Spanyol bajnokság
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Spanyol bajnokság
Én is úgy gondolom ,hogy most dönteni kéne, de nem ilyen egyszerű ez se mert a Barca előtt elég kemény sorozat van.
Ma Bayern, szombaton Sociedad,Kedden Bayern idegenben aztán Atletico idegenben.... azért ez nem semmi, és így a Sociedad is veszélyes,hogy a 2 bayern meccs közé beférkőzött...Atletico meg hátha tényleg tökös.
Szval ha esetleg pontot rabolna a Sociedad nincs mese, ami a csövön kifér a valencia ellen, mert onnantól már függetlenül a Juve meccstől behúznánk a ligát izomból... Espanyol idegenben és Getafe otthon nem fog gondot okozni ha a bajnoki cím a tét.
+erőt is adhat a Juve meccsre ha hirtelen hétvégén fordítanánk a bajnokságban.
Ha a Barca nyeri a szombati meccset akkor viszont megkell próbálni félgőzzel is behúzni a valencia meccset,nehéz helyzet az biztos.De a Juve meccs prioritást kell,hogy élvezzen a Valenciával szemben, csak akkor nem ha a barca botlik.
Ma Bayern, szombaton Sociedad,Kedden Bayern idegenben aztán Atletico idegenben.... azért ez nem semmi, és így a Sociedad is veszélyes,hogy a 2 bayern meccs közé beférkőzött...Atletico meg hátha tényleg tökös.
Szval ha esetleg pontot rabolna a Sociedad nincs mese, ami a csövön kifér a valencia ellen, mert onnantól már függetlenül a Juve meccstől behúznánk a ligát izomból... Espanyol idegenben és Getafe otthon nem fog gondot okozni ha a bajnoki cím a tét.
+erőt is adhat a Juve meccsre ha hirtelen hétvégén fordítanánk a bajnokságban.
Ha a Barca nyeri a szombati meccset akkor viszont megkell próbálni félgőzzel is behúzni a valencia meccset,nehéz helyzet az biztos.De a Juve meccs prioritást kell,hogy élvezzen a Valenciával szemben, csak akkor nem ha a barca botlik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most én is úgy érzem, hogy be kell áldozni a hétvégi meccset...sajnos ezt az erőltetett menetet így nem fogjuk bírni...el kell dönteni, hogy most akkor mire fekszünk rá inkább...csak Carlot ismerve hétvégén és szerdán is megy majd a gálacsapat...Toti írta:tudatában léve a tegnapi juve elleni nem túl rózsás eredménynek nagyon kíváncsi leszek, h mit kezdünk hétvégén a valenciával akik 1 tiszta hétig csak arra a meccsre készülnek, ráadásul tavaly is ők vették el a reményt, ugyanúgy a bernabeuban.
carlot ismerve inkább a bl-t fogja előtérbe helyezni, így nem lepődnék meg, ha hétvégén nem nyernénk.
amúgy sem nézem ki most a csapatból (modric hiánya és bale játszatása), h 4 nap alatt megverjük a valenciát és a juventust is, úgy h előtte 3 nappal torinoban toltuk.
tudatában léve a tegnapi juve elleni nem túl rózsás eredménynek nagyon kíváncsi leszek, h mit kezdünk hétvégén a valenciával akik 1 tiszta hétig csak arra a meccsre készülnek, ráadásul tavaly is ők vették el a reményt, ugyanúgy a bernabeuban.
carlot ismerve inkább a bl-t fogja előtérbe helyezni, így nem lepődnék meg, ha hétvégén nem nyernénk.
amúgy sem nézem ki most a csapatból (modric hiánya és bale játszatása), h 4 nap alatt megverjük a valenciát és a juventust is, úgy h előtte 3 nappal torinoban toltuk.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mást nem nagyon nyilatkozhatott volna. Majd a pályán kiderül, én a kupameccsen látottak alapján esélytelennek tartom hogy akár ikszre is elég lesz az atma. Főleg, hogy ha Simeone megint úgy áll neki, hogy saját térfelén támadják le a barcát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kicsit még csak meg kéne piszkálni őket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az ő játékuknak az alapja a túlfűtött idegállapot, a düh, az agresszió, a motiváció. Bármit mondanak ezek nem lesznek maxon a Barca ellen. Lefocizni meg csak úgy nem fogják őket... Szóval szerintem az bukta mindenképp.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Koke: "Profik vagyunk, megpróbáljuk legyőzni a Barcelonát. Ez mindig így volt, nem fog változni. Dühít minket, hogy azt feltételezik, hagyjuk nyerni a Barcát. Azért van büszkeségünk és még sok dolog forog kockán."
Na erre kíváncsi leszek De ha tényleg pontot rabolnak a barcától én megbocsájtok nekik
Na erre kíváncsi leszek De ha tényleg pontot rabolnak a barcától én megbocsájtok nekik
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
M1 txt 887András93 írta:Meg teletexten, nem volt akkor még netünk, és emlékszem BL meccseket, ha nem közvetítették, ott követtem. Az volt a livescore.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- dzsi91
Az a 2003-2004es igény gyermekkorom egyik legnagyobb traumája volt, őszi bajnokok lettünk, most ezt nem mondom biztosra de azt hiszem volt ott 7 pontos előnyünk is a Valenciával szemben, aztán tavaszra teljesen kifingott a csapat, a bajnokságban pofozógéppé váltunk, kupadöntőben a Zaragoza vert minket úgy hogy mi vezettünk, a bl-ben meg képesek voltunk kiesni 5-2ről, mert a hazai 4-2 után még monacoban is mi vezettünk. Juve Milan Mu Bayern mind kizúgott a faszba, ott kellett volna meglegyen a 10ik is és a címvédés is.
- András93
Meg teletexten, nem volt akkor még netünk, és emlékszem BL meccseket, ha nem közvetítették, ott követtem. Az volt a livescore.RealRaúl77 írta:Akkoriban vagy még fiatal voltam, és nem néztem a focit (legalábbis sok emlékem nincs, csak az egyik megnyert bl-ről valószínű a 2002-es volt), csak újságban bírtam követni, aztán lett később minden, de akkor már a mélypontot kellős közepét éltük (kivéve a Capellos idényt, azt imádtam.)
Ancelotti nyilatkozta is, hogy ráér még szövetségi kapitánynak lenni.RealRaúl77 írta:A köztes időszakban meg rápihennek. Szóval 3 év alatt összekapják majd magukat, figyeljetek, aztán '18-ban döntőben lesznek, de kikapnak, szépen kipihenik magukat, aztán '30-ban meg behúzzák
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carlo is mindig ezzel érvel, amikor a válogatottról beszélPihennek. Ha az elejét nem nézzük, '70 óta, 12 évente jutottak döntőbe, és 24 évente nyerték meg. Ezt pont néztem a 2006-os vb előtt, hogy a számmisztika alapján behúzzák, és lám
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Az olaszok?Sierra írta:Ez meg tényleg nagyon szomorú. És az olaszok tudtak nyerni egy VB-t 2006, most hol vannak? Durva dolgok ezek. Aztán 10-12 éve legalább 2-3 csapatuk mindig ott volt a BL közelében. Most a Juventusnak kijött a lépés, de amúgy nátin.hehe írta:nem tudsz nekem mutatni egy olyan csatárt, aki gyors, erős, technikás?
nincs neymaron kívül világsztár brazil támadó?
olaszok hol vannak?
azon egyenesen sikítok a röhögéstől, hogy bármilyen, ismétlem bármilyen mai übercsapat védelmét 1-2 passzal fel lehet törni és ziccerbe lehet kerülni. hát mi ez?
A brazil sztárokból is aggasztóan kevés van, konkrétan szinte nincs is, Neymaron kívül nincs sehol senki, 10-12 éve kb minden nagyobb csapatban volt egy. És hová fog még fejlődni ez a foci? Mi lesz 10 év múlva?
Pihennek. Ha az elejét nem nézzük, '70 óta, 12 évente jutottak döntőbe, és 24 évente nyerték meg. Ezt pont néztem a 2006-os vb előtt, hogy a számmisztika alapján behúzzák, és lám
A köztes időszakban meg rápihennek. Szóval 3 év alatt összekapják majd magukat, figyeljetek, aztán '18-ban döntőben lesznek, de kikapnak, szépen kipihenik magukat, aztán '30-ban meg behúzzák
Egyébként jó volt olvasgatni a régi időkről. Akkoriban vagy még fiatal voltam, és nem néztem a focit (legalábbis sok emlékem nincs, csak az egyik megnyert bl-ről valószínű a 2002-es volt), csak csináltam, vagy mikortól meg már emlékem is van arról, hogy követtem rendszeresen, és már néztem volna kb '04 óta, akkor meg nem volt sport1 a kábelen, csak újságban bírtam követni, aztán lett később minden, de akkor már a mélypontot kellős közepét éltük (kivéve a Capellos idényt, azt imádtam.)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
'98-ban is,de Jupp mester jobbanMindegy, Lippi nagyon értette a dolgát ott.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
az utolsó előtti fordulóban bukott a Real Sociedad, így előztük őket, mert mi meg közben vertük az Atletico Madridot, laza 4-0ra, Ronaldo és Raúl dupla.Viszont a 2002-2003-as szezon élénkebben él, ekkortájt kezdtem el focit nézni (meg a 2002-es VB). A MU elleni két meccs a BL-ben, meg a Juventus is, mondjuk az más előjellel. De a bajnoki cím is emlékezetes, a Real Sociedad elől Nihattal meg Kovaceviccsel szívatott minket, a Mallorca Eto'o-val, ez az 1-5 rémlik is, de mintha a "visszavágón" mi is 5-1-re nyertünk volna.
Aztán a legvégén meg gála jött a Bilbao ellen.
Vagány egy szezon volt. Mondjuk a BL elődöntőben a Lippi féle Juve ellen kiestünk... és a Mallorca pont azért tudott 5öt rúgni, mert tartalékos csapat volt kint, a BL elődöntők miatt. Úgy értem, full squaddal kezdett Bosque, 10 percig labdához sem ért a Mallorca, Ronaldo vert egy laza gólt, majd visszaállt mindenki, pár kulcsfigura le is jött ha jól emlékszem, a Mallorca meg felpörgött, a Real meg már nem tudott rákontrázni. Világszenzáció volt, még az RTL Klubbon is ez ment másnap 0-24ben. Picit hasonló volt az augusztusi Sociedad elleni 4-2höz, csak kissé brutálisabb kiadásban.
Az a Juventus mondjuk nagyon erős volt... Bár sztem ha fordítva van a visszavágó (Madridban van és nem Torinóban) akkor vertük volna őket...
Mindegy, Lippi nagyon értette a dolgát ott.
2004-ben meg egyszerűen elfogyott a végére a csapat. Mindenki kifulladt... Nagyon durván, mai napig érthetetlen az az egész. Sokan fikázzák a mai napig Queiroz-t, hozzáteszem, hülye is volt az az ember mindenhez, de 2003 őszén azzal a Portoval voltunk egy csoportban aki tavasszal BL győztes volt. (3-1, 1-1) Szétfociztuk őket idegenben, pedig Mourinho ült a padon ott, emitt meg Queiroz.... 10 ponttal mentünk még március végén. Erős volt az a Valencia, brutálisan erős. Ősszel a Mestallaban nyertek is 2-1re, a Bernabeúban meg csak utolsó perces 11essel egyenlített Figo, viszont a kupában szarrá lettek focizva. (3-0 a Bernabeúban..) Ja igen, kupadöntőt is buktuk, pedig a Zaragoza ellen még vezettünk Beckham szabadrúgásgóljával.. Én azon a meccsen ismertem meg David Villat... Lehet mondani, hogy rövid volt a pad de egy Sociedadtól hogy lehetett kikapni 4-1re otthon? Meg egy Murcia ellen? Mallorcától simán? Azért legalább egy Portillo, Solari, Cambiasso, meg néhány még gyöngébb arc (Pavón) csak ücsörgött a padon. 10 pontos előnyből ha csak az alapkezdő felét játszatom a másik fele meg a fél Castilla akkor is be kellett volna húzni legalább 2 kupát (Kupadöntő meg a bajnokság..)
Fájó..A mai napig nem értem mi történt, még csak hasonló sem volt a focivilágban azóta, sőt, szerintem előtte sem. Ott kezdődött meg a Real Madrid kb Mourinhoig tartó lejtmenete, és a Barca történetének legsikeresebb korszaka (2004-2011..)
Komolyan az valami átok lehetett vagy én nem tudom... Egyszerűen mintha mindenki egyszerre égett volna ki..
- András93
És, hogy tudta a Milan idegenben lőtt góllal kiejteni az Intert 2003-ban?Sierra írta:Nem is értem, hogy 4-1 után hogy lehet 0-4-gyel kiesni? Mondjuk az Ancelotti érdeme volt, ahogy a 2005-ös finálé is. 3-0-ról elbukták.
2003-2004-ben volt Queiroz, mert ugye Pereznek nem volt elég, hogy VdB bajnokságot nyert előző évben, ha jól emlékszem nagyon sovány volt a keretünk és teljesen elfogytunk a végére. Aztán jöttek a minden évben új edzők (már az nagy szó volt, ha egy teljes évet bírt valaki...), nyolcaddöntős BL kiesések.Sierra írta:Én meg pont itt lettem Real drukker. Emlékszem elég szépen vezettük a bajnokságot sokáig, és akkor éppen a Valencia volt a fő riválisunk, a Barca szinte egész évben a középmezőnyben (eleinte még a kieső hely közelében is) volt, Rijkaard első éve érdekesre sikeredett. Aztán azok meg olyan hajráztak, hogy befutottak a második helyre, az durva volt emlékszem. De hogy mi meg olyan lejtőre kerültünk, hogy az első helyből 4. lett ugye, amint láthattad is. Nagyon mérges voltam a csapatra. Izgalmas volt ott is a véghajrá, de az utána lévő két bajnokság is. 2002-2003-ban meg majdnem a Real Sociedad vette el a bajnoki címünket. Igaz akkor még én sem néztem focit.
Viszont a 2002-2003-as szezon élénkebben él, ekkortájt kezdtem el focit nézni (meg a 2002-es VB). A MU elleni két meccs a BL-ben, meg a Juventus is, mondjuk az más előjellel. De a bajnoki cím is emlékezetes, a Real Sociedad elől Nihattal meg Kovaceviccsel szívatott minket, a Mallorca Eto'o-val, ez az 1-5 rémlik is, de mintha a "visszavágón" mi is 5-1-re nyertünk volna.
Szavazáshoz: Ki nyeri? A Real, ki más?
Ja hát igen, ráadásul ha kicsit fegyelmezettebbek lettek volna, simán továbbjutnak, több idegenbeli góllal jutottak tovább. De az is basszus, első meccsen 83. percben rúgott gólt, azzal lett 4-2, 4-1-gyel egész más lett volna.Remy írta:
Gondolom jó lehetett átélni azt, hogy a kölcsönadott Morientesünk ejtett ki minket a BL-ből.
Visszavágón 48. percben szerezte, igaz azzal csak 2-1 lett, de nem sokkal utána lett 3-1, ami elég volt a búcsúhoz. Köcsög egy párharc volt az.
nmate írta:Kiejtenek minket, aztán ott vannak
Ááááh, dehogy.
Nem is értem, hogy 4-1 után hogy lehet 0-4-gyel kiesni? Mondjuk az Ancelotti érdeme volt, ahogy a 2005-ös finálé is. 3-0-ról elbukták.torjack írta:Mondjuk az a BL szezon elég szürreális volt, a Milan is mekkorát bukott a Depor ellen
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Hát ja. Pláne, hogy kétgólos előnyről sikerült bukniRemy írta:Gondolom jó lehetett átélni azt, hogy a kölcsönadott Morientesünk ejtett ki minket a BL-ből.Sierra írta:
Én meg pont itt lettem Real drukker.
Mondjuk az a BL szezon elég szürreális volt, a Milan is mekkorát bukott a Depor ellen
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gondolom jó lehetett átélni azt, hogy a kölcsönadott Morientesünk ejtett ki minket a BL-ből.Sierra írta:
Én meg pont itt lettem Real drukker.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kiejtenek minket, aztán ott vannakSierra írta:most hol vannak
Ez meg tényleg nagyon szomorú. És az olaszok tudtak nyerni egy VB-t 2006, most hol vannak? Durva dolgok ezek. Aztán 10-12 éve legalább 2-3 csapatuk mindig ott volt a BL közelében. Most a Juventusnak kijött a lépés, de amúgy nátin.hehe írta:nem tudsz nekem mutatni egy olyan csatárt, aki gyors, erős, technikás?
nincs neymaron kívül világsztár brazil támadó?
olaszok hol vannak?
azon egyenesen sikítok a röhögéstől, hogy bármilyen, ismétlem bármilyen mai übercsapat védelmét 1-2 passzal fel lehet törni és ziccerbe lehet kerülni. hát mi ez?
A brazil sztárokból is aggasztóan kevés van, konkrétan szinte nincs is, Neymaron kívül nincs sehol senki, 10-12 éve kb minden nagyobb csapatban volt egy. És hová fog még fejlődni ez a foci? Mi lesz 10 év múlva?