ebből a Frankfurt otthon hozható. a táblázat alapján 16 meccsből 2 győzelem és 4 döntetlen a mérleg az eintrchtnak.Dortmund (i), Frankfurt (o), Hoffenheim (i)
kár lenne Dárdaiért...
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. május 4., hétfő 9:09
ebből a Frankfurt otthon hozható. a táblázat alapján 16 meccsből 2 győzelem és 4 döntetlen a mérleg az eintrchtnak.Dortmund (i), Frankfurt (o), Hoffenheim (i)
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 4., hétfő 7:48
persze, tudom, figyelemmel kísérem azért őket. csak tudod te is, h most lehet, h kétszer is a végén kaptak ki, de kikaptak a tabella pedig nem kérdez, nem néz teljesítményt, csak a pontokat.ferni írta:Bayern ellen utsó 10 percig bírták, most a 3. ellen is, Schalke utolsó pillanatban egyenlített ellenük és nyerhettek volna még meccseket...Toti írta:Pali herthaja a vegen meg szarba is kerulhet. Nem sok az a 4pont 3forduloval a vege elott, 4meccse nyeretlenek, bar sorsolasukat nem neztem kikkel jatszanak meg. Stuttgart nem semmi. :O
nagyon jók ahhoz képest ahol voltak, mert a régi edzőjükkel bőven kiesőhelyen lennének, most szimplán rossz a sorsolásuk, de ezeken a meccseken is bőven helytállnak, egy kis szerencsével pontokat is hozhattak volna el.
azért ez így még komoly.Dortmund (i), Frankfurt (o), Hoffenheim (i)
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. május 4., hétfő 1:33
Bayern ellen utsó 10 percig bírták, most a 3. ellen is, Schalke utolsó pillanatban egyenlített ellenük és nyerhettek volna még meccseket...Toti írta:Pali herthaja a vegen meg szarba is kerulhet. Nem sok az a 4pont 3forduloval a vege elott, 4meccse nyeretlenek, bar sorsolasukat nem neztem kikkel jatszanak meg. Stuttgart nem semmi. :O
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 3., vasárnap 22:37
Bayern után megnéztem, és akkor jöttem rá, meleg lehet még a pite.Toti írta:Pali herthaja a vegen meg szarba is kerulhet. Nem sok az a 4pont 3forduloval a vege elott, 4meccse nyeretlenek, bar sorsolasukat nem neztem kikkel jatszanak meg. Stuttgart nem semmi. :O
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 3., vasárnap 22:32
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 3., vasárnap 21:07
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 3., vasárnap 20:27
Mint a radiátorKerlon írta:ez volt már?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 3., vasárnap 11:01
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2015. május 3., vasárnap 7:17
HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2015. május 2., szombat 23:36
HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2015. május 2., szombat 23:21
Akkor mi tart vissza attól hogy meg is tedd??ziro4vr írta:A barcások még nyugodtabbak lehetnek, Xabi most pihen, tehát ellenük kezdő lesz, Schweini meg pados. Nagy verést fognak kapni, erre sokat tennék.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 2., szombat 20:11
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 2., szombat 19:55
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 2., szombat 6:25
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. május 2., szombat 1:36
'shutterisland írta:mondjuk egy bl helyre nem lett volna nagy művészet behozni őket.numberone1 írta:Azert megneztem volna, h Pep mit tudott volna kihozni az idei Dortmundbol.
van egy összeszokott mag és egy (bundesliga szinten) nagyon erős keret, nem beszélve a szinte páratlan szurkolótáborról.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 1., péntek 23:58
mondjuk egy bl helyre nem lett volna nagy művészet behozni őket.numberone1 írta:Azert megneztem volna, h Pep mit tudott volna kihozni az idei Dortmundbol.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 1., péntek 21:25
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 1., péntek 21:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 1., péntek 21:11
„Érdekes, hogy a Bayernnél a játékvezetőt hibáztatják a kiesésükért. Mindig ezt csinálják, ha megverjük őket. Ha nem tudnak tizenegyeseket lőni, akkor gyakorolniuk kellene” – szúrt oda Kehl a Bayernnek.
Lehet, hogy nem kellett volna így tennie… Guardiola emlékeztette a Dortmund játékosát a német bajnokság tabellájára, amelynek élén vasárnap óta behozhatatlan előnnyel állnak a bajorok.
„Nekem is van néhány tanácsom Kehlnek. Ha harminchét pontos hátrányban vagy, jobb, ha befogod a szádat! – mondta Guardiola, majd ujjával a szája elé mutatott. – Most már valóban van időnk gyakorolni a tizenegyeseket, mivel bajnokok vagyunk…”
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 1., péntek 10:54
várunk papa, verratti mögé jó leszelBBeno írta:gündögan hivatalosan is mutatja a fukkot. nem hosszabbít.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem