Jesé Rodriguez - 20
- Galacticos
Re: Jesé Rodriguez - 20
nagyon drenthére hajaz nekem már az emberünk.
csak ő egy jó fél évet feltud mutatni, míg a holland a rap aranylemezein kívül csak egy kapufás bombagólt.
ez ahogy tegnap kivezette a vonalon, és aztán mutogatott hogy a védőről ment ki, hát én sírtam.
egyre mélyebben van az emberünk, amire még azt mondom benne van ilyen sérülés után, mert idő míg összeszedi magát az ember, na de hogy mellé mire van ekkora arca azt fel nem tudom fogni.
ha én lennék az edző, ő már nem játszana idén, inkább nyomatnám valamelyik ifit.
bár nézőpont kérdése ha azt nézzük hogy bale mit csinált idén, jogosan van felháborodva mert talán azt még ő is lehozná.
csak ő egy jó fél évet feltud mutatni, míg a holland a rap aranylemezein kívül csak egy kapufás bombagólt.
ez ahogy tegnap kivezette a vonalon, és aztán mutogatott hogy a védőről ment ki, hát én sírtam.
egyre mélyebben van az emberünk, amire még azt mondom benne van ilyen sérülés után, mert idő míg összeszedi magát az ember, na de hogy mellé mire van ekkora arca azt fel nem tudom fogni.
ha én lennék az edző, ő már nem játszana idén, inkább nyomatnám valamelyik ifit.
bár nézőpont kérdése ha azt nézzük hogy bale mit csinált idén, jogosan van felháborodva mert talán azt még ő is lehozná.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ziro4vr írta:Leverkusenbe mehet, cserébe elhozzuk Bellarabit. Deal.
Persze . . .
Nem tudom, hogy sokan mit látnak abba az emberbe.
Rossz meglátások tömkelege és CR hozzáképest egy Guti mármint ami a csapatjátékot illeti
ZIDANE
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Akkor inkább Sociedad és jöhet Vela Egyébként ha lesz benne akarat, akkor fejlődhet jövőre sokat, elkerül valami "közepesen" jó csapathoz, sok játékperccel a lábában összeszedheti magát,sajnos mostanában kritikán aluli az emberünk. Szurkolok neki de annyira irritáló néha amit csinál, hogy legszívesebben a saját zenéit hallgattatnám vele Gyurcsány remixben... akkor csak megtanulná, hogy mit szabad
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ez most kb olyan szintű, mint amikor Raisen benyögte, hogy majd Gago lekapja Messit a pályáról, mert mindketten argentinok, és ismeri nagyon jól Messit.Remy írta:Leverkusen jó lenne. Carvajal ismeri a helyet, adhat neki tanácsokat.
made my day.Mike írta:Hát ha a zene a fontos neki, akkor a helyében Brémába mennék
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Gondolom Madridban nem kap évek óta, azért ilyen a hozzáállásaCarvajal ismeri a helyet, adhat neki tanácsokat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Leverkusen jó lenne. Carvajal ismeri a helyet, adhat neki tanácsokat. Ráadásul Európában is érdekeltek lesznek. Ennek örülnék.Realista24 írta:A Dortmund és a Leverkusen is betörne a zenei piacra, ezért szeretnék, ha Jesé náluk játszana.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Hát ha a zene a fontos neki, akkor a helyében Brémába mennék
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Dortmund és a Leverkusen is betörne a zenei piacra, ezért szeretnék, ha Jesé náluk játszana.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Úgy kezdte pályafutását,hogy a elkezdett üzengetni egy José Mourinho-nak.Most meg pattog amikor egy Ancelotti becseréli az utsó percben(Carlo lenyilatkozta,hogy ideges volt de megbeszélték,szóval 99% hogy hőbörgött) kis takonypócként nem jó ajánlólevél annak a 2 edzőnek hőbörögni akik 3-3 Bl győzelemmel rendelkeznek.Tavaly hozott egy erős félszezont beugróként és azóta semmi,amivel nem is lenne baj egy ilyen sérülés után de az igyekezet teljes hiányát látom rajta és nagy arcot.realfan91 írta: Tisztán látszik, h Carlo rühelli a pofáját.
És akkor pávagyerek stílusról még szó sem esett.Szóval ha 2 edzőlegenda rühelli"(sztem a helyes kifejezés,hogy lesem szarják) akkor valszeg a srác csinál valamit rosszul.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
sztem eret vágnál, csakúgy mint én az ilyen madarak nélkül mint te.két ekkora veszteséget nem tudom, hogy élne túl a fórum bakker
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
jó, de ha elküldjük őt is, milyen spanyol tehetséget hozunk ide?
kellenek a szurkolóknak a helyi arcok is, nem csak a külföldiek...
kellenek a szurkolóknak a helyi arcok is, nem csak a külföldiek...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gondolom ok nélkül "rühelli"realfan91 írta:ja, nem volt. okKerlon írta:ja, tehetséges, de nem ártana mutatni is belőle valamit, mert fél éve visszatért már, de még egy felcsillanása sem volt
Nevetséges, h ma sem kezd. Tisztán látszik, h Carlo rühelli a pofáját. Remélem elhúz valami csapatba ahol értékelik is a tehetségét és nem csak a 100 milliós botlábúak játszanak. off
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
két ekkora veszteséget nem tudom, hogy élne túl a fórum bakkerziro4vr írta:Remélem akkor te is mész vele ahhoz a csapathoz.realfan91 írta: nevetséges, h ma sem kezd. Tisztán látszik hCarlo rühell ia pofáját. Remélem elhúz valami csapatba ahol értékelik is a tehetségét és nem csak a 100 milliós botlábúak játszanak. off
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Remélem akkor te is mész vele ahhoz a csapathoz.realfan91 írta: nevetséges, h ma sem kezd. Tisztán látszik hCarlo rühell ia pofáját. Remélem elhúz valami csapatba ahol értékelik is a tehetségét és nem csak a 100 milliós botlábúak játszanak. off
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
ja, nem volt. okKerlon írta:ja, tehetséges, de nem ártana mutatni is belőle valamit, mert fél éve visszatért már, de még egy felcsillanása sem volt
Nevetséges, h ma sem kezd. Tisztán látszik, h Carlo rühelli a pofáját. Remélem elhúz valami csapatba ahol értékelik is a tehetségét és nem csak a 100 milliós botlábúak játszanak. off
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realfan91 2015. április 26., vasárnap 20:46-kor.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Három dolgot kellene csinálnia. Beletörődni, hogy ez az év számára kuka. Befogni a száját az elkövetkezendő években. Nyáron kőkeményen dolgozni. Képtelen lesz rá, inkább lelép. Ha elmegy, a visszavásárlási opció kell. Ha marad, és okos lesz (ami nem lesz) sokra viheti még.
ja, tehetséges, de nem ártana mutatni is belőle valamit, mert fél éve visszatért már, de még egy felcsillanása sem volt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Lehet hogy ő inkább a pop szakmában akar karriertTorquemada írta:sokkal kisebb Castillás tehetségek is befutottak valamilyen szintű karriert
Amúgy meg a tehetség nem sokat ér önmagában, ha nincs mellette megfelelő hozzáállás. Meg lehet nézni hogy mit csinál pl Hernandez amikor szóhoz jut, meg mit csinál Jesé...
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Megértem a srácot, kis túlzással azt mondom, kb. annyit játszik a Realban mint én. Lehet mocskolni, de igenis tehetséges. Annak idején csak miatta néztem a Castilla meccseit, annyira kilógott felfelé. Pedig az (a maga nemében) egy erős csapat volt,(Nachoval, Cheryshevvel, Moratával pl.), nem olyan csődtömeg, mint a mostani. Most senkit nem látok olyan szinten túlnőni a csapat átlagán, mint őt, pedig agyonsztárolt Odegaardok is vannak a keretben.
Azt mondjátok, nem teljesít. Bale igen ? Amióta nincs, jobbak vagyunk. Mégis bizalmat kap. Jesében mindig benne van a gól, tavaly is ez volt az erőssége, most is betalálgat. Tényleg rosszabb, mint tavaly, de nem is bíznak benne (Carlo nem használja a cseréket, csak ha muszáj), ill. rosszul is lett felkészítve a gyerek a sérülése alatt/után, látszik a súlyfelesleg, stb. De hát az egészségügyi stábunk munkájáról megvan a véleményem (kb. Castilla szint), ez egy újabb pont a mostani brutál sok sérülés mellett.
Kölcsön kell adni, és bizonyítani fog az új csapatban, itt lehetőséget úgysem kap, Ancelottinál a kezdőbe csak kihalásos alapon lehet bejutni, sokszor nem a mutatott teljesítmény alapján. Morata is kivirult az új közegben, vissza sem akar jönni, ő is ugyanígy lesz.
Eltékozolhatjuk, de sokkal kisebb Castillás tehetségek is befutottak valamilyen szintű karriert, pl. Parejo, Negredo, Mata. Ezektől Jesé sokkal jobban kiemelkedett a csapatából.
Azt mondjátok, nem teljesít. Bale igen ? Amióta nincs, jobbak vagyunk. Mégis bizalmat kap. Jesében mindig benne van a gól, tavaly is ez volt az erőssége, most is betalálgat. Tényleg rosszabb, mint tavaly, de nem is bíznak benne (Carlo nem használja a cseréket, csak ha muszáj), ill. rosszul is lett felkészítve a gyerek a sérülése alatt/után, látszik a súlyfelesleg, stb. De hát az egészségügyi stábunk munkájáról megvan a véleményem (kb. Castilla szint), ez egy újabb pont a mostani brutál sok sérülés mellett.
Kölcsön kell adni, és bizonyítani fog az új csapatban, itt lehetőséget úgysem kap, Ancelottinál a kezdőbe csak kihalásos alapon lehet bejutni, sokszor nem a mutatott teljesítmény alapján. Morata is kivirult az új közegben, vissza sem akar jönni, ő is ugyanígy lesz.
Eltékozolhatjuk, de sokkal kisebb Castillás tehetségek is befutottak valamilyen szintű karriert, pl. Parejo, Negredo, Mata. Ezektől Jesé sokkal jobban kiemelkedett a csapatából.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)