Mennyei futball
Re: Mennyei futball
valaki segítsen már, egyszerűen nem találok semmilyen linket a pécs-fradi hétvégi összefoglalóról v legalább a gólokról, elvileg rohadt mákos egy gólt rugott a pécs, kíváncsi lennék.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Debrecen a Real korabbi jatekosai elleni baratsagos meccsen akarja megunnepelni, h 10 eve nyertek az elso bajnoki cimet.
Na es Kondas is majd palyara lep, na miatta en is megneznem.
„Az egyik oldalon tehát Sándor Tamást,Habi Ronaldot, Dombi Tibort, Dzsudzsák Balázst, Halmosi Pétert, a másikon pedig Fernando Morientest, Christian Karembeu-t, Alfonsót, José Emilio Amaviscát vagy Michelt láthatja a közönség” – sorolta a fellépőket Debreceni Péter.
Na es Kondas is majd palyara lep, na miatta en is megneznem.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Mondjuk ezek ugyanúgy ott vannak nem egy top ligás, komolyabb, nagyobb nevű csapatnál is...Azzal jobb nem is foglalkozni ami a színfalak mögött van manapság, mert az tényleg undorító. Pénzmosás, korrupció, etc.
Egyébként a top ligák meccseiről meg inkább nem mondok véleményt, mert nyilván sokkal jobb(iramban,technikai tudásban mindenben) mint az NB1, de nem azért nézek külföldi focit, hogy jobb legyen mint a magyar foci hanem, hogy szórakoztasson, olyan meccs meg amit igazán élveztem mint semleges szurkolók nagyon kevés volt ebben a szezonban!Aztán lehet csak nekem nagyok az igényeim!
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Azzal jobb nem is foglalkozni ami a színfalak mögött van manapság, mert az tényleg undorító. Pénzmosás, korrupció, etc.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Rengeteg meccsen voltam régen (Fehervar). Aztan beláttam a színfalak mögé, aztan meg rájöttem hogy mi az a foci.LiamGallagher írta:Aki nem ebbe nőtt bele meg nem volt még kint soha meccsen az nem fogja ezt úgysem megérteni. Számomra ez fanatizmus és egy örökkévalóságig tartó szerelem. Ki kell menni, egyáltalán nem olyan rossz mint ami a tv-ben lejön.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Aki nem ebbe nőtt bele meg nem volt még kint soha meccsen az nem fogja ezt úgysem megérteni. Számomra ez fanatizmus és egy örökkévalóságig tartó szerelem. Ki kell menni, egyáltalán nem olyan rossz mint ami a tv-ben lejön.
- realmadridfan
Oké, no offense, de akkor miért kellenek ezek a passzív-agresszív kommentek? Teljesen rendben van, hogy nem szereted, akkor csak engedd el és nem kell ez a negativizmus. Szar a magyar foci szerintem is, de a válogatott meccseire konkrétan imádok járni a haverokkal. Kicsi, fos, de a miénk. Ez mozgatja azt a párszáz embert, aki kijár hétről-hétre mb1re is.sentry írta: Riszpekt mindenkinek, aki kimegy és szurkol. De hadd értetlenkedjek már, ha nekem ez nagyon nem üti meg a szintet.
Akkor se mennék ki meccsre, ha fizetnének. Tudod miért? Mert nekem nem az a foci amit itt lenyomnak!
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nem is mb1be kell kimenni, ott már szurkolás sincs rég
az igazi hangulat megyeiben van, sőt sokszor még egész élvezetes meccsek is akadnak, főleg ha szomszédfalvak rangadója van.. na az az igazi
az igazi hangulat megyeiben van, sőt sokszor még egész élvezetes meccsek is akadnak, főleg ha szomszédfalvak rangadója van.. na az az igazi
Tudom, hogy poén videó.realmadridfan írta:Ez csak poénvideó (egyébként jó, én is megnézem időnként), de egyébként minden bajnokságban vannak rossz lövések, beadások, bénázások, még a Madrid meccsein is. Nem tudom hogy nem lehet ezt megérteni és miért kell valakinek ezeket a kérdéseket újra és újra feltenni.
Meglepő, de klubhűségből. Élőben egyébként még a legszarabb 0-0 is sokkal élvezhetőbb, próbáld ki.sentry írta:Sőt van aki kimegy meccsre és fizet ezért a sz_rért. Képtelen vagyok felfogni az egészet.
Riszpekt mindenkinek, aki kimegy és szurkol. De hadd értetlenkedjek már, ha nekem ez nagyon nem üti meg a szintet.
Akkor se mennék ki meccsre, ha fizetnének. Tudod miért? Mert nekem nem az a foci amit itt lenyomnak!
Van aki röhög a megyei bajnokságon... én sírni tudnék, mikor alpáriság meg a favágás megy.... Más ezen röhög, én felb_szom magam. Ízlések és pofonok. De képtelen lennék szurkolni bármelyik csapatról is lenne szó.
Sajnos ha a szemem a topfocihoz szokott (Real) akkor az ilyen meg a hasonló meccsektől a hátamon feláll a szőr!
Nah az ilyen állatok miatt persze, hogy vicces De egy idő után már ez is unalmas lenne.
Remélem értesz. Nem leszóltam azokat akik kimennek. CSak értetlen vagyok. Voltam kint régebben ETO meccsen... talán Fradi ellen volt.... hát 20 perc után már jöttem volna haza, annyira unalmas volt. Se iram, se kreativitás... semmi nem nem volt.
- realmadridfan
Ez csak poénvideó (egyébként jó, én is megnézem időnként), de egyébként minden bajnokságban vannak rossz lövések, beadások, bénázások, még a Madrid meccsein is. Nem tudom hogy nem lehet ezt megérteni és miért kell valakinek ezeket a kérdéseket újra és újra feltenni.
Meglepő, de klubhűségből. Élőben egyébként még a legszarabb 0-0 is sokkal élvezhetőbb, próbáld ki.sentry írta:Sőt van aki kimegy meccsre és fizet ezért a sz_rért. Képtelen vagyok felfogni az egészet.
25. forduló összefoglalója
Teljesen értetlenül állok egy ilyen videó láttán, hogy ki az a mazochista aki bármelyik mennyei meccset végig bírja nézni.
Sőt van aki kimegy meccsre és fizet ezért a sz_rért. Képtelen vagyok felfogni az egészet.
Groteszk az egész... szóval tényleg egyes jelenteken felröhögök, hogy hogyan lehet valaki ekkora balfék, de ha mélyebben belegondolok akkor sírni tudnék...
Teljesen értetlenül állok egy ilyen videó láttán, hogy ki az a mazochista aki bármelyik mennyei meccset végig bírja nézni.
Sőt van aki kimegy meccsre és fizet ezért a sz_rért. Képtelen vagyok felfogni az egészet.
Groteszk az egész... szóval tényleg egyes jelenteken felröhögök, hogy hogyan lehet valaki ekkora balfék, de ha mélyebben belegondolok akkor sírni tudnék...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
csak kivesznek a górék egy kis "nyereseget" gondolom...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Van egy kis belsős infóm a Vidiről, a klubhoz közeli emberektől származik,azért kéretik fenntartásokkal kezelni, de gondoltam hátha érdekel valakit Burcsáék jelen állás szerint fele ennyi pénzből akarnak jövőre ugyanilyen csapatot csinálni. Sándor nem kapott új szerződést, Nikolic most már tényleg távozik, ahogy Carillo is. Rajtuk kívül mást nem tudok de akkor biztos lesz még mozgológás. Kiváncsi leszek a BL-nek hogy futnak neki, nem pont most kéne költségeket csökkenteni szerintem
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Fradi elég jól tolja Lamah gólja bármelyik pályán megállná a helyét
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Anno a Debrecennek is összejött. Ha a Vidi eljut az utolsó körig, akkor akár ki is kaphat, mert az EL meglenne. Fradinál is egész fasza munka folyik a látottak alapján, szóval egy jó sorsolással bármi lehet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Basel, Salzburg, Olympiakos, Anderlecht. Ilyenek jöhetnek az utolsó körbenMarky írta: ilyen csapatok ellen a bl selejtezoben nem jatszhat a magyar bajnok. harmadvonalas csapatok ellen kell menni vegig, de lathattuk, hogy a montenegroi 6. helyezett is kicsapta a vidit
Ezeknél a csapatoknál normális szakmai munka folyik, játékosaikat a top5 bajnokságok csapatai viszik, több pénzből gazdálkodnak
Ne mondja nekem senki, hogy ezek ellen komoly esélye van egy Vidinek vagy Fradinak