Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 4., hétfő 9:48

Hát ez nagyon "bésnek" néz ki. Nem csoda, hogy Hardy lelépett.
Merci Zizou!

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. május 4., hétfő 9:46

Remy írta:Suicide Squad
Elég sokan vannak, a Hobbitnál 9 óra sem volt elég, hogy megmaradjanak a nevek. :D Delevingne szinte felismerhetetlen, Courtney dettó (bár az ő esetében ez pozitívum). A jobb szélső kettő meg kritikán aluli. :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 4., hétfő 9:32

Suicide Squad
Deadshot

:salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 4., hétfő 0:52

Birdman

Na ez tetszett. "Sajnos" eléggé magamnak éreztem a főszereplő problémáját, valahogy én is hasonlóan érzek most, csak én nem vagyok még 63 éves. :D Olvasgattam port.hu-n a kommenteket, negatív lehúzósakat kerültem, ők valószínűleg nem tudták átélni a filmet, vagy nem tudom. Aki nem szereti a filmdrámákat az ne nézze. Mert a legtöbbnél egyáltalán nem a szórakoztatás a cél, illetve adott embertípusok unalmasnak találják, pedig csak kicsit a történet mögé kell nézni. Félreértés ne essék, nem vagyok egy filmszakértő sem filmkritikus, én egyszerűen csak így látom. Régen én is ilyen voltam, ha filmről volt szó legyen vagy látványos, vagy izgalmas, aztán elkezdtem nézni komolyabb témájú filmeket, és rájöttem, hogy azok igazán az én kenyerem, amikor bele kell élni magadat, hogy megértsd miről is szól a film. Nekem ez könnyen megy, talán ezért is érzem nehéznek az életet sokszor. :mrgreen: No de visszakanyarodva a kommentekhez, voltak érdekes vélemények, hogy pontosan mi a film eleje és vége, igazából nekem fogalmam sincs, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!gondolom a medúzákat sem véletlenül mutatták a film végén, de hogy ezt az egészet mind csak elképzelte... hmm szerintem kicsit sok lenne, ha így lenne. Egyébként vicces, mert a tv-ben az a félperces "trailer", amit nyomattak teljesen más filmet akart eladni, mint amilyen valójában. Nem is erre számítottam. Nagyon mást nem tudok írni most, jó film, tetszett.

8/10

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. május 4., hétfő 0:51

Argo 2 nagyon ütős lett :-)
Méltó folytatás, rengeteg poén

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2015. május 4., hétfő 0:46

szerintem nemrossz színésznő,
Köszönöm. :salute: :D Nem egy Meryl Streep, de vannak olyan karakterek, amiket nagyon jól elő tud adni. Én bírom, ezt a filmjét meg már ezer éve leszedtem a gépre, de még nem jutottam el odáig, hogy megnézzem.
Tegnap néztem meg a Still Alice c. filmet, amiért Julianne Moore Oscart kapott idén. Kristen Stewart játszotta benne a lányát, és amikor megláttam, akkor egy kicsit megijedtem, mert olyan sok negatív kritikát kapott a lány korábban, hogy egy kicsit én is felültem ezeknek. Viszonyítási alapom persze nem volt, mert egy filmet sem láttam tőle, de az Alkonyat filmsorozatok sehová nem jó ajánlólevelek. A lényeg, hogy a filmben teljesen korrekt volt, sőt, inkább jónak mondanám, Moore mellett a második legszerethetőbb karaktere volt és a film vége is az ő hatásos monológjával zárult, ami lefogadom, hogy jó pár néző szemébe könnyet facsart. Szerintem tehetséges. :)
But he is a good boy...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 4., hétfő 0:16

soadroli írta:szerintem nemrossz színésznő,
Köszönöm. :salute: :D Nem egy Meryl Streep, de vannak olyan karakterek, amiket nagyon jól elő tud adni. Én bírom, ezt a filmjét meg már ezer éve leszedtem a gépre, de még nem jutottam el odáig, hogy megnézzem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 4., hétfő 0:09

Camp X-Ray
Nagyon tetszett. Kristen Stewartot sokan utálják, én se voltam kivétel amíg csak az Alkonyatban láttam (2 vagy 3 részt :D ), de azóta láttam pár komolyabb filmben is, és eléggé megkedveltem, szerintem nemrossz színésznő, bár a száját sűrűbben becsukhatná. Itt nagyot játszott, csak úgy mint Peyman Moaadi. A film a guantánamói fogolytáborban játszódik, egy rab és egy őr kapcsolatát helyezi előtérbe, mindenkinek ajánlom. Szégyen vagy sem, egy férfias könnycseppet elmorzsoltam a filmen :D 8,5-9/10
Kép

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 3., vasárnap 19:45

Dragon ball a mozikban?

Édes Istenem. Star Wars ide vagy oda... ez lenne a legnagyobb királyság az idei évben. Remélem itthon is bemutatásra kerül. :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 3., vasárnap 13:33

Szerintem 1-2 napon belül jönni fog a felirat. + azért ez 20 perces, nem 40, szóval szerintem hamar jönni fog.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 3., vasárnap 13:27

RealRaúl77 írta:A film viszont necces, mármint, ha abból indulok ki, hogy az Istenek harcára mennyit kellett várni. Ha jól emlékszem bő fél év után lehetett letölteni a filmet, előtte még mozis verzió sem volt.
Ja arra emlékszem. Márciusban jött ki, én meg októberben, vagy talán még szeptemberben volt, hogy örültem, hogy végre láthatom....
Akkor még várhatok.

Egyébként az animénél várható ilyen, mint a filmeknél, hogy szinte másnapra megvan a felirat, vagy azért lassabb, és össze-visszásabb? Nem tudom ki fogja fordítani, én általában az animeaddictset követem, de nem biztos, hogy ott fent lesz. Ilyeneket lehet tudni, hogy milyen hosszúra tervezik, hetente jön ki, stb?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 3., vasárnap 13:04

RealRaúl77 írta:ide írom mindkettőt..

Erről valaki tud valamit? 04. 18. kijött, azóta elérhető valahol, felirattal? katt

A másik majd csak júliustól jön, de valaki tud olyat, hogy nyugatra eljut-e? Gondolom szinkron nem lesz, vagy ha lesz is, évek múlva, de felirattal lehet majd követni valahol? Vagy majd kiderül?
A sorozat biztos, hogy eljut. Kb minden anime beszerezhető a neten, szóval ezt is látni fogjuk. Elég csak a kai-ból kiindulni.

A film viszont necces, mármint, ha abból indulok ki, hogy az Istenek harcára mennyit kellett várni. Ha jól emlékszem bő fél év után lehetett letölteni a filmet, előtte még mozis verzió sem volt.

A feliratért meg tuti nem kell aggódni, mert nagy a rajongótábor, lesz rá fordító.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 3., vasárnap 13:01

ide írom mindkettőt..

Erről valaki tud valamit? 04. 18. kijött, azóta elérhető valahol, felirattal? katt

A másik majd csak júliustól jön, de valaki tud olyat, hogy nyugatra eljut-e? Gondolom szinkron nem lesz, vagy ha lesz is, évek múlva, de felirattal lehet majd követni valahol? Vagy majd kiderül?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 2., szombat 10:30

The Tale of Tales előzetes. Ez valami nagyon elvont agymenés lesz :D
Kép

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 1., péntek 21:55

Realista24 írta:
A vezetőség döntse el a szerintem.
Ügyes csapat vagytok Réjjel, megoldjátok privátban vagy a linkkel. Tessék, még szavazást is kaptál.
Köszi. :agree:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 1., péntek 21:54

A vezetőség döntse el a szerintem.
Ügyes csapat vagytok Réjjel, megoldjátok privátban vagy a linkkel. Tessék, még szavazást is kaptál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 1., péntek 21:49

Remy írta:
lordgabi írta: Nálam a Pillangóhatás a No 1., de van még két egyéb része, ami az egész megcsúfolása számomra, ilyen esetekben csak az első rész számít, a "kult-trilógiák" esetében pedig az összes?
Igen, olyan esetben 1 rész lenne.

Pl:

1 - Pillangó hatás 1
2 - Star Wars 4-5-6
3 - Indiana Jones 1-2

Így látnám értelmét, mert a top 10 kevés, ha külön-külön vesszük az egy témára/folyatásokra épülő filmeket.
+ valakinél a 4 Alien? :D

Szerintem kevesebb ember navigál más linkre, vagy kattint majd a PÜ fülre a szavazás miatt, biztos vagyok benne, hogy több ember figyelmét felkeltené így a fórumon belül. A vezetőség döntse el a szerintem. :)

Ez sem rossz ötlet Máté, nekem stabilan lenne 10 darab 10/10-es kedvencem, de már 20 nem hiszem. :mrgreen:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 1., péntek 21:49

lordgabi írta:Nálam a Pillangóhatás a No 1., de van még két egyéb része, ami az egész megcsúfolása számomra, ilyen esetekben csak az első rész számít, a "kult-trilógiák" esetében pedig az összes?
Külön-külön működik, vagy sehogy. Csak így mondjuk számomra nehéz, 10-ből 6 SW lenne, a maradék 4 helyre meg kapásból tudok még 10 filmet. Ha már lúd, legyen kövér én azt mondom. Top 20-nak lenne talán értelme.

Privátban kérjed az üzeneteket, google docban lehetne vezetni (a filmklubosban is akár), azt mindenki látja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2015. május 1., péntek 21:49-kor.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 1., péntek 21:44

lordgabi írta: Nálam a Pillangóhatás a No 1., de van még két egyéb része, ami az egész megcsúfolása számomra, ilyen esetekben csak az első rész számít, a "kult-trilógiák" esetében pedig az összes?
Igen, olyan esetben 1 rész lenne.

Pl:

1 - Pillangó hatás 1
2 - Star Wars 4-5-6
3 - Indiana Jones 1-2

Így látnám értelmét, mert a top 10 kevés, ha külön-külön vesszük az egy témára/folyatásokra épülő filmeket.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 1., péntek 21:43

Vagy baj, hogy erről fog szólni a topik pár napig, picit félreérthető? :smile:
Én csak kértem valamit, meg nem szabhatom, maximum megjegyzem :smile: :smile:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: