te bízol bennük?Realista24 írta:Ket Atma volt a kulcs szerintem is. Na de majd visszaadják, amit majdnem elvettek.
szerintem simán nyer a barca, vagyis így állok hozzá és akkor nagy csapás nem érhet.
nekem amúgyis a bl kell.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 3., vasárnap 16:30
te bízol bennük?Realista24 írta:Ket Atma volt a kulcs szerintem is. Na de majd visszaadják, amit majdnem elvettek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 3., vasárnap 16:29
Nüanszokon múlik az idei bajnoki cím. Azt is fel lehetne hozni, hogy a barca az utolsó másodpercben verte meg a Valenciát. Ott is van a +2 pont. De mindegy is, mert az utolsó 3 fordulóban bukni fognak.nmate írta:Inkább a 2 utóbbi, de abból is a hazai meccs ami 100%. Meg a Villarreal. Ez a kettő.hehe írta:hát sztem a visszavágón, meg a 2 atma meccsen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 3., vasárnap 16:29
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 3., vasárnap 16:28
Inkább a 2 utóbbi, de abból is a hazai meccs ami 100%. Meg a Villarreal. Ez a kettő.hehe írta:hát sztem a visszavágón, meg a 2 atma meccsen.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 3., vasárnap 16:26
hát sztem a visszavágón, meg a 2 atma meccsen.nmate írta:Mondjuk az idei bajnokság rohadtul nem a Clasicon "ment el".hehe írta:itt csak abban lehet bízni, hogy esetleg nem sima 4:0-ás meccseken kocog előre a barca, ha már ilyen balfaszok vagyunk, hogy nem tudjuk őket meg a tikemtökömjüket kivégezni egyszersmindenkorra.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 3., vasárnap 16:25
Mondjuk az idei bajnokság rohadtul nem a Clasicon "ment el".hehe írta:itt csak abban lehet bízni, hogy esetleg nem sima 4:0-ás meccseken kocog előre a barca, ha már ilyen balfaszok vagyunk, hogy nem tudjuk őket meg a tikemtökömjüket kivégezni egyszersmindenkorra.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 3., vasárnap 16:23
hát igen. amikor a figo-zidane-raul is vért izzadt egy 1-2 gólos győzelemért.Én anno sokkal jobban szórakoztam a focin. Viszont állati kíváncsi lennék azok reakciójára, akik ahhoz szoktak, hogy 90-100 pont kell a bajnoksághoz, meg hogy csak kéthavonta vesztünk pontot. Pörögne a magánzárka
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 3., vasárnap 16:23
Amúgy ja. Így is mindig az van, hogy buktuk a bajnokságot, mert 1x kikaptunk... még szeptemberben. Hetente adogatná oda a két tábor egymásnak a bajnoki címet.torjack írta:Én anno sokkal jobban szórakoztam a focin. Viszont állati kíváncsi lennék azok reakciójára, akik ahhoz szoktak, hogy 90-100 pont kell a bajnoksághoz, meg hogy csak kéthavonta vesztünk pontot. Pörögne a magánzárkaJó lenne összehozni egy olyat, mint ami a 2000-es évek környékén volt. 3-4 bajnokesélyes csapat.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 3., vasárnap 16:18
Én anno sokkal jobban szórakoztam a focin. Viszont állati kíváncsi lennék azok reakciójára, akik ahhoz szoktak, hogy 90-100 pont kell a bajnoksághoz, meg hogy csak kéthavonta vesztünk pontot. Pörögne a magánzárkaJó lenne összehozni egy olyat, mint ami a 2000-es évek környékén volt. 3-4 bajnokesélyes csapat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 3., vasárnap 16:13
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 3., vasárnap 16:12
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 3., vasárnap 16:09
2003-04-es szezonban, amikor el lett bacva a csapat bekemmel, akkor is volt olyan.Remy írta:Azt vágom. Depor eléggé erős volt akkoriban. Valencia is. Csak ezt látni, azért durva.
Mondjuk 2009-ben vagy mikor is összehoztunk egy olyat, hogy buktuk az utolsó 5 meccset, bár akkor mindegy volt, mert a barca simázta a bajnokságot.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 3., vasárnap 16:06
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 3., vasárnap 16:05
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 3., vasárnap 16:03
voltunk mi kieső helyen is majnem féltávnál, aztán behúztuk a 2000-es béellt.Remy írta:Ez így wat?
Nézegettem eredmenyek.com-on a korábbi bajnokságok kimenetelét, de ez így mi volt? Ezt, hogy hoztuk össze? Ekkor még nem néztem focit, szóval ebből kimaradtam, de eléggé kemény lehetett.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 3., vasárnap 16:02
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 3., vasárnap 16:02
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 3., vasárnap 16:00
Semmi sem garantálja, hogy nem derül fény olyan apró turpisságokra, hogy a Barca és a Real is megvett néhány meccset (8-0, 9-1, persze...), aztán 10-20 pont simán levonásra kerülhet...Más már nem is nyerheti meg, van még 3 meccs és 11 pont hátrányban van az Atleti
Ennyi. 06-07 ismét.Amúgy RM, Barca hibázni fog.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 3., vasárnap 15:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 3., vasárnap 15:58
De nincs is meghatározva, hogy melyik bajnokságot. Más még nyerhet más bajnokságot.revolver írta:Más már nem is nyerheti meg, van még 3 meccs és 11 pont hátrányban van az Atleti
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem