Mozi, filmek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Én értem, amit írsz, és egyáltalán nem írtam, hogy erre is annyit kell adnod.
De amíg repkednek a magas pontszámok a tucat szar képregényes filmekre - mert azoknak nincs mit lerombolni - addig lefikázol előre egy olyan filmet, amit még nem is láttál, csak mert az eredeti jó volt.
De egy Bosszúállók kettő (vagy hánynál jár) trailere meg a gatyádba csinálsz
De amíg repkednek a magas pontszámok a tucat szar képregényes filmekre - mert azoknak nincs mit lerombolni - addig lefikázol előre egy olyan filmet, amit még nem is láttál, csak mert az eredeti jó volt.
De egy Bosszúállók kettő (vagy hánynál jár) trailere meg a gatyádba csinálsz
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mint ahogy te sem. Attól, hogy valami alapjaiban hasonlít egy másikfajta filmre, amire mondjuk én 8-9-10 pontokat adok, az nem jelenti azt, hogy erre is automatikusan rá fogom nyomni ezt a pontszámot. Más elvárások, stb.Realista24 írta:Csak nem érted, hogy mit írok, sebaj.
Én egy Jurassic Park féle filmtől nem azt várom, hogy akciófilm legyen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak nem érted, hogy mit írok, sebaj.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem tudom, valahogy nem mozgat meg. A film sztorija: menekülnek a dinók elől, the end. Lehet, hogy még így is szórakoztatóbb, mint sok más film, de ettől még mindig nem érdekel túlzottan.
- P. Krisz
Ja , dr. Grant még sörétessel nevelte meg a raptorokat , Chris Pratt-nek már elég a tenyere és egy No szócska .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja... csak Amerika kapitányból nem volt egy Jurassic Park féle mestermű.... sem Thorból, sem Vasemberből. A Jurassic Park kimaxolta a kalandfilmes zsánert. A Marvel vagy DC sosem erre törekedett. Ettől függetlenül lehet valami jó, csak a szintkülönbség nem mindegy.Realista24 írta:A leírás alapján nem sokban különbözik az olyan képregényes cuccoktól, amikre rányomod a 9 meg 10/10-eket.Az eddig kijött anyagok alapján teljesen mindegy, hogy mi lesz ez az új... egy sablonos akciófilm lesz, ami Jurassic Park/World néven van eladva. Ez már rég nem a Spielberges remekmű sajnos. Ezzel az intellinges lénnyel... ááh, teljesen elbaszták.
A Jurassic Park után láthatsz minőségbeli romlást, mert magasan volt a léc. A Marvelnél ezt nem mondhatod el, mert sosem volt olyan magasan a léc, nem alkottak korszakos remekművet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A leírás alapján nem sokban különbözik az olyan képregényes cuccoktól, amikre rányomod a 9 meg 10/10-eket.Az eddig kijött anyagok alapján teljesen mindegy, hogy mi lesz ez az új... egy sablonos akciófilm lesz, ami Jurassic Park/World néven van eladva. Ez már rég nem a Spielberges remekmű sajnos. Ezzel az intellinges lénnyel... ááh, teljesen elbaszták.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Az eddig kijött anyagok alapján teljesen mindegy, hogy mi lesz ez az új... egy sablonos akciófilm lesz, ami Jurassic Park/World néven van eladva. Ez már rég nem a Spielberges remekmű sajnos. Ezzel az intellinges lénnyel... ááh, teljesen elbaszták.TéOeM írta:Jó tudni, hogy a Jurassic World nem remake, nem újragondolás, hanem az első rész direkt folytatása lesz. 20 évvel játszódik az első rész cselekménye után ugyanazon a szigeten (Nublar), mint a Jurassic Park. A második és a harmadik részt nem radírozták ki a sztoriból, egyszerűen azok egy másik szigeten játszódtak, így az azokban történtek nincsenek hatással a JW cselekményére.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Jó tudni, hogy a Jurassic World nem remake, nem újragondolás, hanem az első rész direkt folytatása lesz. 20 évvel játszódik az első rész cselekménye után ugyanazon a szigeten (Nublar), mint a Jurassic Park. A második és a harmadik részt nem radírozták ki a sztoriból, egyszerűen azok egy másik szigeten játszódtak, így az azokban történtek nincsenek hatással a JW cselekményére.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Ha már jó filmekről van szó, akkor hozok egy rosszat is:
The Duke of Burgundy
Azt hittem jó kis leszbikus film lesz ( ), erre ilyen szadomazó, művészkedő baromság lett belőle. Valaki dobja majd be filmklubba, tuti siker
The Duke of Burgundy
Azt hittem jó kis leszbikus film lesz ( ), erre ilyen szadomazó, művészkedő baromság lett belőle. Valaki dobja majd be filmklubba, tuti siker
- Remy
- Kapcsolat:
Ezek így mik? Látta is valaki ezeket? A pontszám nem valami nagy, de hát Star Wars :DDD
Star Wars: Ewoks - A Bátrak Karavánja
Star Wars: Ewoks - Harc az Endor Bolygón
Star Wars: Ewoks - A Bátrak Karavánja
Star Wars: Ewoks - Harc az Endor Bolygón
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az Egy kosaras Naplóját még nem láttam, és 96'-ban "csak" Nick Cage-et kellett volna beelőzni. Ezt elfogadom pro érvnek. Az Aviátor viszont esélytelen volt, akkor Foxx teljesen megérdemelten kapta a szobrot a Ray-ért. Pedig abban az évben volt még Depp is az Én, Pán Péterrel. Meg Hotel Ruanda és Millió Dolláros Bébi... Jó év volt.VanillaSky írta:Eddig egyre egyértelműen, az pedig az Egy Kosaras Naplója. A többinél látni kéne az ellent is, talán még az Aviator.
-
Eddig egyre egyértelműen, az pedig az Egy Kosaras Naplója. A többinél látni kéne az ellent is, talán még az Aviator. Inception, Departed, Wall Street pedig egyértelműen nem, mire kapta volna itt ezek közül?Ha már előkerült a téma: melyik alakításáért is érdemelt Oscart DiCaprio?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az este legszebb pillanata volt, amikor megláttam egy külföldi oldalon, hogy beszerezhető a Kingsman, aztán a legrosszabb amikor észrevettem, hogy ráégetett koreai feliratos változat Mondjuk ha pár napig nem érkezik belőle feliratmentes megnézem így is, de azért nagy csalódás volt Amióta kijöttem a moziteremből, várom hogy újra láthassam, nagyon rég szórakoztam ennyire jól filmen mint ezen.
Persze maga a szerep újdonság volt, de szerintem Zsombor arra gondolt, hogy egy Tarantino,Scorsese film úgyis tuti siker, Leo csak hab a tortán, McConaughey ezzel szemben kisebb nevű rendezők mellett vállalta a jóval kisebb költségvetésű - gondolok itt természetesen az Interstellar előtti filmekre -de annál változatosabb szerepekkel rendelkező filmeket, aztán amiket szépen el is vitt Mondjuk ettől még Leo nagy király, és én is azt mondom legalább egy szobrocskája kéne már hogy legyen. Na de majd most 2 évig hazavisziDjango, Wall Street farkasa?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Django, Wall Street farkasa?Zsombor írta:Én nagyon csípem Leot, de azért nem ártana neki kimozdulnia a komfortzónájából. Most nem fejtem ki bővebben, de ezt szerintem leírtam már pár hónapja.
But he is a good boy...
Én nagyon csípem Leot, de azért nem ártana neki kimozdulnia a komfortzónájából. Most nem fejtem ki bővebben, de ezt szerintem leírtam már pár hónapja.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Jajmár, mindig szegény Dicaprió, Phoenix jobb, és neki sincs még, őt senki nem sajnálja
Amúgy Véres Gyémánt, Tégla, Viharsziget, Wall Street farkasa.
Amúgy Véres Gyémánt, Tégla, Viharsziget, Wall Street farkasa.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Én ezekért gond nélkül odaadtam volna neki:Ha már előkerült a téma: melyik alakításáért is érdemelt Oscart DiCaprio?
Gilbert Grape, Teljes napfogyatkozás, Aviátor, A tégla, Véres gyémánt, Viharsziget, Django,Wall street farkasa
De lehet, hogy A Part is megérdemelt volna egy jelölést.
Akárhogy is nézzük, már kellett volna legalább 1 díjat kapnia.
But he is a good boy...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk annyira nem zavarja szerintem, napozgat a hajóján, Jack Nicholsonra issza magát meg elvan a 10 szupermodellel.
Nem illik.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Felsoroltatok párat a sok jó filmje közül, amikben tényleg jól alakít, de az Oscarnál nem csak ez számít, hanem amit ziro4vr is ír. Kell egy olyan karakter, akit lehet reklámozni (emberjogi aktivista, mártír, meleg politikus stb.). DiCaprionak talán csak a J. Edgar volt ilyen szerepe, ott meg a film nem volt az igazi... A Wall Street farkasában meg pont az ellenkezőjét hozta, drogos, hűtlen csalót nem fog reklámozni az Akadémia.
Majd egy életműdíjat kap ő is. Aztán felrobban az internet.
Majd egy életműdíjat kap ő is. Aztán felrobban az internet.
Az semmi. Bullock egy évben megkapta az Oscart és az Arany Málnát. Mert ő a legjobb és a legrosszabb.mostani győztes arc, aki egy elég oscar barát szerepért kapta meg, előtte meg arany málnás alakítást nyújtott a mila kunisos filmben.