morientes írta:Egyébként nem tudom mire ez a nagy össznépi pesszimizmus,mikor uraltuk a meccset,még evvel a szar csapattal is,szereztünk egy gólt,meg ott volt az a kapufa,a juve meg kihasznált két botrányos védelmi hibát,aztán kb annyi.
a pesszimizmus?
nos sztem:
1) hétvégén élet-halál harcot vívunk a valenciával, márhogyha komolyan szeretnénk még a bajnokságot. nem elche, eibar v granada ellen fogunk játszani, ezek minket akarnak. megfognak dögleni a pályán, kell nekik a 3. hely, tavaly is megcumiztattak ugyanilyen szituációban, sőt, 1 hete erre készülnek, frissek lesznek. ezekután fogadjuk majd a juvét, ki tudja milyen lélektani állapotban a valencia meccstől függően.
2) a juve már bajnok, hétvégén felküldhetik a D csapatukat is, fejben már a szerdán agyalnak, sztem már most is. a frissesség iszonyat nagy előny ilyen helyzetekben, és ezt rengetegen el is mondták és mondják is volt/aktív labdarúgók, a labdarúgáshoz értő emberek, vagy úgy egyáltalán a sportban járatosak. na most ez a mérleg nem felénk billen.
3) annyira nem uraltuk a meccset, a bekapott gól után volt jó 20-25 percünk, egyébként meg okádék volt az egész. azok a keresztlabdák te jó isten, mintha kötelező lett volna, semmi váratlan, semmi kreativitás, persze bernabeuba leszünk, meg minden, de jelen helyzetben a juventus áll közelebb a továbbjutáshoz.
4) 2003 felrémlik
5) gareth bale kezdőként fog jövőhéten is játszani, talán a legnagyobb veszélyforrás mind közül. kiemelhettem volna címként is.
természetesen ott fogok ülni a tv előtt és ugyanúgy fogok szurkolni a csapatnak, mint pl tavaly májusban az atletico ellen, vagy 2 hete szintén az atletico ellen, minden egyes szituációnál a legnagyobb átéléssel. egyszerűen csak leírtam, v próbáltam összegyűjteni, h mik azok a tényezők amik miatt nagyobb a pesszimizmus.
ami nyugtat, h ennyire szarul 8 nap alatt nem fogunk 2x játszani egy bl elődöntőben, elképzelhetetlen.