Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Bárki bármit mond, megverettük magunkat. Szép volt srácok! Gratulálok ehhez a "csodás" teljesítményhez, amit letoltatok. Marcelo-nak, Carvajal-nak, Ramos-nak jár a pacsi, klasszis teljesítményt tettetek le az asztalra. Carlo-nak is jár a pacsi, tökéletesen felkészítette a csapatot. Lúzer az összes.
Ramos: "Nyugi srácok, győzni jöttünk Torino-ba." Jah, látom.
Visszavágót már meg sem nézem, mert ugyanez lesz hazain is, vagy még rosszabb. Most az, hogy James kapufájáért kár, hát van ilyen. Cé lehet hogy befejelte volna. Ez a Juve nem volt jobb szerintem, mi voltunk ennyire szarok. Ezt a lötyögést, "leszaromameccset" stílust, rendezetlenséget kb. az ATMA elleni idegenbeli meccsen láttam (4-0 lett, ha valaki nem emlékezne rá). Arra meg ne játszunk szerintem, hogy le Bodri meg Benzema, kitudja... Én eleve Bale-t nem tettem volna kezdőbe, max csere a 70. pervben. 60 perc alatt 9x passzolt?
Most erre az egészre mondanék valamit de akkor valószínű R24 kitiltana örökre. Ha kiesünk, akkor saját magunknak köszönhetjük.
Ramos: "Nyugi srácok, győzni jöttünk Torino-ba." Jah, látom.
Visszavágót már meg sem nézem, mert ugyanez lesz hazain is, vagy még rosszabb. Most az, hogy James kapufájáért kár, hát van ilyen. Cé lehet hogy befejelte volna. Ez a Juve nem volt jobb szerintem, mi voltunk ennyire szarok. Ezt a lötyögést, "leszaromameccset" stílust, rendezetlenséget kb. az ATMA elleni idegenbeli meccsen láttam (4-0 lett, ha valaki nem emlékezne rá). Arra meg ne játszunk szerintem, hogy le Bodri meg Benzema, kitudja... Én eleve Bale-t nem tettem volna kezdőbe, max csere a 70. pervben. 60 perc alatt 9x passzolt?
Most erre az egészre mondanék valamit de akkor valószínű R24 kitiltana örökre. Ha kiesünk, akkor saját magunknak köszönhetjük.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
nehéz szavakat találni.. szerintem sok mindenki nem számított erre. tudtam, hogy nehéz lesz, de erre nem számítottam...
egyetlen pozitívum, hogy még nem estünk ki. de baromi nehéz lesz.. 1-0ban nem hiszek, kettővel kell őket verni, nem lesz egyszerű, főleg, ha hasonló teljesítményt adnak le.
úgy láttam, hogy egyrész magunkat vertük meg azzal, hogy kb mindenki maga alatt teljesített, utálom a fejben gyengézést, de szerintem fejben dőlt el ez a mai meccs, nem voltunk ott egyszerűen... másrészt, a juve valami baszott stabilan összeállt, mint csapat, alázatta, küzdéssel, akarással és összetartással nyerték meg csapatként, és nem engeték kibontakozni a mieinket. le a kalappal előttük.. ezen a meccsen egyszerűen fölénk nőttek.
valamit ki kell találni a visszavágóra, de még hazai pályán is pokol lesz, nehéz helyzetben vagyunk, de nem reménytelenben!!! meg lehet csinálni, és meg is kell, egyszerűen nincs mese, össze kell szednie magát mindenkinek és hatalmas koncentrációval, szervezett csapattal és mindent lebíró akarattal le kell hoznunk a meccset. ezek hiányoztak ma. pontatlanság, szétszórtság, kavalkád, mely a juve játékának kedvezett. meg lehet csinálni!! de nagyon oda kell tenni mindenünket.!
egyetlen pozitívum, hogy még nem estünk ki. de baromi nehéz lesz.. 1-0ban nem hiszek, kettővel kell őket verni, nem lesz egyszerű, főleg, ha hasonló teljesítményt adnak le.
úgy láttam, hogy egyrész magunkat vertük meg azzal, hogy kb mindenki maga alatt teljesített, utálom a fejben gyengézést, de szerintem fejben dőlt el ez a mai meccs, nem voltunk ott egyszerűen... másrészt, a juve valami baszott stabilan összeállt, mint csapat, alázatta, küzdéssel, akarással és összetartással nyerték meg csapatként, és nem engeték kibontakozni a mieinket. le a kalappal előttük.. ezen a meccsen egyszerűen fölénk nőttek.
valamit ki kell találni a visszavágóra, de még hazai pályán is pokol lesz, nehéz helyzetben vagyunk, de nem reménytelenben!!! meg lehet csinálni, és meg is kell, egyszerűen nincs mese, össze kell szednie magát mindenkinek és hatalmas koncentrációval, szervezett csapattal és mindent lebíró akarattal le kell hoznunk a meccset. ezek hiányoztak ma. pontatlanság, szétszórtság, kavalkád, mely a juve játékának kedvezett. meg lehet csinálni!! de nagyon oda kell tenni mindenünket.!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk évek óta azon sír a nép többsége, hogy a 2-1 jobb, mint a döntetlen. Szóval remélem azok elégedettek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én is úgy gondolom, hogy nem egy rossz eredmény ez, mégis csak ott van az idegenbeli gól... De megint kurva idegesítő, hogyha James kapufája kicsit lejjebb megy, és 1-2-vel megyünk szünetre... Faszom, hogy mindig ilyeneken múlik. Mindegy, kár is ezzel foglalkozni, otthon valahogy be kell húzni, felőlem lehet 1-0 is, 3-0 is, a lényeg, hogy valahogy továbbjussunk!
Nem lesz egyszerű, ez a gyökér csapat nagyon felszívta magát, jövőhéten is hasonló lesz az tuti, de otthon azért elég jók vagyunk. Csak hát pár játékosnak össze kéne magát szednie addig... Modric.
Viszont Ancelotti hibázott, oké, Atlético ellen bejött Ramos, mint középpályás, de ma totál csőd... és le sem hozta, vagy rakta vissza védelembe. Ez egyértelműen az ő hibája. Inkább játszott volna Khedira komolyan... Bale fenthagyása szintén blama, azt az Iscot hozta le, aki azért képes meglepő dolgokra, Bale-ben ez nincs benne az utóbbi időben, őt kellett volna lehozni.
Nem lesz egyszerű, ez a gyökér csapat nagyon felszívta magát, jövőhéten is hasonló lesz az tuti, de otthon azért elég jók vagyunk. Csak hát pár játékosnak össze kéne magát szednie addig... Modric.
Viszont Ancelotti hibázott, oké, Atlético ellen bejött Ramos, mint középpályás, de ma totál csőd... és le sem hozta, vagy rakta vissza védelembe. Ez egyértelműen az ő hibája. Inkább játszott volna Khedira komolyan... Bale fenthagyása szintén blama, azt az Iscot hozta le, aki azért képes meglepő dolgokra, Bale-ben ez nincs benne az utóbbi időben, őt kellett volna lehozni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2015. május 5., kedd 22:47-kor.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Hol van már Carlo zsenije Ramosszal a kp-n az Atma ellen... Ha Carlo jó edző lenne, akkor egyszer húzta volna meg a Ramos dolgot, amikor működik. Az Atma ellen a vaktyúk szemet talált.realfan91 írta:Nagyon ideges vagyok. Egy hulladék a csapatunk. Ramos a középpályán minősíthetetlen. Soha többet ne erőltessük. Bale miatt mindig 10 emberrel kezdünk. Felfoghatatlan. Most megint nem fogok tudni az idegtől elaludni, ahogy az mostanában lenni szokott Real meccsek után.
Amúgy nincs nagy tragédia, innen még abszolút 50-50 vagy még jobb is, hazain nem egy góllal vagyunk jobbak a Juvénál normál esetben. Ráadásul a Juve össze is makkolta ezt a meccset James kapufájával, meg általánosságban mezőnyben is az ide-oda pattogó labdákkal a Juve jött ki szerencsésebben. A motivációban nagyobb különbségek voltak, és amit Morata meg Tevez lehozott védekezésben, na azért jár a taps. Tőlük Béla tanulhatna. Mert ennyin múlott egyébként. Carlonak viszont fel van adva a lecke, mert ezt a Juvét ívelgetéssel nem verjük meg.
- h3x0r
Hogyne lenne. Pepe is tud a KP-n jatszani, Nacho meg mehet hatra.volt írta:Csak azt nem értem ,h télen miért ez a Lucas Silvát hozták el... beszarás. Nincs kit berakni ha lesérül egy KP.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2015. május 5., kedd 22:45-kor.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Egyetértek azokkal akik Ancelottit is hibáztatják. Ebbe a meccsbe sem tudott belenyúlni. Máskor sem amúgy. Szerintem azonnal reagálni kellett volna a gólra, Ramost lehozhatta volna. S Jesé is előbb jöhetett volna...
Elvileg Modric csak a döntőre lesz bevethető..
Elvileg Modric csak a döntőre lesz bevethető..
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Számomra Ramos volt aki nem tudta hol van.A jó csere Coantreo balra,Marci pedig fel középpályára.Nem tudom Carlo miért ragaszkodott Ramos középppályásként való szerepéhez.Varane nem volt jó.Bale nem jó.A többieket rátok bízom....
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
hunmadridista írta:A sokak által már előre kiejtett Juventus teljesen megérdemelten vert meg minket...volt náluk akarat, szív, taktika szervezettség...a mi csapatunk meg hibát hibára halmozott...Ramos, Marcelo, Bale mind kritikán aluliak voltak...rengeteg volt a pontatlanság,a rontott passz...
Szerintem itt számunkra véget ért a BL, de ne legyen igazam...
Nem kell mindig beszarni. 1 gól hátrány, idegenben lőtt góllal. Otthon behúzzuk. Mindenki nyugodjon le a picsába.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Csak azt nem értem ,h télen miért ez a Lucas Silvát hozták el... beszarás. Nincs kit berakni ha lesérül egy KP.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert?pavel írta:nem, nem lesz Modric...Benyában meg kár bízni...
Kiestünk?Megérdemeljük a kiesést.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Teljesen nevetséges, amit ma leműveltek ezek Real mezben egy BL elődöntőben. Lehet takarozni a tavalyi elődöntővel, de ez már a negyedik alkalom az ötből, hogy egy rakás szar a csapat a végjátékban. Megérdemeljük a kiesést.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nem a tudással van baj a mentalítással a hozzáállással a futómennyiséggel az elbaszott taktikával
kezdek azon gondolkozni ha Bale kezdő nem nézek meccseket
kezdek azon gondolkozni ha Bale kezdő nem nézek meccseket
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
nem, nem lesz Modric...Benyában meg kár bízni...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Isco, Özil
Ez a meccs csak Ancelotti sara..... idiota felallas, verbeli csatar nelkül. de komolyan nem ertem. Bale tenyleg ennyire jol szopik , h ilyen teljesitmennyel is jatszik? VICC .....
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem lesz modric.ikarus93 írta:Otthon megkukizzuk ezt a Juvet. Ott már lesz Modric+Benya kombo is
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kevésbé basz fel az, hogy Carvajal, Ramos és Marcelo is szar volt... De az, hogy Bale ismét kezdő volt és ismét hozta a telibeszarom játékát, na az felbasz. Sevilla ellen, csereként jól tolta, hajtott. Most megint semmi. NULLA. -1 ember egész meccsen. Erre meg ugye rájöttek a hibák, stb... és ott is volt a 2 juve gól. Pedig nem csináltak semmit, csak futottak.
Mi basztuk el, és tettük nehézzé a párharcot.
Mi basztuk el, és tettük nehézzé a párharcot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Mi a gond? a győzelmi kényszer? szinte egész szezon alatt győzelmi kényszerben vagyunk:-) nem játszottunk jól! de biztos vagyok benne , hogy továbbjutunk! 2-1 az jó eredmény..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dehogy lesz Modric.ikarus93 írta:Otthon megkukizzuk ezt a Juvet. Ott már lesz Modric+Benya kombo is
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez mekkora szar volt. El is tudom kepzelni h kiesunk a gecibe. Nem is csodalkoznek. Mondtam meccs kozben is az a kapufa tovabbjutast ert volna, igy meg.... Ezt beszoptuk. De ha ezek a szarhaziak megint egy szar 11es gollal mennek tovabb. .. Akkor remelem a dontoben kapnak vagy 6ot.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91