Én nem rühellem, de ha Özil zseni, akkor én is.Kerlon írta:hagyjuk, én így látom, ti meg úgy rühellitek.
Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
látom megy a buli
1. daily mail. nincs is miről beszélni, akinél ezek az angliában játszó védőcskék jobbak, mint a máshol játszók, az menjen horgászni.
2. ismét egy özil vita, nyamnyam még idén eltakarodik utolsó gyökérként kedira és csodálatos éveknek nézünk elébe, minden évben legalább 6 kupát nyerünk, az biztos.
1. daily mail. nincs is miről beszélni, akinél ezek az angliában játszó védőcskék jobbak, mint a máshol játszók, az menjen horgászni.
2. ismét egy özil vita, nyamnyam még idén eltakarodik utolsó gyökérként kedira és csodálatos éveknek nézünk elébe, minden évben legalább 6 kupát nyerünk, az biztos.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Franciaorszag egy aranybanya, onnan kerul ki a legtobb tehetseg.Kerlon írta:
Más vicces téma:
Phil Jones, mint legjobb 23 alatti védő. most nézem, hogy bikakaka az egész
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hatásos terelés ez a link.
Na ezért nem szabad semmi pénzért eladni a franciát, mert rajta kívül ilyen nevek vannak még ezen a listán. Kezdve az élen a kétlábonjáró mémgenerátorral.
Na ezért nem szabad semmi pénzért eladni a franciát, mert rajta kívül ilyen nevek vannak még ezen a listán. Kezdve az élen a kétlábonjáró mémgenerátorral.
Nem illik.
Ja, most mivel mondasz mást, mint én? Akkor biztos csak ti látjátok jól.
Hagyjuk már. Jössz Ronaldhinhoval meg Nedveddel... Ki mondta, hogy bennük nem volt zseni? Ki hasonlította őket Özilhez? Te, nem én. Leírtam már jó párszor a témával kapcsolatban, hogy szerintem miért zseni. Nem fogom még egyszer.
Más vicces téma:
Hagyjuk már. Jössz Ronaldhinhoval meg Nedveddel... Ki mondta, hogy bennük nem volt zseni? Ki hasonlította őket Özilhez? Te, nem én. Leírtam már jó párszor a témával kapcsolatban, hogy szerintem miért zseni. Nem fogom még egyszer.
Más vicces téma:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Tehát mindenki más a hülye csak te nem.Kerlon írta:hagyjuk, én így látom, ti meg úgy rühellitek.
Te elfogult vagy, mi meg nem. Nincs ezzel gond.
Nem illik.
hagyjuk, én így látom, ti meg úgy rühellitek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rendszeresen?attól zseni, mert olyan dolgokat csinál rendszeresen, amiket más nem.
Hát DM többször varázsolt, mint Özil, már ha egy szebb passzt varázslatnak lehet hívni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hat ha 3-4 meccsenkenti egy ilyen mozdulatot lehet "rendszeresen"-nek nevezni lelked rajta.Kerlon írta:attól zseni, mert olyan dolgokat csinál rendszeresen, amiket más nem.
a teljesítménye nem világklasszis is ez tény, de míg minden világklasszis zseni, addig nem minden zseni világklasszis, deal with it
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
Nedved zseni volt?Kerlon írta:attól zseni, mert olyan dolgokat csinál rendszeresen, amiket más nem.
a teljesítménye nem világklasszis is ez tény, de míg minden világklasszis zseni, addig nem minden zseni világklasszis, deal with it
Meg mi az hogy más nem? Azért ne állítsuk már be egy Ronaldinhonak, mert sarkazott egyet.
Nem illik.
attól zseni, mert olyan dolgokat csinál rendszeresen, amiket más nem.
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én úgy tudtam, hogy azok a zsenik, akik teljesítenek is, nem csak tehetségük van. Bár ez Özilnél lehet, hogy lényegtelen, elég az, hogy megszületett.Kerlon írta:megmondtam már régen is, hogy zseni, de nem fogadjátok el, mert egy lusta tré alak, de amit tud a labdával és a pályán, azt ma nagyon kevesen tudják
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ettől miért zseni, fejtsd már ki. Mert néha tol egyet sarokkal? Akkor néhány Atmás is zseni.Kerlon írta:megmondtam már régen is, hogy zseni, de nem fogadjátok el, mert egy lusta tré alak, de amit tud a labdával és a pályán, azt ma nagyon kevesen tudják
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
megmondtam már régen is, hogy zseni, de nem fogadjátok el, mert egy lusta tré alak, de amit tud a labdával és a pályán, azt ma nagyon kevesen tudják
K
K
- ziro4vr
Mondjuk ezt mondhatnánk a flegmaságára is, vagy az unott sétálgatására. Csak azokat nem emelik ki.BBeno írta:Zsigereiben van. Nem kevesszer latni tole ilyet
Technikás a gyerek ezt soha nem vitatta senki, de megvan a nem is kicsi ára annak, hogy ilyeneket csinál, vagy ad egy asszisztot.
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Vmi 1905-től asszemNem is tudtam hogy akkor már léteztek. :lol: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Zsigereiben van. Nem kevesszer latni tole ilyet
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem is tudtam hogy akkor már léteztek.morientes írta:ziro4vr írta: Azt az egyet meg amit nem,még '55-ben...tán van szurkoló aki még emlékszik rá
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.