![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Divat
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Re: Divat
Megjött ma az új szíj a karórámhoz, elképesztő királyság. Hétfő este fél 10-kor rendeltem meg, és ma délelőtt megérkezett SVÉDORSZÁGBÓL (!!! 2 nap !!!!). Felrakni baromi egyszerű volt, hordani meg atom kényelmes. 4500 forint volt szállítással, mindennel együtt.
kép1
kép2
Az óra egy Seiko 5-ös, a "dartboard" számlappal. Kicsit sérült már, de 30 éves :P és még mindig hibátlanul működik.![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
A szíjat egyébként innen rendeltem. Ha valaki akar rendelni, akkor előtte mérje le a karóráján a tok két "foga" közötti távolságot ( ezt ), aztán rendelhet is az oldalról![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
OFF: a borítékon, amiben jött, zlatanos bélyeg volt
nálunk lehetne torghellés
kép1
kép2
Az óra egy Seiko 5-ös, a "dartboard" számlappal. Kicsit sérült már, de 30 éves :P és még mindig hibátlanul működik.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
A szíjat egyébként innen rendeltem. Ha valaki akar rendelni, akkor előtte mérje le a karóráján a tok két "foga" közötti távolságot ( ezt ), aztán rendelhet is az oldalról
OFF: a borítékon, amiben jött, zlatanos bélyeg volt
![:P :p](./images/smilies/p.gif)
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
ASOS-ról öltönyt és inget rendelt már valaki? Modell 191 magas, 40-es és M méretű van rajta, én is annyi vagyok, de félek, hogy az szűk vagy kicsi lesz. Tudom, hogy van Size guide cm-re pontosan szétírva, de kíváncsi lennék pár véleményre
köszi előre is ;)
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
na megjött az utánpótlás épp a "legjobbkor" ![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
sajnálom a környezetemben lévőket mert hogy ez nem lesz kimosva az fix
amúgy R24 lassan jöhet a tuti tipp, hogy Karim marad-e, mert a jövő évi mezt az ő nevével tervezem
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
sajnálom a környezetemben lévőket mert hogy ez nem lesz kimosva az fix
![Szomorú :-(](./images/smilies/sad.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
amúgy R24 lassan jöhet a tuti tipp, hogy Karim marad-e, mert a jövő évi mezt az ő nevével tervezem
-
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
talán intersport,decathlon,hervisbe nézz be,ha van rá lehetőséged, sokszor vannak utolsó darabok leakciózva, hátha szerencséd lesz.VanillaSky írta:Asics futócipőt nem tud valaki Pesten, akciózva? Spurinál és Nyúlcipőnél is voltam a Gel 6-os kéne (az elődje volt), de mindenhol 33-ért láttam csak vagy többért. Persze ha nem lesz máshogy akkor megveszem ezt. Esetleg valakinek tapasztalatok? (Mizuno vagy Saucony) Adidast fix nem veszek.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Egy férfi mandzsettagomb, ami nem gagyi kb mennyibe kerül? Születésnapi ajándék lenne.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
Asics futócipőt nem tud valaki Pesten, akciózva? Spurinál és Nyúlcipőnél is voltam a Gel 6-os kéne (az elődje volt), de mindenhol 33-ért láttam csak vagy többért. Persze ha nem lesz máshogy akkor megveszem ezt. Esetleg valakinek tapasztalatok? (Mizuno vagy Saucony) Adidast fix nem veszek.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Köszönöm a válaszokat,méretet azért is kérdeztem,mert van amiből jó a 2XL-es,de van amiből meg inkább veszek 3XL-eset mert kicsik
(bár igaz hogy azok meg lógósak részben)
Na m1,max még nem lesznek jók,belealakítom magam oszt kész.
Akkor 2re beruházok,csak még agyalok melyikekre
pheco,vennék én is Pilvakerest,de már nincs sajnos
![Alllééé :vivo:](./images/smilies/vivo.gif)
Akkor 2re beruházok,csak még agyalok melyikekre
pheco,vennék én is Pilvakerest,de már nincs sajnos
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Volt egy időszak, amikor csak BP-t hordtam, szóval van kb. 6-7 pólóm. Minőségben nagyon jók, kikopva sincs egyik sem, szakadva sem, pedig van amelyik már három éves. Szerintem megéri a pénzt.Marci77 írta:Aki hord BPs polokat azokhoz lenne par kerdesem.
Milyen minoseguek? Es meretileg milyenek,kisebbet vagy nagyobbat szoktatok belole venni mint kb az atlag meretetek?(Es megerhet 3k-t?
)
A méret általában M-es, de az L-es is jó rám bőven. (188/80)
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
3k-t bőven megérnek. Nekem az M-es póló pont jó. (183cm/73kg)Marci77 írta:Aki hord BPs polokat azokhoz lenne par kerdesem.
Milyen minoseguek? Es meretileg milyenek,kisebbet vagy nagyobbat szoktatok belole venni mint kb az atlag meretetek?(Es megerhet 3k-t?
)
Viszont 1,5 év használat után a színe eléggé megfakult, utcára már nem igazán veszem fel. Ellenben a 3éves 5elements Streechamp pólómmal
Megéri.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem van egy Pilvaker pólóm. Viszont nekem nem jó a méretezés. M-es kicsit kicsi(sajnos ami van az is az) L-es meg túl nagy és nem szeretem a bő pólókat. A minőségével amúgy nem lenne gond, 3k-t bőven megér.Marci77 írta:Aki hord BPs polokat azokhoz lenne par kerdesem.
)
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Aki hord BPs polokat azokhoz lenne par kerdesem.
Milyen minoseguek? Es meretileg milyenek,kisebbet vagy nagyobbat szoktatok belole venni mint kb az atlag meretetek?
(Es megerhet 3k-t?
)
Milyen minoseguek? Es meretileg milyenek,kisebbet vagy nagyobbat szoktatok belole venni mint kb az atlag meretetek?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- ___Samy___
lacoste hivatalos oldalról szerintetek postáznak magyarországra? az oldalon nem igazán találok erről semmit, az e-mailre meg nem válaszolnak
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Tudtok webshopokat ahol baseball sapkákat lehet rendelni? Tudom google a barátom, de hátha tudtok jobbakat:D
Egyszer régebben linkelt valaki egy király oldalt, ahol rengeteg volt, nike, new era, stb...
Egyszer régebben linkelt valaki egy király oldalt, ahol rengeteg volt, nike, new era, stb...
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Nekem meg ez az egy dolog, ami tetszik benne.csabi* írta:de a címer színeit mért nem bírják meghagyni? értem én, hogy divatos ha beleolvad a mez színébe de na.. pls
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
tavaly kék volt, szóval nem, max valami durván sötét kék, bár az adná is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Amúgy a kék is adós lesz szerintem ebből.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem sem tetszik. Kicsit túlzásba estek ezzel a 3. számú mez színnel szerintem. Ez meg a rózsaszín konkrétan borzalmas. A sárga-zöld-piros még elment. Előtte volt egy szép sötét lila. Nem lepődnék meg, ha jönne valami citromsárgaszerű is. Lombard mez. :Đnmate írta:A következő a farmermintás lesz? Ocsmány.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K