Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Zola, Raul, CR
- Kedvenc csapatod: csakaMadrid
Re: Kommentáld a híreket
http://www.marca.com/2013/06/23/en/foot ... 00106.html
kíváncsi leszek végül mi lesz belőle, kicsit a Lewa-s ügyre hajaz a dolog(csak mi nem vunk ősi riválisok a 'pool-lal)
ő az a játékos, akiről még mindig nem tudtam eldönteni, hogy jó lenne-e nekünk(bár inkább ő mint Cavani 63ért...jesus christ ).kvalitásait tekintve mindenképp profitálnánk belőle, de azért ez h majd itt gatyába rázzák..hát nem tudom, van egyfajta stílusa, amit nem lehet belőle "kinevelni".plusz ha jön akkor benzi teljesítménye valószínűleg nem fog szignifikánsan javulni.bár ha nem lesz vetélytársa sem biztos h ez be fog következni, emiatt megértem Perez-éket, hogy akarnak egy alternatívát.
kíváncsi leszek végül mi lesz belőle, kicsit a Lewa-s ügyre hajaz a dolog(csak mi nem vunk ősi riválisok a 'pool-lal)
ő az a játékos, akiről még mindig nem tudtam eldönteni, hogy jó lenne-e nekünk(bár inkább ő mint Cavani 63ért...jesus christ ).kvalitásait tekintve mindenképp profitálnánk belőle, de azért ez h majd itt gatyába rázzák..hát nem tudom, van egyfajta stílusa, amit nem lehet belőle "kinevelni".plusz ha jön akkor benzi teljesítménye valószínűleg nem fog szignifikánsan javulni.bár ha nem lesz vetélytársa sem biztos h ez be fog következni, emiatt megértem Perez-éket, hogy akarnak egy alternatívát.
- ___Samy___
az ágyúsok ajánlottak többet még mindig érte?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pipita apja szerint a fia teljes megállapodásra jutott az Arsenallal és a Juventussal is, csak a Real Madridra várnak, hogy a két klub ajánlata közül az egyiket elfogadják a blancók (akik 30 millára taksálják Higuaínt)!Jorge Higuaín: "Acuerdo con Arsenal y Juventus"
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
tostao írta:Isco Modrić helyén fog játszani. Ennek két útja van:
Hagyjuk már. Modric posztjától előrébb van Isco, ráadásul a horvát jobb nála, ha már feltétlen össze akarod vetni.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Kéne előre Böde Dani,mi?morientes írta:Hát akkor marad a fradi...velük biztos nincs ilyen megállapodás...habár...
FAF nem adjuk!!!
Isco Modrić helyén fog játszani. Ennek két útja van:
a.) http://25.media.tumblr.com/1550ea07e2b7 ... r1_500.jpg
b.) http://web.stagram.com/p/484563712960842058_177031233
a.) http://25.media.tumblr.com/1550ea07e2b7 ... r1_500.jpg
b.) http://web.stagram.com/p/484563712960842058_177031233
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát nemtom hogy érezhette magát "El Nino" azon a nászúton,de rúgott neki négyet... ezzel aztán a tippemnek is oda ott...Velük is van. A kapusuk, vagy ki a tököm Torresnek volt a nászútszervezője, és anno még azt mondta Torresnek, hülye ha nem a Realba megy.... :mrgreen:
Hát akkor marad a fradi...velük biztos nincs ilyen megállapodás...habár...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
morientes írta:A tahiti válogatottal asszem...amúgy van még olyan klub akikkel nem kötöttünk valamilyen egyezséget idén? :D
Velük is van. A kapusuk, vagy ki a tököm Torresnek volt a nászútszervezője, és anno még azt mondta Torresnek, hülye ha nem a Realba megy....
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Július 13-án.tubatibi írta:Készülünk ajánlatot tenni Kondogbiáért? Vagy célpontban van?Mutatkozik rá olyan esély,hogy az U-20as Világbajnokság utáni 1-2 hétben bejelentjük?
OFF: Mikor van vége az U-20as Világbajnokságnak??
Én is több helyen olvastam, hogy komolyan érdeklődtök Kondogbia iránt, csak az a baj, hogy annyi emberrel szóba hozták már idén a Madridot, hogy lehetetlen kihámozni, hogy mi az igazság.
Szerintem le fogjátok igazolni a franciát.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Azt kell mondjam, hogy sajnos ma ez a realitás! Minden nagyobb klub igyekszik megtartani az értékeit addig, amíg csak lehet; az elmúlt évtizedben hihetetlen, hogy mekkora verseny alakult ki a klubok között, már régen nem olyan egyszerű az átigazolási piac királyának lenni, mint 10-12 évvel ezelőtt! Így ha valami komolyat akarunk alakítani, domborítani türelmesnek kell maradni és szépen ki kell várni a sorunkat, amíg alkalmas nem lesz rá az idő, avagy időben eszmélni és helyesen cselekedni (lsd. Pogba, Vidal)! Egyébként semmi baj nincs ezekkel a gentlemen's agreement-ekkel (sőt), amíg mind2 fél kölcsönösen és valóban úriemberként állja a szavát, igaz Neymar papa?!?amúgy van még olyan klub akikkel nem kötöttünk valamilyen egyezséget idén?
Több portál szerint is érdeklődünk a fiatal francia iránt, pont ma olvastam valahol, hogy Zizou is figyelemmel követi a játékost (de nála nem prioritás egyelőre még), ettől függetlenül a legnagyobb támogatója pont Perez papa, akit lenyűgözött a csoki középpályás, de elvileg minden Ancelottin és a kívánságán múlik majd! Más vélemények szerint Casemiro érkezése picit megnehezítheti az átigazolását, meglátjuk!Madridronie vagy Realista24,esetleg más aki tudja.
Készülünk ajánlatot tenni Kondogbiáért?
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Esély van rá. Szerintem rá van a legnagyobb.Készülünk ajánlatot tenni Kondogbiáért? Vagy célpontban van?Mutatkozik rá olyan esély,hogy az U-20as Világbajnokság utáni 1-2 hétben bejelentjük?
Madridronie vagy Realista24,esetleg más aki tudja.
Készülünk ajánlatot tenni Kondogbiáért? Vagy célpontban van?Mutatkozik rá olyan esély,hogy az U-20as Világbajnokság utáni 1-2 hétben bejelentjük?
Készülünk ajánlatot tenni Kondogbiáért? Vagy célpontban van?Mutatkozik rá olyan esély,hogy az U-20as Világbajnokság utáni 1-2 hétben bejelentjük?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Akkor ittvan, ezzel a videóval meg majd sározzák be Iniestát, aki még barca nevelésként is a Realban akart játszaniRealMadridFanatic írta: Közben meg olvastam DC-n, hogy a katalán lapok már azon ügyködnek, hogy hogyan sározzák be az Isco-transzfert. Előkutattak valami több éves nyilatkozatot Iscotól, amiben azt mondta, hogy nem igazán kedveli a Realt... Most ezen csámcsognak. Egyszerűen iszonyat szánalmas amit csinálnak. Gusztustalan pontosabban. Ők csak saját neveléseket menekítenek haza, a csúnya, elnyomó idegen kluboktól, de a Real minden mozdulatába bele kell kötni...
Arról miért nem cikkezett érdekes módon a csürhe, hogy Neymar próbajátékon volt a Realnal ovis korában, meg 2 éve is már szinte elkötelezte magát a klub irányába? Senkiháziak...
(persze alaposan nem néztem utána, így ha esetleg ez egy kamu, ferdítés, akkor elnézést kérek. meg az összes újságírót gyűlölöm amúgy, ez nem nemzetiség-specifikus...)
http://www.youtube.com/watch?v=d2lpfkkGI8E
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A tahiti válogatottal asszem...amúgy van még olyan klub akikkel nem kötöttünk valamilyen egyezséget idén? :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Nekem elég lenne ez a sor Suarez nélkül is. Már akkor elégedett lennék bőven, mert végre kezdtünk valamit a középpályával, a jobb védő poszttal, amikkel már egy ideje gond volt.Pont így, ahogy mondod. Ennyi kell nyárra. Kész. Casemiro, Carvajal, Isco, Kondogbia, Gündogan, Suárez.
- mocsok
holnap majd nagy betűkkel olvashatjuk a sport.es-en, hogy isco barcanevelés.
amúgy van még olyan klub akikkel nem kötöttünk valamilyen egyezséget idén?
amúgy van még olyan klub akikkel nem kötöttünk valamilyen egyezséget idén?
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Morbid OFF:
Bár a Nápolynak sem tenne jót, ha náluk is egy fejetlen játékos rohangálna a pályán mint nálunk di María. Bár inkább fejetlenül, mint fejvesztve.
ON:
Érdekes. Pár napja még az ment, hogy mi a frászért kötünk mi "Gentlemen's agreement"-eket Dortmunddal meg Cityvel. Lehet még is megéri?
Ellenben arról nem egy cikk volt, hogy Mourinho összekapott Torillal, és "az egyetlen" ott fúrta, ahol tudta. Játsszon a Castilla így, nem tudod se Jesé, se Nacho posztját úgy, én felfedezek valakit, akit Te nem is játszatsz, mert nem értesz hozzá, és mostantól nyomasd agyba főbe amúgy. Valószínűleg Jesé nem játszatása is eme fúrás egyik eredménye. Még madridione linkelte ezt a cikket régebben.
Szerencsétlen Cavani. Jobban járna, ha Japánban játszana. A jakuzák a kéz ujjait szokták levagdosni, esetleg a teljes kart, de mivel Cavani nem kapus, ez olyan nagy gondot nem okozhatna.madridronie írta:amennyiben azonban Cavani mégis távozni szeretne, úgy a bulit még július 20-ig le kell zárni a Nápoly elnöke szerint, különben állítása szerint levágja a csatár fejét!
Bár a Nápolynak sem tenne jót, ha náluk is egy fejetlen játékos rohangálna a pályán mint nálunk di María. Bár inkább fejetlenül, mint fejvesztve.
ON:
Érdekes. Pár napja még az ment, hogy mi a frászért kötünk mi "Gentlemen's agreement"-eket Dortmunddal meg Cityvel. Lehet még is megéri?
Nekem nem rémlik, hogy visszapofázott volna. Újságírói kérdésekre válaszolt, abszolút normális stílusban.nmate írta:De nem értem ezt a Jesé dolgot. Mourinho megadta neki egy előszezonban a lehetőséget, utána úgy döntött, hogy még nem alkalmas a felnőtt csapatban szereplésre, erre a kis spanyol berágott, visszapofázott, kritizálta Mourinho munkáját. Szóval inkább be kéne fognia a pofáját Jesének, aztán alázatosan tennie a dolgát.
Ellenben arról nem egy cikk volt, hogy Mourinho összekapott Torillal, és "az egyetlen" ott fúrta, ahol tudta. Játsszon a Castilla így, nem tudod se Jesé, se Nacho posztját úgy, én felfedezek valakit, akit Te nem is játszatsz, mert nem értesz hozzá, és mostantól nyomasd agyba főbe amúgy. Valószínűleg Jesé nem játszatása is eme fúrás egyik eredménye. Még madridione linkelte ezt a cikket régebben.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ugyan már. 11-12-es szezonban hány éves volt? Pisis taknyos. Ha úgy dönt Mourinho, hogy még idő kell neki, akkor talán csendben kéne maradni és nem dumálni. Lehet, a következő szezonban már több lehetőséget kapott volna, ha befogja.Los Blancos írta:Előbb hívtak föl egy C csapatban játszó embert.
Ő az aki tette a dolgát, meg lehet nézni az eredményeit.
Nem szívesen védem Mourinhot, mert egy arrogáns ember, de két dologban helyt adok neki, egyik ez, másik pedig a Casillas ügy.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
[quote]De nem értem ezt a Jesé dolgot. Mourinho megadta neki egy előszezonban a lehetőséget, utána úgy döntött, hogy még nem alkalmas a felnőtt csapatban szereplésre, erre a kis spanyol berágott, visszapofázott, kritizálta Mourinho munkáját. Szóval inkább be kéne fognia a pofáját Jesének, aztán alázatosan tennie a dolgát.[/quote]
Előbb hívtak föl egy C csapatban játszó embert.
Előbb hívtak föl egy C csapatban játszó embert.