Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 7., csütörtök 17:11

hunmadridista írta:Idén egyértelműen jobb Messi...teljesen jogosan fogja megkapni az 5. lasztit...már ha persze tartani tudja ezt az elképesztő formát és nyer még mellé 2-3 kupát is...
Miért jobb? De most komolyan... ősszel hol volt Messi? Annyira tipikus, hogy mindig a jelen van meg az emberek fejében, de az, hogy mi történt néhány hónapja, az meg nem... :roll:

Ha annyival jobb lenne, akkor nem 1 gól lenne a különbség a BL-ben, és nem CR vezetné a spanyol góllövőlistát.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 7., csütörtök 17:09

Idén egyértelműen jobb Messi...teljesen jogosan fogja megkapni az 5. lasztit...már ha persze tartani tudja ezt az elképesztő formát és nyer még mellé 2-3 kupát is...

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 7., csütörtök 8:16

hehe írta:azért azt látom senki nem kalkulálja bele, hogy céronaldonak tényleg komoly térdproblémái vannak már évek óta, ami nem gyógyítható ilyen módon.
innentől kezdve egy jól érkező befejezővé vált, de csatárnak semmiképp se nevezhető, mert azon a poszton rendesen szar az ember.
túl könnyen esik, túl könnyen borul olyan helyen, ahol egy benzema megtartja a labdát erőből.
nincs már oldalról megbontom a védelmet egyazegy, teljesen leegyszerűsödött a játéka, biztos vagyok benne, hogy a térde miatt.
a vicc, hogy még így is több hasznát vesszük, mint a csodalónak, akinek amúgy kurvára semmi baja, csak fejben kevés ide.
Így van, nem véletlen esik el minden második kontakt után, próbálja elkerülni a sérüléseket, 20 éves korában dobálta úgy magát, mint Neymar, de arról már rég leszokott. Talán azért cselezhetne néha egy kicsit, én is hiányolom.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 7., csütörtök 8:16

a vicc, hogy még így is több hasznát vesszük, mint a csodalónak, akinek amúgy kurvára semmi baja, csak fejben kevés ide.
ha még csak fejben lenne kevés..
minden kevés az az ember. viszont hajban legalább erős.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 7., csütörtök 8:09

Shutter, még hozzáírhattad volna, hogy Ronaldo megpróbál cselezni, a szó klasszikus értelmében, míg Messi "csak tologat" :lol:
ebben a mondatban annyi fasság van, hogy nincs is értelme belemenni :lol:
Kép
Kép
Kép

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 7., csütörtök 7:40

dzsi91 írta:Tehát azt mondod,hogy Cristiano Ronaldo az oka,hogy nem nyertük szarrá magunkat az elmúlt években?
Megfordítva: Messi az oka. :)
dzsi91 írta:2 meccsre vagyunk a Bl címvédéstől és te még mindig a Barca triplájáról álmodozol.
A barca pedig 4-5re a triplázástól,az se rossz. :shutup:

Shutter, még hozzáírhattad volna, hogy Ronaldo megpróbál cselezni, a szó klasszikus értelmében, míg Messi "csak tologat" :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 7., csütörtök 7:24

azért azt látom senki nem kalkulálja bele, hogy céronaldonak tényleg komoly térdproblémái vannak már évek óta, ami nem gyógyítható ilyen módon.
innentől kezdve egy jól érkező befejezővé vált, de csatárnak semmiképp se nevezhető, mert azon a poszton rendesen szar az ember.
túl könnyen esik, túl könnyen borul olyan helyen, ahol egy benzema megtartja a labdát erőből.
nincs már oldalról megbontom a védelmet egyazegy, teljesen leegyszerűsödött a játéka, biztos vagyok benne, hogy a térde miatt.
Kép
Kép
Kép

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 7., csütörtök 2:22

Nem, hanem azt írta, hogy Messiben megvan az a plusz, ami triplázáshoz juttathatja a Barcát. És ezzel egyet is értek. Meg lehet nézni, hogyan küldte el Boatenget a 2. gól előtt. És a sok makkos gólja mellett rendszeresen láthatunk tőle ilyen klasszis megoldásokat, Cétől pedig egyre kevesebbet. Fájó ezt leírni, de ha mindkét játékos csúcsformában van, én bizony az argentin mellett tenném le a voksomat.
Ugyanakkor butaság is lenne elővenni a portugált egy esetleges kiesést követően.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 7., csütörtök 2:13

Matt009 írta: És ez az apró hangyányi különbség az, ami miatt a Barca idén könnyen triplázhat és ami miatt az elmúlt években a Barca sikeresebb volt nálunk.
Tehát azt mondod,hogy Cristiano Ronaldo az oka,hogy nem nyertük szarrá magunkat az elmúlt években?

Ha megváltoztathatnám a múltat,egyetlen egy dolgon változtatnék.Cr 2004ben igazolt volna a Real Madridba. :)

Mutogathatsz nekem ezer nőt a címlapokról,Számomra úgy is az asszonyka lessz a legtökéletesebb.

Cristano 6év alatt lett a Real Madrid egyik legnagyobb alakja, nem csak teljesítménye miatt,hanem karaktere miatt is.Minden benne van ami a Real Madrid.(jó és rossz tulajdonságai egyaránt párhuzamba vonható a klub filozófiájával)

Hamarosan történelmet ír és te még mindig Messi után sóvárogsz.2 meccsre vagyunk a Bl címvédéstől és te még mindig a Barca triplájáról álmodozol.

Nem kell nekünk 6 kupás szezon, 1 kupát kell elhozni berlinből és mehet mindenki amerre lát korszakos Bayerntől messin át a 6 kupás barcáig.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 7., csütörtök 1:53

pheco írta:
Matt009 írta:Nem akarok vitázni, meg flamelni, meg bárkit is megbántani, de tessék megnézni Messit a mai meccsen, hogyan gyalogol át 3-4 Bayern védőn. Ez az ami őt a legjobbá teszi, még CR-nél ha csak egy kevéssel is, de jobbá. Ezek mellett nagyságrendileg lő annyi gólt, mint CR.
Mondjuk ez lehet azért is, mert Cé 20 centivel és 10-15 kilóval nehezebb, mint Messi. Viszont Messi meg fejjel jóval gyengébb, pont ebből adódóan, plusz nem lő 20+-ról gólokat. Nem tudom miért kell ezen lovagolni állandóan.
Matt egy troll, aki azt élvezi, hogy flamel. Bár ezt soha nem fogja belátni, csak leírja a véleményét, ami véletlen 90%-ban kib_ssza a biztosítékot a fórumozók 95%-nál.

Érdemben is hozzászólva. Messi jelenleg jobb formában van mint CR. Brutál tavaszt nyom. De ez van. Lehet ősszel meg fordul a kocka. Ahogy shátör is írta, mindig egy picivel jobb a másik, és ez mindig változik. Egyik se volt egy fél évnél vagy max egy évnél jobb a másiknál konstans.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 7., csütörtök 1:24

nehéz különbséget tenni, mert :

- mind a ketten baromi gyorsak, ronaldonak a végsebessége, messinek az indulója erősebb.
- mind a ketten nagyon technikásak, ronaldo dinamikusabban, színesebb palettán, messi kisebb területen, finomabban.
- mind a ketten kegyetlen befejezők, ami más támadóknak helyzet, az nekik ziccer.
- mind a ketten jó szabadrúgáslövők, bár ezt manapság egyikőjük sem igazán bizonyítja.
- mind a ketten jó fizikummal rendelkeznek, ronaldo erősebb, izmosabb, atletikusabb, messinek viszont jobb a súlypontja és szerintem kevésbé merev, mind a ketten ki tudják maxolni ezeknek az előnyeit.
- mind a ketten kiemelkedő lövőtechnikával rendelkeznek, ronaldo lecsapódó labdái és szitáló bombái, messi tekerései és löbbölései...

de számomra (aztán lehet, hogy ez a stílus szimpátia miatt van) a játékingelligencia, a "passzkultúra" volt mindig is az, ami egy hajszállal messit ronaldo elé helyezte.
ronaldo esetében a fejjáték az, amiben egyértelműen messi felé nő, de véleményem szerint ez valamivel kevésbé fontos szegmense a focinak, mint az előbbi.

viszont a különbség annyira kicsi, hogy mindig az aktuális forma billenti valamelyikőjük oldalára a mérleget időszakosan.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 6., szerda 21:29

Matt009 írta:Nem akarok vitázni, meg flamelni, meg bárkit is megbántani, de tessék megnézni Messit a mai meccsen, hogyan gyalogol át 3-4 Bayern védőn. Ez az ami őt a legjobbá teszi, még CR-nél ha csak egy kevéssel is, de jobbá. Ezek mellett nagyságrendileg lő annyi gólt, mint CR.
Mondjuk ez lehet azért is, mert Cé 20 centivel és 10-15 kilóval nehezebb, mint Messi. Viszont Messi meg fejjel jóval gyengébb, pont ebből adódóan, plusz nem lő 20+-ról gólokat. Nem tudom miért kell ezen lovagolni állandóan.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 6., szerda 21:13

Nem akarok vitázni, meg flamelni, meg bárkit is megbántani, de tessék megnézni Messit a mai meccsen, hogyan gyalogol át 3-4 Bayern védőn. Ez az ami őt a legjobbá teszi, még CR-nél ha csak egy kevéssel is, de jobbá. Ezek mellett nagyságrendileg lő annyi gólt, mint CR.

Láthattuk CR-t tegnap és egy évvel ezelőtt egy ennél jobb BM ellen, hasonlókat nem tudott produkálni. És ez az apró hangyányi különbség az, ami miatt a Barca idén könnyen triplázhat és ami miatt az elmúlt években a Barca sikeresebb volt nálunk.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 6., szerda 19:36

Real: CR7 ötször, Puskás egyszer, Pelé négyszer volt rá képes

:salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 5., kedd 12:07

Én mikor besétáltam a Bernabeuba egyből megeredt a könnyem, pedig kummára nem vagyok érzékeny tipus...

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. május 5., kedd 9:17

Miért hehe te, hogyan ragálnál ha találkozhatnál a Fenoménnal? :P Szerintem jobban sírnál :lol: :lol: :lol:
halálomig madridista leszek

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 5., kedd 7:57

dannen írta:
hehe írta: monnyuk én azt sem értettem amikor ezrek bőgnek meg ájulnak el egy beatles, elvis vagy jacko koncerten :lol:
azt se értetted, amikor az ifi csapat gólt kapott a 93. percben és összeestek bánatukban, lehet fejleszteni kéne az érzelmi intelligenciádat :mrgreen:
hát ja, fasságok ezek mind :lol:
Kép
Kép
Kép

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 5., kedd 7:48

BLaZE írta:http://www.marca.com/en/2015/05/04/en/f ... facebookCM

Csak most ne legyen baja :/
Magyarul beszélnek :mrgreen:
Szerintem Ronaldonak több hónapot ki kellene hagynia, hogy a térde rendesen helyre jöjjön. Abba pedig nem megy bele, mert akkor tuti bukta az aranylabda. :roll:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. május 4., hétfő 23:43

ez már egészségtelen :lol:
pávagyerek pávaországban :D

monnyuk én azt sem értettem amikor ezrek bőgnek meg ájulnak el egy beatles, elvis vagy jacko koncerten :lol:
Kép
Kép
Kép

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. május 4., hétfő 23:29

http://www.marca.com/en/2015/05/04/en/f ... facebookCM

Csak most ne legyen baja :/
halálomig madridista leszek

Vissza: