Spanyol bajnokság
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Spanyol bajnokság
Értelmetlen lenne most szétbarmolni a szezon végét, rátolni a bl döntőre a bajnoki hajrát amikor benne van,hogy 2 spanyol lesz a döntőben+ a Barcának még kupadöntője is lesz.
Mondjuk én bennelennék,hogy egy héttel a döntő előtt még bajnokit tolnak, szerdán kupadöntő szombaton meg bl döntő
Mondjuk én bennelennék,hogy egy héttel a döntő előtt még bajnokit tolnak, szerdán kupadöntő szombaton meg bl döntő
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tebas: "nem fogunk engedni a zsarolásnak. A szövetség nem jogosult megváltoztatni a menetrendet."
Megy a háború rendesen. Elvileg a csapatok és a szövetség nem foglalkozik a hírekkel, mert jogellenes amit csinálnak.
A Real is megosztotta az LFP álláspontját, hétfőn lesz ülés az érintett felek között.
Megy a háború rendesen. Elvileg a csapatok és a szövetség nem foglalkozik a hírekkel, mert jogellenes amit csinálnak.
A Real is megosztotta az LFP álláspontját, hétfőn lesz ülés az érintett felek között.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fél hattól lesz sajtótájékoztató a sztrájkot illetően.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
még csak most nézem, h hétvégén meg a sociedaddal nyomja a barca a nou campban.
akkor moyes drukker leszek, mint az állat.
akkor moyes drukker leszek, mint az állat.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jó lesz majd fél Barca a Copan... Trollolo uefamadrid.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Reggel még nem határozatlan időre szólt a dolog?BBeno írta:na akkor az utolsó két forduló eltolódik két héttel.. szépmunka. modric hátha visszatér addigra.AS | The RFEF announces that all competitions (league + Copa) will be suspended indefinitely from 16 May due to a strike.
The Spanish FA have announced La Liga has been suspended for 2 weeks starting May 13 due to TV rights disagreements.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fasse tudja. De akkor már legyen pontlevonás a BarcánakToti írta:elvileg még egy hét, h elbírálják, szóval, ha addig megoldódik, akkor megy minden a rendes kerékvágásban. én azt nem értem, h most akkor mi lesz az utolsó 2 fordulóval és a királykupa döntővel? nem vágom, eltolódik azt majd júliusba lejátsszák? vagy le sem játsszák?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
na ez az, én is erre gondoltam egybőlToti írta:elvileg még egy hét, h elbírálják, szóval, ha addig megoldódik, akkor megy minden a rendes kerékvágásban. én azt nem értem, h most akkor mi lesz az utolsó 2 fordulóval és a királykupa döntővel? nem vágom, eltolódik azt majd júliusba lejátsszák? vagy le sem játsszák?
elvileg még egy hét, h elbírálják, szóval, ha addig megoldódik, akkor megy minden a rendes kerékvágásban. én azt nem értem, h most akkor mi lesz az utolsó 2 fordulóval és a királykupa döntővel? nem vágom, eltolódik azt majd júliusba lejátsszák? vagy le sem játsszák?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
most mit jelent tulajdonképpen ez a május 16. ai leállás? milyen hatása lesz ez most a csapatokra?
igen sajnos ez megint csak a barcának kedvez akikből semmit nem fog kivenni így a bm elleni visszavágó. dén monjuk eleve nem várok semmit a ketrecesektől. szép zakó és csókolom.
Utolsó két forduló oly mindegy, két gyenge ellenfél, ellenben a barca szépen rápihenhet az atleticora...remek...Na nem mintha münchenben meg kell majd szakadnia, de mégis csak el kell utazni.na akkor az utolsó két forduló eltolódik két héttel.. szépmunka. modric hátha visszatér addigra.
- András93
Perez áll mögötte szerintem.
na akkor az utolsó két forduló eltolódik két héttel.. szépmunka. modric hátha visszatér addigra.AS | The RFEF announces that all competitions (league + Copa) will be suspended indefinitely from 16 May due to a strike.
The Spanish FA have announced La Liga has been suspended for 2 weeks starting May 13 due to TV rights disagreements.
- ikarus93
Most akkor hétvégén nem lesz meccs ?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
poronty írta:Úgy láttad tegnap fogott 4-5 büntetőt? Vagy 5 ziccert vert helyzetbe? Én Pipita írására reagáltam, Iker tegnapi teljesítményével kapcsolatban....és ha mind az 5 kapura lövés büntető volt? Akkor az? Vagy ha az 5 lövésből 4 vert helyzetben találja a kapust akkor az is gyenge teljesítmény?
Nem láttam 4-5 11est,de azért érdemes lenne érteni miért hoztam fel ezt a példát. Vagyis,egy kapus teljesítményét nem határozza meg hogy hány lövésből hányat fogott meg.
Merthogy:
Milyen lövések, honnan,milyen szögből,mennyire védhető szituból stb....most tovább nem sorolom mert elmegyek 1 óra múlva aludni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lebontom a székházat bazzeg, ha ez megtörténik
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Spanyolország: Bomba! Felfüggesztik a labdarúgó-küzdelmeket
na erre kíváncsi leszek. akkor pont nem fér bele az utolsó forduló ha jól nézem.
Az eddiginél egyenlőbb pénzelosztást lehetővé tevő törvényt a spanyol profiliga (LFP) támogatta, az RFEF, annak befolyásos elnöke, Ángel María Villar, illetve a játékos-szakszervezet (AFE) viszont ellenezte.
adom. minél több pénzt akarok a realnak és nem érdekel a többi kis klub. nem miattuk nézik ázsiában a meccseket hanem a két nagy miatt. szerezzenek maguknak támogatókat.
na erre kíváncsi leszek. akkor pont nem fér bele az utolsó forduló ha jól nézem.
Az eddiginél egyenlőbb pénzelosztást lehetővé tevő törvényt a spanyol profiliga (LFP) támogatta, az RFEF, annak befolyásos elnöke, Ángel María Villar, illetve a játékos-szakszervezet (AFE) viszont ellenezte.
adom. minél több pénzt akarok a realnak és nem érdekel a többi kis klub. nem miattuk nézik ázsiában a meccseket hanem a két nagy miatt. szerezzenek maguknak támogatókat.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, S.Ramos
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2411939
erről tud valaki valamit, hogy mennyire biztos ez? vagy erőfitogtatás lenne a dolog? mondjuk szerintem erősen sanszos h befejezi a bajnokságot, de akkor is elég nagy "blama", hogy ilyen megtörténik
erről tud valaki valamit, hogy mennyire biztos ez? vagy erőfitogtatás lenne a dolog? mondjuk szerintem erősen sanszos h befejezi a bajnokságot, de akkor is elég nagy "blama", hogy ilyen megtörténik