Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 6., szerda 18:07

adamzz írta:Visszatértünk kis hagyományunkhoz, miszerint szarul kezdjük az elődöntőt. Egy 2-1 nyilván nem egy rossz eredmény idegenben de amúgy csupa kíváncsiságból visszakerestem,hogy legutóbb elődöntőben ki ment tovább miután kikapott az első meccsen.

2007-ben a Milan egy 3-2-es Old traffordi vereség után hazai pályán lesimázta a MU-t. A vége 3-0. Nem ma volt.

Ráadásul ha nézzük a játék képét és azt,hogy a csapat milyen állapotban van..
Az ember reménykedik és bízik, aztán..
Én ebből csak annyit vettem ki,hogy Ancelotti második bl győzelméhez a Milannal egy idegenbeli elődöntős vereségen át vezetett az út. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. május 6., szerda 18:02

Visszatértünk kis hagyományunkhoz, miszerint szarul kezdjük az elődöntőt. Egy 2-1 nyilván nem egy rossz eredmény idegenben de amúgy csupa kíváncsiságból visszakerestem,hogy legutóbb elődöntőben ki ment tovább miután kikapott az első meccsen.

2007-ben a Milan egy 3-2-es Old traffordi vereség után hazai pályán lesimázta a MU-t. A vége 3-0. Nem ma volt.

Ráadásul ha nézzük a játék képét és azt,hogy a csapat milyen állapotban van..
Az ember reménykedik és bízik, aztán..

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 6., szerda 17:58

Kerlon írta:4312

Benzema tkp Isco-James-Kroos előtt és CR meg Chicha robotol fenn. KP-s védekezés felesleges, mert átívelgetik és csak kontra lesz a részükről, szóval Ramos szerintem tök felesleges
Viszont az Atma ellen pont ez volt a kp-s Ramos erőssége, hogy a felívelgetett labdákat elfejelte a csatárok elől. Előre tudom, hogy mindenki hülyének fog nézni, de én így állnék fel:

Ramos-Kroos-Silva
--------James
---Chicha--CR7

Melós meccs lesz, ahol uralnunk kell majd a kp-t, még pedig fizikálisan. Láttuk a Zebrák nem mennek a szomszédba egy kis keménységért, így szerintem a James-Kroos-Isco kp súlytalan lenne.
És ami tegnap a legfontosabb volt szerintem, az hogy a játékosok közt is volt, aki lenézte az ellenfelet (pl Ramos) és ahogy wZoLee7 írja, miután bekezdett a Juve, csak néztek ki a fejükből, hogy kaka van. Ilyen telibesz@rok hozzáállással felállhat bárki, akkor sem megyünk semmire.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 6., szerda 17:50

Nincs baj azzal ha Ramos a kp-n van, csak azt csinálja amiért ő ott van...védekezzen, tegye le a mellette állónak és kész. Ezekkel a hosszú magas passzokkal kikészítenek. De Marcelo beadásai is annyit érnek mintha én rugdosnám őket. Olyan volt a tegnapi meccs mintha beszartunk volna a Juvetól...ezen rohadt gyorsan változtatni kell, mert ha tegnap egy bayer-barca kaliberű csapat ellen hibáztak volna ennyit Pepéék, már az első meccsen eldőlt volna.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2015. május 6., szerda 17:48

A visszavágón teljesen egyértelmű, hogy kit kell kihagyni a csapatból. Coentraot mindenképpen kezdőbe kell neveznünk, valamint fejben helyre kell raknunk mindenképp a Pepe-Varane kettőst. Bale kevés még mindig, csak a 60. perctől állítanám be, amikor friss lábakra van szükség.

Nálam a következő a kezdő: Casillas - Carvajal, Pepe, Varane, Coentrao - James, Kroos, Ramos, Isco - Chicharito, CR .

Remélem Carlo amúgy végre hamarabb is meglépi a cseréket, én nagyon nagy hibának találom, hogy a 60. perc környékén nem cserélte be Jesét, szerintem bármennyire is rossz formában van, hamarabb van szükség a frissítésre, a taktikai változtatásokra. Én a spanyolt, Pepe vagy Varane helyére vittem volna be és Ramost visszatettem volna a helyére.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 6., szerda 17:33

4312

Benzema tkp Isco-James-Kroos előtt és CR meg Chicha robotol fenn. KP-s védekezés felesleges, mert átívelgetik és csak kontra lesz a részükről, szóval Ramos szerintem tök felesleges
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. május 6., szerda 14:52

Én szintén a Misztik féle "gyáva" felfogást preferálnám, nem kell itt eszetlenül nekik menni, hasonlóan kéne nyomni szerintem mint az Atletico ellen. Illarrat mondjuk hagynám, de egy Kroos Silva Isco James 4-est eltudnék képzelni, elől meg Cé és Benz.
Aztán ha baj van jöhet Bale meg Chicharito esetleg.
Lucas szerintem már akkor bevizelne, mikor meglátja Vidalt meg a baltásgyilkos fejű Marchisiot a játékoskijáróban. :lol: A pályán meg csak simán elszórná a lasztit. Egy spanyol kiscsapat ellen sem bírt rendes passzokkal operálni, illetve játékban lenni, a juve kp-ja ellen aztán meg pláne halott lenne.
Lehet, de Illarránál még feltűnőbb szerintem, hogy mennyire be tud szarni. Ramost meg mégegyszer nem akarom ott látni a kpn. Úgyhogy igazából meg vagyunk lőve, maximum Carlo matekozhat megint valamit, esetleg Varanet kipróbálhatja középen vagy ilyesmi, de szerintem ugyanúgy 4-4-2 lesz, Ramossal a kpn.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 6., szerda 14:51

Lucas szerintem már akkor bevizelne, mikor meglátja Vidalt meg a baltásgyilkos fejű Marchisiot a játékoskijáróban. :lol: A pályán meg csak simán elszórná a lasztit. Egy spanyol kiscsapat ellen sem bírt rendes passzokkal operálni, illetve játékban lenni, a juve kp-ja ellen aztán meg pláne halott lenne.
Nem illik.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 6., szerda 14:46

Carvajal-Ramos-Varane-Coentrao; Lucas-Kroos-James-Ronaldo; Chicha-Benzema

Marcelo, Isco csak csere, akkor legalább lesz kit betenni.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 6., szerda 14:26

Én is R24 csapatát tenném fel, Marcelo ha kell előre a lendület jöhet, Csicsa ha kell előre a makkos gól jöhet. Isco-tól kéne valami javulás varázsütésre, a melót elvégzi majd, de előre fele is kéne a plusz. Mondjuk most így belegondolva, a formákat tekintve a szélek nem lesznek valami ütősek. De ha megint ennyi emberünk fog rossz napot kifogni egyszerre, akkor elmehet mindegyik a pébe.
Nem illik.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2015. május 6., szerda 14:19

A visszavágóra
Dani, Ramos, Varane, Coentrao, James, Kroos, Isco, BBC.
Én a Casillas - Marcelo, Pepe, Ramos, Arbeloa - Isco, Kroos, Illarramendi - C. Ronaldo, Chicharito, James kezdővel támadnék, aztán jöhet a megfáradt Juve ellen csodaKarim meg csodaBale az 55.-60. perc körül, ha nagyon kell. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 6., szerda 14:09

Chicha teljesítménye - a tegnapi - is csak azért volt feltűnő, mert a többiek hurkák voltak.
Egyébként csupa rossz megoldás jellemezte, rossz átvételek és megoldások és fizikailag is kevés volt szerintem köszönhetően annak is részben, hogy az elmúlt hetekben keményen igénybe lett véve. A hozzáállása példamutató volt, de ennyi.

A visszavágóra
Dani, Ramos, Varane, Coentrao, James, Kroos, Isco, BBC.

A védelembe ha hentelni kell, akkor jöhet Arbeloa és Nacho, ha a játék képén kell változtatni, akkor jöhet Marci.
Középpálya adott, ott nincs variációs lehetőség, elől meg csak azért is ezt a hármast tolnám ki. Évente egyszer ki kell jönni a lépésnek, még a legnagyobb lúzereknek is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 6., szerda 13:28

Valamiért megint úgy érzem, hogy Chicharito lesz a megmentő emberünk...neki fekszenek a betömörülős csapatok...Benzemának és Bale-nek nem annyira...
Akik viszont nagyon gyengék az utóbbi hetekben az Marcelo és Pepe...helyettük kéne a visszavágón Varane és Coentrao...

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 6., szerda 11:22

Galacticos írta:szerintem nem csak ramos volt rossz, pepe is nagyon pontatlan volt és varane se tolta god modeba.
visszavágón ramos-pepét akarok, aztán mivel bale basszus úgyis játszani fog:
------------------iker-----------
carva---varane---ramos--marcelo
---------james--kroos--isco---
--bale---------borsó----cr------
marcelot már nem venném ki, támadnunk kell abba meg jobb mint coentrao. ugyanez carvajal-spártainál.
szerintem továbbjutunk. :)
+1

Juve nem fog így fölénk nőni, nem fognak így nyomni, nem fogják szétfutni a pályát, mint odahaza, be fognak állni 0-0-ra, aztán megpróbálnak egy gól összehozni kontrából, erre nagyon kell figyelni. Összeszedjük magunkat és jobbak leszünk. Mivel nekünk kell nyerni maradjon Marcelo, de a két kh-nek nagyon kell figyelni a kontrákra.
Elől Bale helyett jó lenne, ha felépülne Benz, Chichaval meg Cével, de ha felépül, akkor BBC lesz.....
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 6., szerda 11:18

Én meg egy olyat húznék meg, hogy

----------------------Iker----------------------
Carvajal-------Ramos-----Varane---Coentrao
--------------------Kroos------------------------
-------James----------------------Marcelo------
---------------------Isco-------------------------
---------Karim/Chicha---------Cé-------------

Karimot abban az esetben, ha bevethető, de Chicha minden képen jobban kéne előre mint Bale, mert a kis borsócska ezerszer többet tett a pályán mostanság mint a walsei. Marcelot inkább nézném kp-n mint Ramost, mert Marci legalább hozzá van szokva ahhoz, hogy elől pörgetni kell a játékot, és hogy hogyan kell megbontani a védelmet. A baj az, hogy Bale úgy is játszani fog, pedig egy kalap kaka volt. Pont ezen agyaltam tegnap, hogy amikor legutóbb Torinóba 2-2-őt játszottunk különbül játszott mint most, pedig akkor még alig játszott nálunk pár percet... Nem tudom hova tenni az embert.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 6., szerda 11:17

Pluszegy Gala.
Ramos (az Atma ellenit leszámítva) középpályán öngyilkosság, mondtam én ezt már. Védőnek klasszis, Pepe helyett nagyon is elférne. Ezzel a középpályával birtokolni tudnánk eleget a labdát, a Juve úgyis átadja a területet. Viszont Kroosnak mélységit kell játszani most, a kontrák miatt.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 6., szerda 11:02

szerintem nem csak ramos volt rossz, pepe is nagyon pontatlan volt és varane se tolta god modeba.
visszavágón ramos-pepét akarok, aztán mivel bale basszus úgyis játszani fog:
------------------iker-----------
carva---varane---ramos--marcelo
---------james--kroos--isco---
--bale---------borsó----cr------
marcelot már nem venném ki, támadnunk kell abba meg jobb mint coentrao. ugyanez carvajal-spártainál.
szerintem továbbjutunk. :)

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2015. május 6., szerda 8:17

Látva ezt a tegnapi meccset, nagyon remélem, hogy Carlo papa többször nem játszatja Ramos-t középpályán. Egyrészt, mert nulla volt a teljesítménye, másrészt meg Pepe egyre sutább és lassabb.

Én ezt a csapatot küldeném fel a hétvégén:

Casillas
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
Illara-Kroos-Isco
James-Chicharito-CR

A Juve ellen meg Coentrao-t kezdetném Marcelo helyett, a többi ugyanaz. Ha másban nem is, de a labdabirtoklásban segíthet Illara játéka, mert legalább labdabiztos és nem ívelget potyára. Igaz pluszt sem ad, de inkább hozzon le egy átlag meccset, mint, hogy 10 megmozdulásából 7 ellenfélhez menjen, mint Ramos esetében.

Bale meg ezzel a teljesítménnyel a Castillába sem férne be. Szomorú lenne, ha ismét kezdő lenne, de attól félek az lesz :(

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 2., szombat 15:36

hehe írta:
gólvonal írta:Sztem nekünk olyan játékos kell, akit le lehet tenni a padra...ez pedig nem Pogba.
Nálam egyértelműen Verratti.
hamesz.
Ő mondjuk a pályán jobban teljesít szerintem

:mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 2., szombat 15:04

Őt már padra tette R24, két hétre. :lol:
Nem illik.

Vissza: