Mondjuk kétarcúak az igaz, Dortmund ellen meglepően jók voltak idegenben, Monaco ellen meg mint valami másodosztályú kiscsapat. De szerintem az lesz, hogy jobban beállnak az elejétől, mert úgy tudják jobban beosztani az erejüket. Tegnap ráfázhattak volna az erősebb kezdésre, csak lúzerek voltunk. Azon se lepődnék meg, ha visszaállnának a 352-re, kell nekik a plusz ember hátul, meg ha néztek pár Real meccset, tudják, hogy a B terv mindig az ívelgetés... Sündisznó állás, amiből egy-egy Vidal, (Pogba?), Tevez megindulásra számíthatunk, ezért is kell hátra Varane.dzsi91 írta: Az Atletico meccs előtt azt írtam,hogy okosan türelmesen kell játszani és kivárni az 1 gólt ami majd dönt, a csapat így is tett tovább is jutottunk... Most viszont nem ezt látom a megoldásnak, mert a Juve képes támadni is az Atletico-val ellentétben, most én úgy küldeném ki őket,hogy ami a csövön kifér, mert a Juve a két csapat közti különbséget nem tudja tahósággal kompenzálni.Ha erőből nekik megyünk összefognak roppanni (persze ha nem bénázzuk el a helyzeteinket), ha viszont kivárásra játszunk bármikor találhatnak 1 gólt, onnan meg már nagyon nehéz lesz.
Én amúgy simán betenném Csicsát Bale helyére is, az a tróger ott sétálgatott, miközben agresszívabb letámadással simán meg lehet zavarni egy Chiellinit, vagy plusz melót adni Pirlonak, aki a 70. perc után már csak vegetált volna. Értem én, hogy miért nem állított rá embert Carlo, csak éppen nem működött az elgondolás.