Remy írta:Ez így wat?
Nézegettem eredmenyek.com-on a korábbi bajnokságok kimenetelét, de ez így mi volt?
Ezt, hogy hoztuk össze? Ekkor még nem néztem focit, szóval ebből kimaradtam, de eléggé kemény lehetett.
(Barca, Depor, Mallorca, Murcia, Sociedad)
Én meg pont itt lettem Real drukker.
Emlékszem elég szépen vezettük a bajnokságot sokáig, és akkor éppen a Valencia volt a fő riválisunk, a Barca szinte egész évben a középmezőnyben (eleinte még a kieső hely közelében is) volt, Rijkaard első éve érdekesre sikeredett.
Aztán azok meg olyan hajráztak, hogy befutottak a második helyre, az durva volt emlékszem. De hogy mi meg olyan lejtőre kerültünk, hogy az első helyből 4. lett ugye, amint láthattad is. Nagyon mérges voltam a csapatra.
Izgalmas volt ott is a véghajrá, de az utána lévő két bajnokság is. 2002-2003-ban meg majdnem a Real Sociedad vette el a bajnoki címünket.
Igaz akkor még én sem néztem focit.
nmate írta:Akkor még több csapatban is voltak jó focisták, Mallorca meg Depor hányszor rommá szopatott minket 1-1 meccsen atya ég.
Igen, volt olyan 02-03-ban, hogy Real Madrid 1-5 Mallorca.
Azért azt úgy nehezen viseltem volna élőben.
Remy írta:Mondjuk 2009-ben vagy mikor is összehoztunk egy olyat, hogy buktuk az utolsó 5 meccset, bár akkor mindegy volt, mert a barca simázta a bajnokságot.
Igen az a 2-6 után volt. Előtte meg 18 veretlen meccs (amiből 17 győzelem volt), de ott a hazai clásico után megsemmisült a csapat.
torjack írta:Én anno sokkal jobban szórakoztam a focin. Viszont állati kíváncsi lennék azok reakciójára, akik ahhoz szoktak, hogy 90-100 pont kell a bajnoksághoz, meg hogy csak kéthavonta vesztünk pontot. Pörögne a magánzárka
Valamelyik nap én is pont ezen gondolkodtam, hogy mikor voltak zsinórban ilyen 100-110 lőtt gólok? Örülhettünk, ha a csapat elérte a 70-75-öt, ha meg 80 fölé mentek, az már kurva nagy szó volt.
Meg mondjuk 25-26 győzelem az már tök soknak számított, manapság 30 alatt alig vannak.
Hogy a góllövőlistákról ne is beszéljünk. És nem volt ez olyan régen, 10 éve.