű fiatalember... :mrgreen:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 3., vasárnap 14:12

Te inkább ne szólj semmit, mert végre egy meccs, ahol normálisan védett, erre megjelensz a topikjában és hergeled a népet, mintha egész évben rajta múlt volna, hogy ott vagyunk ahol. Mert egy jó meccs feledteti az elmúlt évekbeli 30 potyát igen... Meg azt, hogy már el sem vetődik a labdákra.. szánalmas...

"köszi a bajnoki reményeket, "te középszerű balfasz""

ezt írtad tegnap, de azt elfelejtetted, hogy nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ne mi legyünk a tabella élén...
Olvasni tudsz, azt látom, de a szövegértelmezéssel súlyos gondjaid vannak, ahogy nézem. Magyar éretstégi előtt azért gyakorolj még majd egy keveset, mert ez elég fontos része. :)
Egy meccs volt tegnap, nem 36, viszont ha a tegnapi meccset elveszítjük, sőt, ha nem nyerjük meg, azzal ugrott a liga. CR-en kívül pedig egyedül Iker hozott tegnap világklasszis teljesítményt. Bocs, hogy ki mertem emelni, és én nem hibáztattam a bekapott tizenegyesért, mint a helyi futball szakértők. :lol: :lol: :lol:
És igen, Casillas pont annyiban járult hozzá ahhoz, hogy ne legyünk a tabella elején most, mint amennyiben Bale, Varane, Isco, Jesé, és a sérültjeinket még nem is említettem. Mondjuk szerintem is csak Casillas hibája minden. Mármint nem a csapaton belül, minden rosszat ő okoz, ami a Földön folyik.

Igazából szerintem Iker az Illuminati megalapítója...illuminati, háromszög, iker, az négy betű, az pont csak eggyel több, mint a három, három per három az pont egy...túl sok itt a véletlen.
miért nem bízott benne?
gondolom azért, mert bízott magában. bár ez ilyen középszerű balfaszoknál valóban nagy hátrány. :( :lol: hihetetlen ami itt megy, komolyan, nevetséges.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pipita 2015. május 3., vasárnap 14:15-kor.

Vissza: