Benzema mögé tökéletes lenne Csics,de mindegy mert úgy sem akar maradni.egyiket sem, hanem egy sokoldalubb tamadot akkor inkabb.
Sokoldalúbb csatár meg nem ülne padra még a Real Madridnál sem.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 7., csütörtök 19:12
Benzema mögé tökéletes lenne Csics,de mindegy mert úgy sem akar maradni.egyiket sem, hanem egy sokoldalubb tamadot akkor inkabb.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 7., csütörtök 18:10
egyiket sem, hanem egy sokoldalubb tamadot akkor inkabb.morientes írta:Nem ezt mondtam,hanem hogy hasznosabb,meg hogy nem ér Morata 20 millioval többet.Mer nem ér egy forintot sem.semmivel sem jobb egyik a masiknal.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. május 7., csütörtök 17:58
Azért kemény, hogy az első 3 között 200 millió van kb, Bayern 4. ként már 1 bill minusz, az 5tödik megint 1 bill minusz és a 10. el sem éri.dannen írta:nem tudom volt-e már itt, de sorozatban harmadjára is mi lettünk a legértékesebb klub a forbes listáján
http://www.espnfc.com/real-madrid/story ... ubs-forbes
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 7., csütörtök 17:35
Nem ezt mondtam,hanem hogy hasznosabb,meg hogy nem ér Morata 20 millioval többet.Mer nem ér egy forintot sem.semmivel sem jobb egyik a masiknal.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 7., csütörtök 17:25
semmivel sem jobb egyik a masiknal.morientes írta:Ő még hiányozna...Csicsarito meg nem kell tìzért,pedig sztm hasznosabb...Realista24 írta:Na már vennénk is vissza Moratát 30 millióért
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 7., csütörtök 17:17
Nono...hazai pályán leszhunmadridista írta:A Jó Isten mentsen meg minket tőle...csak nehogy a visszavágón is elpakoljon még párat, mert másnap akkor már be is jelentik a visszaigazolását...Realista24 írta:Na már vennénk is vissza Moratát 30 millióért
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 7., csütörtök 16:33
Ha Juve szurkoló lennék, én is megbecsülném az ilyen játékosokat. Meg amúgy sem lóg ki lefelé a Juvéból (és ezt most nem rossz indulatból írom). A Real már más tészta.pavel írta:remélem komoly, mert viccnek elég xar...Realista24 írta:Na már vennénk is vissza Moratát 30 millióért
Amúgy Juvés ismerőseim szentül meg vannak róla győződve, hogy tök penge kis playa...
HozzászólásSzerző: pavel » 2015. május 7., csütörtök 16:32
remélem komoly, mert viccnek elég xar...Realista24 írta:Na már vennénk is vissza Moratát 30 millióért
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 7., csütörtök 16:27
A Jó Isten mentsen meg minket tőle...csak nehogy a visszavágón is elpakoljon még párat, mert másnap akkor már be is jelentik a visszaigazolását...Realista24 írta:Na már vennénk is vissza Moratát 30 millióért
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 7., csütörtök 12:40
Ő még hiányozna...Csicsarito meg nem kell tìzért,pedig sztm hasznosabb...Realista24 írta:Na már vennénk is vissza Moratát 30 millióért
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 7., csütörtök 11:24
Belebotlott egyszer a labdába...de ezt már megszoktuk.Realista24 írta:Na már vennénk is vissza Moratát 30 millióért
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 7., csütörtök 11:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 7., csütörtök 10:23
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 7., csütörtök 0:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 6., szerda 0:03
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 5., kedd 16:03
HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. május 5., kedd 15:52
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 5., kedd 15:10
Ha aláír egy új szerződést, amiben nincs kivásárlási ár, akkor nem fogjuk leigazolni. Szép dolog, hogy hálás az MU-nak, de nehogy már ilyen szinten fizettesse ezt ki a Madriddal. És nem is fogjuk kifizetni. Azért továbbra is egy kapusról beszélünk, azok nem szoktak túl magas áron pörögni.Ha már úgy dönt még is a spanyol,hogy menne,azzal az új szerződéssel,maga a klub is többet profitálna belőle.Jó,nyilván mondhatná,hogy megvárja amíg letelik a penzum,de ki tudja hogyan hatna ki a karrierjére egy üzleti vita a MU-val.Sosem olyan egyszerű,sztm.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 5., kedd 13:47
Hát én sem teljesen ezt mondtam,hanem felsoroltam 3 kapust aki elit,tudják hogy nem lenne könnyű pótolni,(most a másodvonalat hagyjuk),Az MU azért akarja magához kötni, hogy ő legyen a kapusuk hosszú távon, nem azért, mert a madrid nem tud mást igazolni. Ők nem akarják eladni, ha aláír egy új szerződést, akkor nem is fogják. De Gea térfelén pattog minden labda, nyárig szépen eldöntheti, hogy mit akar.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 5., kedd 12:53
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem