Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 6., szerda 2:22

Én teljes mértékben felmentem Bale-t... Biztos vagyok benne,hogy ő nem akar ilyen szar lenni. De az hogy az edző (vagy akárki) egyszerűen még ha szar akkor is fent hagyja 85 percig a pályán ezt nem tudom felfogni. Lehet itt dobálózni,hogy drága volt és azért de nem. Itt Ancelotti és Perez is győzni akar, egy árcédula miatt nem dobnák a bl-t. Szóval vagy reménytelenül bíznak benne ahogy én tettem sokáig vagy full vakok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 6., szerda 2:17

„Bale egyszer sem próbálta meg megverni az emberét, mindig csak beadott és beadott, a Juventus védői pedig könnyedén elfejelték ezeket az íveléseket. Korántsem elég jó, amit nyújtott. Egyébként nem tízen voltak, hanem kilencen, Sergio Ramos még Bale-nél is rosszabb volt, rettentő gyengén futballozott” – vélekedett Paul Scholes.
„Nagyon nehezen lehet egy ilyen nagy meccset megnyerni, amikor gyakorlatilag tíz emberrel küzdesz. Most pedig ez történt, Gareth Bale az égvilágon semmit sem nyújtott. Mondhatjuk, hogy elveszítette az önbizalmát, de ma mindig a könnyű utat választotta. Azért van a Real Madridnál, hogy bátran felvállalja az egy az egy elleni küzdelmeket. Ma inkább visszafordult ezekből. A társai biztosan nem örültek ennek” – kritizált Keane.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 6., szerda 1:11

petiamadridista írta:hát az a meccs után a döntőben voltak...
Ja. Tizenegyesekkel. Amíg bírtuk szuflával, addig momentumok nem volt. Máig nem értem Pepe birkózását, amiből 2-1-re, és ezzel hosszabításra hozta a Bayern. Utána már ők domináltak. Mindegy.

A feladat adott. Szerintem vagyunk olyan jók, hogy az első gólt mi lőjük és onnan ismét a mi kezünkben van. Ha ez sikerül, azonnal ki kell támadniuk, egy meccsen belül nem lesz idejük taktikázni. Hála égnek legalább az idegenbeli gólt meglőttük. Helyzeteink minden, még a legótvarabb meccseken is voltak, a kérdés, hogy ismét 5-öt kell kidolgozni, mire végre belövünk egyet vagy hozunk egy átlagon felüli meccset. Mert kevés helyzetből kell eredményesnek lenni jövő héten, az hótziher.

András93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 6., szerda 1:06

sonic írta:Szoval ha nem nyerunk akkor se, ha nyerunk akkor se. Akkor dontetlent kell jatszani mindig az elso meccsen. Nincs mas ut... :)
Így van, ATMA ellen bejött. Vagy több góllal kell nyerni, az is jó. :mrgreen:
Nem, nem ezt szerettem volna kihozni, tavaly is 1-0-ra nyertünk első meccsen és továbbmentünk. Meg biztos volt már 2-1 után is.

Itt speciálisan az egy gólos vereség/győzelem (kinek a szempontjából) idegenben lőtt góllal. És ha a Bayern vagy a Juve van előnyben, akkor azt mondják, továbbmennek(visszavágón idegenben), és nagyobb százalékban tovább is mennek. Ellenben, ha első meccsen idegenben kapnak ki így, továbbmennek otthon.
Az elmúlt 12-13 évben ez volt az élményem. Többször is volt ilyen, a legutóbbi két Juve elleni párharc, a tavalyi Bayern előtt is kettő párharc szintén, de Roma ellen is. Vagy a Van Gaal München a MU ellen, stb. Visszalehet nézni, ez a két csapat valahogy kifejezetten érzi a szoros párharcokat, mi talán kevésbé. Persze, ha már nagyobb távlatot néznénk, és az egész BEK/BL-t, és esetleg más európai kupasorozatot is, akkor ez valószínű mérséklődne.

Na de bízok a csapatban, hogy most sikerül a javunkra fordítani a párharcot.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 6., szerda 0:50

András93 írta:Fordítva sem. Ha mi nyerünk első meccsen 2-1-re, 3-2-re, nem nagyon jutunk tovább. Juve, Bayern meg tipikusan azok akik igen.
Szoval ha nem nyerunk akkor se, ha nyerunk akkor se. Akkor dontetlent kell jatszani mindig az elso meccsen. Nincs mas ut... :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 6., szerda 0:48

Amúgy amilyen retek meccset játszottunk, ahhoz mérten ez a 2-1 hízelgő. Innen simán tovább lehet még jutni. Ha a legrosszabb napunkon is sikerült egy még vállalható eredménnyel eljönni Torinóból, akkor végülis ez azért nem olyan drámai. Ha a Bernabeuban aláznak majd meg minket, akkor már jobban átérzem majd ezt az érfelvágós hangulatot.

(Úgyhogy jussunk tovább!)

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 6., szerda 0:32

Egyszerűen... bíznék én, de rohadtul nem olyan a csapatunk.
Tegye már fel a kezét aki emlékszik arra, hogy utoljára!!! mikor fordítottunk meg BL párharcot...
Nekem 2002 dereng, a Bayern ellen a negyeddöntőben... talán.. (2-1ről otthon lett 2-0...)
A Madridban valahogy nincs meg ez a.. tűz, vagy ez a mentális erő.
Utánanéztem, tényleg baszki, 2002-ben volt utoljára ilyen. :ozil:

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. május 6., szerda 0:16

De, szétszedtük, sehol sem voltak.
hát az a meccs után a döntőben voltak...

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 6., szerda 0:15

petiamadridista írta:A 90-10eket nem én írtam, én előre féltem ettől a mai meccstől.
Tegye már fel a kezét aki emlékszik arra, hogy utoljára!!! mikor fordítottunk meg BL párharcot...
Nekem 2002 dereng, a Bayern ellen a negyeddöntőben... talán.. (2-1ről otthon lett 2-0...)
De tényleg így van, nem vagyunk jók ebben. Fordítva sem. Ha mi nyerünk első meccsen 2-1-re, 3-2-re, nem nagyon jutunk tovább. Juve, Bayern meg tipikusan azok akik igen.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 6., szerda 0:12

Realista24 írta:Egyébként le a kalappal Morata előtt, fejlődött. Persze kicsit felnagyítja a teljesítményét a mi sutaságunk, de elismerem a teljesítményét.
kiegészíteném azzal, hogy ha nem lépünk oda, nem támadjuk meg, nem előzzük meg, nem próbáljuk szerelni, akkor ez van belőle, sztem 10-ből 10 felpasszolt labdát könnyedén meg tudott tartani.

úgy tűnik nekem ez az egész, mintha az edzők nem végezték volna el nálunk a munkájukat.
1 vagy 2 juve meccset kell megnézni, nem atomfizika a játékuk.
láthatták volna, hogy morata miben változott, mire kell számítani, láthatták volna, hogy pirlo sokkal hátrébb, a védelem elől osztogat, fel lehetett volna készülni ebből és megölni a játékukat.
egy darab zseni labdazsonglőr nincs a csapatukban, aki 2 cselt képes megcsinálni és ezzel borítani az egész védelmünket, esetlen, a mi hibánkból származó gólokat tudnak csak szerezni.

ennek ellenére úgy mentünk ki a pályára, mint a faccopó buzik a kék osztriga bárból, egyszerűen szóhoz se jutok.
oké juve, meg idegenben, meg elődöntő, de a kurva életbe, mi volt ez?
ramosnak összeakad a lába saját magában esik el, beadni sosem tudott, most már a passz se megy neki, carvajalnak hol az agya, minek kell odacsúszni, iker meg megalapozza az egész meccset, hogy rögtön odateszi a labdát az ellenfélhez.
a többiekről nem is beszélve, egyénileg és csapat szinten is lófasz, amit nyújtunk.
céronaldo nem csatár.
bale nem csatár.
impotencia minden oldalról.

ez így lófasz.
na ezt hívják úgy RMCF kolléga, hogy fejben gyenge nyomorékság. a real madrid az illusztráció a szótárban.
Kép
Kép
Kép

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 6., szerda 0:10

De, szétszedtük, sehol sem voltak.

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. május 6., szerda 0:10

Elképesztő,hogy mennyire negatív társaság van itt(tisztelet a kivételeknek) először dobálják a 90-10eket aztán egy 2-1 után meg barna a gatyó...
A 90-10eket nem én írtam, én előre féltem ettől a mai meccstől.
11/12-es szezonban 2-1-es idegenbeli eredmény után szétszedtük a Bayernt egy gyengébb kerettel, most is megtehetjük ugyanezt
nem szedtük szét.. kiestünk.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. május 6., szerda 0:09

11/12-es szezonban 2-1-es idegenbeli eredmény után szétszedtük a Bayernt egy gyengébb kerettel, most is megtehetjük ugyanezt. Csak azt nem értem miért kezdünk sok meccsen ilyen álmosan. Mintha valami íratlan szabály lenne, hogy az első 10 percben bemelegítés van :-(

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 6., szerda 0:08

Realista24 írta:Egyébként le a kalappal Morata előtt, fejlődött. Persze kicsit felnagyítja a teljesítményét a mi sutaságunk, de elismerem a teljesítményét.
Attól még vafanapoli. :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 6., szerda 0:06

Miért ne mehetnénk tovább? 2-1 lett, a Juve 2003ban 2-1 es vereség után ment tovább hazai pályán ...

Elképesztő,hogy mennyire negatív társaság van itt(tisztelet a kivételeknek) először dobálják a 90-10eket aztán egy 2-1 után meg barna a gatyó...

Engem csak a Valencia meccs aggaszt, nagyon nem jókor van.A Barca 6 nap alatt fog letolni 3 meccset,remélem a botlást nem holnapra hanem szombatra időzítik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 6., szerda 0:06

Azért az se mellékes, hogy jobban akart most ellenünk, mint anno a Clásicokon.... :roll: :vivo:
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 6., szerda 0:04

Egyébként le a kalappal Morata előtt, fejlődött. Persze kicsit felnagyítja a teljesítményét a mi sutaságunk, de elismerem a teljesítményét.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. május 5., kedd 23:56

De ha továbbmegyünk adok neked két hét pihenőt, jó?
Jó.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 5., kedd 23:56

petiamadridista írta:Hát.. a meccset elsz.rtuk
apróságokon múlott ez a mai.

Jövőhét?
nem megyünk tovább.
Nem szoktunk ilyen helyzetből.
ez van....
dühös vagyok.
De ha továbbmegyünk adok neked két hét pihenőt, jó?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 5., kedd 23:49

bale nem lesz kitéve, és félő, hogy ismét Ramos lesz a kp-n, kivéve, ha Benz felépül, és mehet a bbc.. és az a b, aki úgysem lesz kitéve, könnyen lehet, hogy ezen sok fog múlni....
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Vissza: