Remy írta:Pepe miért lökött rá a védőre itt a végén? gégé...
mert fogta. Minden szögletnél igy szokott lenni.....de ez is sárga pepének.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 9., szombat 21:56
Remy írta:Pepe miért lökött rá a védőre itt a végén? gégé...
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2015. május 9., szombat 21:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 21:55
Úgysem lett gól, nem tökmindegy.Remy írta:Pepe miért lökött rá a védőre itt a végén? gégé...
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 9., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 9., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 9., szombat 21:54
na így viszont mehet a fuera.Galacticos írta:azt mondom ha vhogy behúzzuk ezt a meccset.
akkor hiába volt szar bale, chicha, cr meg pepe meg mindenki.
ne basztassuk őket.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 9., szombat 21:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 9., szombat 21:54
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 9., szombat 21:44
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. május 6., szerda 15:34
Szerintem a mi javunkra ennyi Győzelmi kényszer nem lehet gond hiszen mindig abban vagyunk egész szezonban , a szezon egyik leggyengébb meccse volt a csapatnak , volt 1-2 szép támadás .. de atom gyenge volt a csapat rengeteg hiba.. nem hinném, hogy mégegyszer ilyen gyenge játékot fognak produkálni, pláne hazai közönség előtt.. első gólig lesz nehéz de az jönni fog , utána a Juvénak már ki kell jönnie .. szerintem 2 góllal jobbak vagyunk minumum az Olasz bajnoktól.. jól játszottak lelkesek voltak taktikailag is megoldották a feladatukat de még egy gyenge napot kifogó Real ellen is nagyon beszorultak hazai pályán de van még 90 perc.. és az az 1 gól nagyon karcsú.. én 3-0 vagy 3-1 tippelek a javunkra a visszavágón..még így is mi vagyunk az esélyesebbek.. oda fogják rakni magukat a srácok a visszavágón ebben biztosak lehetünk ha a csapat hozza a saját játékát(a tegnapi nem az volt) akkor nem lesz gond.hunmadridista írta:Ha Allegri tökös lesz, akkor nem fognak teljesen visszaállni...kontrákkal kivégezhetnek minket...a Dortmund ellen is ugyanígy mentek...2-1-es győzelemmel az olaszak...a Dortmund, meg ugyanúgy fogadkozott, mint mi most, hogy majd hazai pálya, letámadás, stb... aztán láthatjuk, hogy már az első pár percben megverték őket...szerintem most is kísértetiesen hasonló a szitu...nem beszélve arról, hogy hétvégén pihenhetnek, fel vannak most spannolva, játszhatják a saját játékukat, nem kell kapkodniuk és visszatér a legjobb játékosuk is ellenünk...
Jelenleg 45-55 százalékra mondanám az esélyeket a javukra...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 6., szerda 15:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 6., szerda 15:10
Én???Most ezt úgy állítod be mintha én kezdtem volna...én csak védem az álláspontomat.Hát ha ez gond egy fórumon,akkor sry.te most direkt vitatkozol egyébként? v ez mire jó?
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 6., szerda 14:57
mert szted én azt szeretném, ha kiesnénk? v annak szurkolok, h essünk ki? atyaisten.Nem,majd nyafogok hogy kiver a juve mint 2003-ban.Az lenne gondolom akkor,az optimizmus.Fel ne húzd magad ha ne aggy isten...esetleg...még is továbbjutnànk...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 6., szerda 14:25
Miért pesszimizmus?Írtad majd aztán pontokba szedted hogy miért.Ha ezek nem érvek,akkor bocs hogy ilyen hülye vagyok,csak akkor nem tudom micsoda,vagy màs elképzeléseink vannak az érvekről.értelek, és szted van benne igazság? a pesszimista ember, pont azért pesszimista, mert képes hagyatkozni ilyen dolgokra. szóval hülyeséget nem írtam, pláne nem annyira, h "ez érv" hsz-el röhögő fej kíséretében legyintsünk. én pusztán arról beszéltem, h miért lehet pesszimizmus, egy szóval sem mondtam, h majd ezért esnénk ki vagy ilyesmi.
Nem,majd nyafogok hogy kiver a juve mint 2003-ban.Az lenne gondolom akkor,az optimizmus.Fel ne húzd magad ha ne aggy isten...esetleg...még is továbbjutnànk...így van, ez pedig az optimista ember ismérve, azok akik kapaszkodnak.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. május 6., szerda 14:15
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 6., szerda 13:54
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. május 6., szerda 13:49
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 6., szerda 13:26
Mondjuk kétarcúak az igaz, Dortmund ellen meglepően jók voltak idegenben, Monaco ellen meg mint valami másodosztályú kiscsapat. De szerintem az lesz, hogy jobban beállnak az elejétől, mert úgy tudják jobban beosztani az erejüket. Tegnap ráfázhattak volna az erősebb kezdésre, csak lúzerek voltunk. Azon se lepődnék meg, ha visszaállnának a 352-re, kell nekik a plusz ember hátul, meg ha néztek pár Real meccset, tudják, hogy a B terv mindig az ívelgetés... Sündisznó állás, amiből egy-egy Vidal, (Pogba?), Tevez megindulásra számíthatunk, ezért is kell hátra Varane.dzsi91 írta: Az Atletico meccs előtt azt írtam,hogy okosan türelmesen kell játszani és kivárni az 1 gólt ami majd dönt, a csapat így is tett tovább is jutottunk... Most viszont nem ezt látom a megoldásnak, mert a Juve képes támadni is az Atletico-val ellentétben, most én úgy küldeném ki őket,hogy ami a csövön kifér, mert a Juve a két csapat közti különbséget nem tudja tahósággal kompenzálni.Ha erőből nekik megyünk összefognak roppanni (persze ha nem bénázzuk el a helyzeteinket), ha viszont kivárásra játszunk bármikor találhatnak 1 gólt, onnan meg már nagyon nehéz lesz.
HozzászólásSzerző: kimber » 2015. május 6., szerda 13:25
Persze. Egyébként ha mindenki egészséges volna, és játékban lenne cseppet sem aggódnék.Realista24 írta:Ezt egyébként meglepően sokan így gondolják, és valamilyen szinten meg is értem.hogy számomra kevésbé volna fájdalmas most egy búcsú, mint a döntőben egy nagyobb riválistól megalázó módon kikapni.
De a közhelyáradatot azzal folytatnám, hogy egy döntőben bármi lehet, egy meccs, blablabla.
címvédés
ovosz
ovssz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 6., szerda 13:23
Ezt egyébként meglepően sokan így gondolják, és valamilyen szinten meg is értem.hogy számomra kevésbé volna fájdalmas most egy búcsú, mint a döntőben egy nagyobb riválistól megalázó módon kikapni.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem