Szoval ha nem nyerunk akkor se, ha nyerunk akkor se. Akkor dontetlent kell jatszani mindig az elso meccsen. Nincs mas ut...András93 írta:Fordítva sem. Ha mi nyerünk első meccsen 2-1-re, 3-2-re, nem nagyon jutunk tovább. Juve, Bayern meg tipikusan azok akik igen.
Értékeld a legutóbbi meccset
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Amúgy amilyen retek meccset játszottunk, ahhoz mérten ez a 2-1 hízelgő. Innen simán tovább lehet még jutni. Ha a legrosszabb napunkon is sikerült egy még vállalható eredménnyel eljönni Torinóból, akkor végülis ez azért nem olyan drámai. Ha a Bernabeuban aláznak majd meg minket, akkor már jobban átérzem majd ezt az érfelvágós hangulatot.
(Úgyhogy jussunk tovább!)
(Úgyhogy jussunk tovább!)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Utánanéztem, tényleg baszki, 2002-ben volt utoljára ilyen.Egyszerűen... bíznék én, de rohadtul nem olyan a csapatunk.
Tegye már fel a kezét aki emlékszik arra, hogy utoljára!!! mikor fordítottunk meg BL párharcot...
Nekem 2002 dereng, a Bayern ellen a negyeddöntőben... talán.. (2-1ről otthon lett 2-0...)
A Madridban valahogy nincs meg ez a.. tűz, vagy ez a mentális erő.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hát az a meccs után a döntőben voltak...De, szétszedtük, sehol sem voltak.
- András93
De tényleg így van, nem vagyunk jók ebben. Fordítva sem. Ha mi nyerünk első meccsen 2-1-re, 3-2-re, nem nagyon jutunk tovább. Juve, Bayern meg tipikusan azok akik igen.petiamadridista írta:A 90-10eket nem én írtam, én előre féltem ettől a mai meccstől.
Egyszerűen... bíznék én, de rohadtul nem olyan a csapatunk.
Tegye már fel a kezét aki emlékszik arra, hogy utoljára!!! mikor fordítottunk meg BL párharcot...
Nekem 2002 dereng, a Bayern ellen a negyeddöntőben... talán.. (2-1ről otthon lett 2-0...)
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
kiegészíteném azzal, hogy ha nem lépünk oda, nem támadjuk meg, nem előzzük meg, nem próbáljuk szerelni, akkor ez van belőle, sztem 10-ből 10 felpasszolt labdát könnyedén meg tudott tartani.Realista24 írta:Egyébként le a kalappal Morata előtt, fejlődött. Persze kicsit felnagyítja a teljesítményét a mi sutaságunk, de elismerem a teljesítményét.
úgy tűnik nekem ez az egész, mintha az edzők nem végezték volna el nálunk a munkájukat.
1 vagy 2 juve meccset kell megnézni, nem atomfizika a játékuk.
láthatták volna, hogy morata miben változott, mire kell számítani, láthatták volna, hogy pirlo sokkal hátrébb, a védelem elől osztogat, fel lehetett volna készülni ebből és megölni a játékukat.
egy darab zseni labdazsonglőr nincs a csapatukban, aki 2 cselt képes megcsinálni és ezzel borítani az egész védelmünket, esetlen, a mi hibánkból származó gólokat tudnak csak szerezni.
ennek ellenére úgy mentünk ki a pályára, mint a faccopó buzik a kék osztriga bárból, egyszerűen szóhoz se jutok.
oké juve, meg idegenben, meg elődöntő, de a kurva életbe, mi volt ez?
ramosnak összeakad a lába saját magában esik el, beadni sosem tudott, most már a passz se megy neki, carvajalnak hol az agya, minek kell odacsúszni, iker meg megalapozza az egész meccset, hogy rögtön odateszi a labdát az ellenfélhez.
a többiekről nem is beszélve, egyénileg és csapat szinten is lófasz, amit nyújtunk.
céronaldo nem csatár.
bale nem csatár.
impotencia minden oldalról.
ez így lófasz.
na ezt hívják úgy RMCF kolléga, hogy fejben gyenge nyomorékság. a real madrid az illusztráció a szótárban.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
De, szétszedtük, sehol sem voltak.
-
A 90-10eket nem én írtam, én előre féltem ettől a mai meccstől.Elképesztő,hogy mennyire negatív társaság van itt(tisztelet a kivételeknek) először dobálják a 90-10eket aztán egy 2-1 után meg barna a gatyó...
Egyszerűen... bíznék én, de rohadtul nem olyan a csapatunk.
nem szedtük szét.. kiestünk.11/12-es szezonban 2-1-es idegenbeli eredmény után szétszedtük a Bayernt egy gyengébb kerettel, most is megtehetjük ugyanezt
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
11/12-es szezonban 2-1-es idegenbeli eredmény után szétszedtük a Bayernt egy gyengébb kerettel, most is megtehetjük ugyanezt. Csak azt nem értem miért kezdünk sok meccsen ilyen álmosan. Mintha valami íratlan szabály lenne, hogy az első 10 percben bemelegítés van
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Attól még vafanapoli.Realista24 írta:Egyébként le a kalappal Morata előtt, fejlődött. Persze kicsit felnagyítja a teljesítményét a mi sutaságunk, de elismerem a teljesítményét.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Miért ne mehetnénk tovább? 2-1 lett, a Juve 2003ban 2-1 es vereség után ment tovább hazai pályán ...
Elképesztő,hogy mennyire negatív társaság van itt(tisztelet a kivételeknek) először dobálják a 90-10eket aztán egy 2-1 után meg barna a gatyó...
Engem csak a Valencia meccs aggaszt, nagyon nem jókor van.A Barca 6 nap alatt fog letolni 3 meccset,remélem a botlást nem holnapra hanem szombatra időzítik.
Elképesztő,hogy mennyire negatív társaság van itt(tisztelet a kivételeknek) először dobálják a 90-10eket aztán egy 2-1 után meg barna a gatyó...
Engem csak a Valencia meccs aggaszt, nagyon nem jókor van.A Barca 6 nap alatt fog letolni 3 meccset,remélem a botlást nem holnapra hanem szombatra időzítik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Egyébként le a kalappal Morata előtt, fejlődött. Persze kicsit felnagyítja a teljesítményét a mi sutaságunk, de elismerem a teljesítményét.
Azért az se mellékes, hogy jobban akart most ellenünk, mint anno a Clásicokon....
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyébként le a kalappal Morata előtt, fejlődött. Persze kicsit felnagyítja a teljesítményét a mi sutaságunk, de elismerem a teljesítményét.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Jó.De ha továbbmegyünk adok neked két hét pihenőt, jó?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De ha továbbmegyünk adok neked két hét pihenőt, jó?petiamadridista írta:Hát.. a meccset elsz.rtuk
apróságokon múlott ez a mai.
Jövőhét?
nem megyünk tovább.
Nem szoktunk ilyen helyzetből.
ez van....
dühös vagyok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
bale nem lesz kitéve, és félő, hogy ismét Ramos lesz a kp-n, kivéve, ha Benz felépül, és mehet a bbc.. és az a b, aki úgysem lesz kitéve, könnyen lehet, hogy ezen sok fog múlni....
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
Hát.. a meccset elsz.rtuk
Jövőhét?
nem megyünk tovább.
ez van....
dühös vagyok.
Jövőhét?
nem megyünk tovább.
ez van....
dühös vagyok.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Bunda volt az egész, Olaszország, mit gondoltok miert ugrottak meg egy oraval a meccs elott a szorzok :Đ
Na jo, a viccet felre teve, semmi extrat nem mutatott a Juve, a Real meg ezt is kepes volt felulmulni, egyszoval ritka pontatlanul jatszottunk, ramos mivel hozta le a meccset 60% passzpontossaggal? Nemtudom, de ritka sok labdat eladott, azo na poszton ez megengedhetetlen. Casillas es Pepe is finoman szolva 30 meterre a kaputol ellenfelhez passzolja a labdat, mintha egesz csapat beszart volna a Juvetol vagy nemtudom.
Jovoheten Balet kitennem, helyere Chica vagy Benzema. Marcelo helyett meg Coentrao.
Amugy Varane nem mehetne fel KP-ra, Ramos helyett??
Na jo, a viccet felre teve, semmi extrat nem mutatott a Juve, a Real meg ezt is kepes volt felulmulni, egyszoval ritka pontatlanul jatszottunk, ramos mivel hozta le a meccset 60% passzpontossaggal? Nemtudom, de ritka sok labdat eladott, azo na poszton ez megengedhetetlen. Casillas es Pepe is finoman szolva 30 meterre a kaputol ellenfelhez passzolja a labdat, mintha egesz csapat beszart volna a Juvetol vagy nemtudom.
Jovoheten Balet kitennem, helyere Chica vagy Benzema. Marcelo helyett meg Coentrao.
Amugy Varane nem mehetne fel KP-ra, Ramos helyett??
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
szomorú hogy ilyen dolgok velünk történnek. kapufa 5 ről se. buta becsúszás miatt tizi. és iker védése naná hogy morata elé pattan. úgy megy a juve kontra hogy marcelo rábombázza és képes az egyetlen juvéshoz odapattani. hihetetlen.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Megint drága lesz a kapufa, mint a bajnokságban, ott is számolhatatlan volt idén megint.
Két ilyen röhejes gólt ritkán látni ebben a szakaszban. Az elsőnél odapattan a labda a csatár elé, akinek a helyzethez köze sincs, a másodiknál a mi lövésünkből indulnak és a kifelé tartó játékost Carvajal elkaszálja feleslegesen. Onnan sosem rúgta volna be a rövidbe.
Carvajalt látva új értelmet nyer Danilo leigazolása, csak nehogy Lucas Silva.2 legyen.
Örülök Bale felépülésének, végre megint szar a csapat és bukjuk a meccseket. Remélem, a nyár legfontosabb feladata lesz ennek a hulladék játékosnak megtalálni a képességeinek megfelelő egyesületet. Elképesztő, hogy valaki egy csapatot ennyire visszahúzzon egyedül. Élmény volt nélküle nézni a meccseinket.
A Ramos trükk most finoman szólva nem jött be. (Bale, Ramossal dupla emberhátrányban voltunk). Itt jobb lett volna az esetlen játékos helyett egy játszó típusú focista, de olyan jó a keretünk, hogy nincs kit odatenni. Illarra időzített bomba, ráadásul építő jellegű dolgot egész évben nem láttam tőle, Lucas S. meg szánalmasan kevés. Modric nélkül halott az egész, nem tudunk kit odarakni. Az Atleti ellen ütni-vágni kellett, ezt Ramos készséggel vállalja, ez viszont más meccs volt, egy-két kulcspasszal jobban jártunk volna.
Van még a padon egy Arbeloánk, aki ezen a szinten már ciki, egy önmagát kereső Jesé, oszt jónapot. No meg egy Nacho, aki megbízható, mégsem játszhat. Támadni viszont vele sem tudunk.Így picit nehéz lesz.
Marcelo az elmúlt két bajnokin a csapat egyik leggyengébbje volt, most is, edzői hiba volt a szerepeltetése. A hagyományosan BLes Coentrao most jobb lett volna.
Casillasnak viszont dicséret megint. Nem rajta múlott. Mellette Kroos és talán Chicharito (legalább akart), akit ki lehet emelni és ennyi.
A Jesé féle 6-7 perces játékot nem értettem. Ahhoz kévés, hogy esélyt kapjon, arra meg nem gondolok, hogy időt akart húzni Carlo, vagy Balet akarta ünnepeltetni. Sehogy sem áll össze. Így tényleg felesleges cserélni. Csak remélni merem, hogy sérülés miatt jött le Bale.
Egyébként azt hittem, meglesz, de gyengébbek vagyunk, mint hittem. Bár olyan oldala is van, hogy a sorsolásunk is jól sikerült idén, persze, hogy ilyenkor kapjuk a Valenciákat, Sevillákat sorban, a Barca meg a Cordobákat. Az óriási Sevilla meccs sokat kivett a csapatból.
Visszavágó nem lesz egyszerű, a vkpt egyszerűen nem fogja tudni megoldani az edző, nincs rá embere. Ramos nem oda való, a többiek meg kevesek. Ezzel a megint bemutatott beívelgetősdivel láttuk mit érünk ezzel a védelemmel szemben, akár falra is rugdoshatnánk. Ha egy-két ember nem szedi össze magát, az edzőt is beleértve, akkor baj lesz. Morata meg egy hét múlva kiröhög minket.
Két nagy hiányosság még, már régóta: Lestaktikánk, lesreállításunk, mint olyan, nem létezik. Pedig jó lenne, minket sokat szívatnak vele, de Carlo elfelejtette betanítani. Néha jól jönne (pl. most első gól).
A másik: gyakorlatilag önként lemondunk a szabiból rúgható gólok esélyéről. Az edzőnek venni kellene a bátorságot, és mást kijelölni, pl. Ramos, Kroos, vagy nekem fáj kimondani, de leginkább Bale. Hatvanból egyet szerintem még Casillas is berúgna.
Két ilyen röhejes gólt ritkán látni ebben a szakaszban. Az elsőnél odapattan a labda a csatár elé, akinek a helyzethez köze sincs, a másodiknál a mi lövésünkből indulnak és a kifelé tartó játékost Carvajal elkaszálja feleslegesen. Onnan sosem rúgta volna be a rövidbe.
Carvajalt látva új értelmet nyer Danilo leigazolása, csak nehogy Lucas Silva.2 legyen.
Örülök Bale felépülésének, végre megint szar a csapat és bukjuk a meccseket. Remélem, a nyár legfontosabb feladata lesz ennek a hulladék játékosnak megtalálni a képességeinek megfelelő egyesületet. Elképesztő, hogy valaki egy csapatot ennyire visszahúzzon egyedül. Élmény volt nélküle nézni a meccseinket.
A Ramos trükk most finoman szólva nem jött be. (Bale, Ramossal dupla emberhátrányban voltunk). Itt jobb lett volna az esetlen játékos helyett egy játszó típusú focista, de olyan jó a keretünk, hogy nincs kit odatenni. Illarra időzített bomba, ráadásul építő jellegű dolgot egész évben nem láttam tőle, Lucas S. meg szánalmasan kevés. Modric nélkül halott az egész, nem tudunk kit odarakni. Az Atleti ellen ütni-vágni kellett, ezt Ramos készséggel vállalja, ez viszont más meccs volt, egy-két kulcspasszal jobban jártunk volna.
Van még a padon egy Arbeloánk, aki ezen a szinten már ciki, egy önmagát kereső Jesé, oszt jónapot. No meg egy Nacho, aki megbízható, mégsem játszhat. Támadni viszont vele sem tudunk.Így picit nehéz lesz.
Marcelo az elmúlt két bajnokin a csapat egyik leggyengébbje volt, most is, edzői hiba volt a szerepeltetése. A hagyományosan BLes Coentrao most jobb lett volna.
Casillasnak viszont dicséret megint. Nem rajta múlott. Mellette Kroos és talán Chicharito (legalább akart), akit ki lehet emelni és ennyi.
A Jesé féle 6-7 perces játékot nem értettem. Ahhoz kévés, hogy esélyt kapjon, arra meg nem gondolok, hogy időt akart húzni Carlo, vagy Balet akarta ünnepeltetni. Sehogy sem áll össze. Így tényleg felesleges cserélni. Csak remélni merem, hogy sérülés miatt jött le Bale.
Egyébként azt hittem, meglesz, de gyengébbek vagyunk, mint hittem. Bár olyan oldala is van, hogy a sorsolásunk is jól sikerült idén, persze, hogy ilyenkor kapjuk a Valenciákat, Sevillákat sorban, a Barca meg a Cordobákat. Az óriási Sevilla meccs sokat kivett a csapatból.
Visszavágó nem lesz egyszerű, a vkpt egyszerűen nem fogja tudni megoldani az edző, nincs rá embere. Ramos nem oda való, a többiek meg kevesek. Ezzel a megint bemutatott beívelgetősdivel láttuk mit érünk ezzel a védelemmel szemben, akár falra is rugdoshatnánk. Ha egy-két ember nem szedi össze magát, az edzőt is beleértve, akkor baj lesz. Morata meg egy hét múlva kiröhög minket.
Két nagy hiányosság még, már régóta: Lestaktikánk, lesreállításunk, mint olyan, nem létezik. Pedig jó lenne, minket sokat szívatnak vele, de Carlo elfelejtette betanítani. Néha jól jönne (pl. most első gól).
A másik: gyakorlatilag önként lemondunk a szabiból rúgható gólok esélyéről. Az edzőnek venni kellene a bátorságot, és mást kijelölni, pl. Ramos, Kroos, vagy nekem fáj kimondani, de leginkább Bale. Hatvanból egyet szerintem még Casillas is berúgna.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)