OFF
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Először is szeretném megosztani a Madridista társakkal, hogy jeles minősítéssel református lelkész lettem! S.D.G.
Másrészt talán itt tudom feltenni, mert a múltkor a Real vs Barcában ment, oda meg már nem vinném, hogy azok akik látták Van Bastent, az idősebb generáció, RMCF, Morientes, tényleg akkora játékos volt, mint amit a videók alapján és a fáma alapján le lehet szűrni?
Másrészt talán itt tudom feltenni, mert a múltkor a Real vs Barcában ment, oda meg már nem vinném, hogy azok akik látták Van Bastent, az idősebb generáció, RMCF, Morientes, tényleg akkora játékos volt, mint amit a videók alapján és a fáma alapján le lehet szűrni?
ne vezesd már félre.Galacticos írta:k mint kiss.raul0791 írta:gáz vagy nem, de ez a szmájl mit jelent? (K)
a kislány aki küldte le akar téged c*pni
joabulicsak
- Galacticos
k mint kiss.raul0791 írta:gáz vagy nem, de ez a szmájl mit jelent? (K)
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Unszimpatikus csapat:
Valdes-Alves,Piqué,Materazzi,Alba-Van Bommel,de Jong,Busquets,Xavi-M.Gomez(Neymar),Messi edző:Guardiola
szimp.:Casillas-Cafu,Varene,T.Silva,R.Carlos-Makelele,Davids,Zidane,Giggs-Ronaldo,Ronaldinho edző:Del Bosque
Valdes-Alves,Piqué,Materazzi,Alba-Van Bommel,de Jong,Busquets,Xavi-M.Gomez(Neymar),Messi edző:Guardiola
szimp.:Casillas-Cafu,Varene,T.Silva,R.Carlos-Makelele,Davids,Zidane,Giggs-Ronaldo,Ronaldinho edző:Del Bosque
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Jesének 20 évesen ilyen borostája van? Rohadjon meg, de irigylem, pedig én 23 vagyok... (az enyém béna, ezért max 2 naponta borotválkoznom kell...)
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt nevezem. Mintha egy játékfigura lenne egy virtuális játékban. És úgy áll fel, mint amikor visszajátszol egy jelenetet a Fifa-ban. Brutális. Mire nem képesek ezek...BBarni írta:Durván tolja..
- ___Samy___
mi a..? hogy áll fel fekvő helyzetből? mintha egy játékba lenneDurván tolja..
brutális
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Durván tolja..
kö ög csapat:
Vlaszák(Milinte )-Alves-Kuttor-Piqué-Evra-Erős Karcsi-Busquets-Simek(Giggs)-Kenő(Bajzát)-Kovács Zoltán(Torghelle)-rajczi(kabát)
A zárójeleseknél nem tudtam dönteni mindegyik egy g !
Csertői-Szentes edzőpáros
kö ög csapat:
Vlaszák(Milinte )-Alves-Kuttor-Piqué-Evra-Erős Karcsi-Busquets-Simek(Giggs)-Kenő(Bajzát)-Kovács Zoltán(Torghelle)-rajczi(kabát)
A zárójeleseknél nem tudtam dönteni mindegyik egy g !
Csertői-Szentes edzőpáros
lehet hogy ezkelemen.istvan írta:vele mi a bajod?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Bale én se bírom. Mert Arsenalos is vagyok? Lehet. De ő is nagy színész ember és ezzel engem nagyon fel tud szabni. (meg a feje )
Unszimpatikus:
Valdes-Alves,Burdisso,Piqué,Evra-Busquets,Xavi,Bench(izé Nasri)-Bendtner,Diego Costa,Adebayor
kb ez.
Unszimpatikus:
Valdes-Alves,Burdisso,Piqué,Evra-Busquets,Xavi,Bench(izé Nasri)-Bendtner,Diego Costa,Adebayor
kb ez.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Dettó.mocsok írta:kurva szúnyogok de sokan vannak.
nem lehet kibírni.
Pedig van szúnyogháló, csak az a probléma, hogy nem mindegyik ablakon. Millióan vannak.
Ma este kipróbálom ezt a vaníliás módszert.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Szimpatikus csapat:
Kahn; R.Carlos,Puyol,Maldini,Gary Neville; Davids, Schweinsteiger, Ronaldinho; Neymar-Ronaldo-Élber
Unszimpatikus csapat:
Valdés; Boateng-Chivu-Pepe-Gallas; Robben-de Jong-Halmosi; Kabát-Cassano-Bellamy
Kahn; R.Carlos,Puyol,Maldini,Gary Neville; Davids, Schweinsteiger, Ronaldinho; Neymar-Ronaldo-Élber
Unszimpatikus csapat:
Valdés; Boateng-Chivu-Pepe-Gallas; Robben-de Jong-Halmosi; Kabát-Cassano-Bellamy