A jövő heti zh-kat éljem túl, aztán én is nekikezdek.h3x0r írta:The Wire S01
Sorozatok, TV műsorok
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
The Wire S01
Meg regebben beleneztem a pilotba magyarul, de annyira nem keltette fel az erdeklodesem, ugyhogy 6-7 perc utan ki is leptem. Mivel ez volt az egyik legnagyobb hianyossagom, raadasul HD-ban is kijott az osszes evad, ideje volt, mostmar angolul elkezdeni. A sztori, a helyszin, a karakterek, minden nagyon ott volt, vagany sorozat. Felek, hogy hetvegen ledaralnam a kovetkezo 2 evadot, ugyhogy most inkabb tartok par het szunetet. :Đ
Meg regebben beleneztem a pilotba magyarul, de annyira nem keltette fel az erdeklodesem, ugyhogy 6-7 perc utan ki is leptem. Mivel ez volt az egyik legnagyobb hianyossagom, raadasul HD-ban is kijott az osszes evad, ideje volt, mostmar angolul elkezdeni. A sztori, a helyszin, a karakterek, minden nagyon ott volt, vagany sorozat. Felek, hogy hetvegen ledaralnam a kovetkezo 2 evadot, ugyhogy most inkabb tartok par het szunetet. :Đ
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az egy dolog de jön Barry.Fb-re most rakták ki Amúgy nekem nagyon nem szimpi ez a gorilla, nem ide való sztem.Remy írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!]Malcolm azért mondta el Ra's-nak, hogy Oliver baszta át őket, mert így valszeg egy kamu cuccot nyomattak szét a szobában, és csak a szívverésük lassul le. A "hullákat" meg majd hazaszállíttatja, és már élnek is. Csak így juthattak ki a helyről.
halálomig madridista leszek
- mocsok
http://cinestar.hu/sense8-elozetesen-wa ... -sorozata/
nagyon várós.
nagy kedvenceim a Wachowski fivérek.
mondhatnám úgy is, hogy látva az előzetest: 10/10
nagyon várós.
nagy kedvenceim a Wachowski fivérek.
mondhatnám úgy is, hogy látva az előzetest: 10/10
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én nem így gondolom . Ez egyértelmű írói balfaszság volt . Túl sok a töltelék rész . A flashback szál teljesen érdektelen . Ra's pedig semmivel sem extrémebb ebben a szerepben mint Deathstroke volt . Mirakuru vs Lazarus pit , döntetlen szagú . Csak hogy Slade-nek volt valós vagy gondolt indoka arra amit tett . Olivért testileg és lelkileg is megtörte , míg itt egy gyenge próbálkozás volt .Remy írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ott lett az egész elcseszve, hogy behozták Ra's al Ghul-t. Túl nagy ellenfél, túl nagy misztikummal. Ezt a sorozat, legalábbis ez a színvonal nem bírja el. Deathstroke sokkal földhözragadtabb volt. Azt még el lehetett hinni. Egyszerű, de nagyszerű volt.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Malcolm azért mondta el Ra's-nak, hogy Oliver baszta át őket, mert így valszeg egy kamu cuccot nyomattak szét a szobában, és csak a szívverésük lassul le. A "hullákat" meg majd hazaszállíttatja, és már élnek is. Csak így juthattak ki a helyről.
Évadról...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ott lett az egész elcseszve, hogy behozták Ra's al Ghul-t. Túl nagy ellenfél, túl nagy misztikummal. Ezt a sorozat, legalábbis ez a színvonal nem bírja el. Deathstroke sokkal földhözragadtabb volt. Azt még el lehetett hinni. Egyszerű, de nagyszerű volt. Míg Ra's akkora hatalommal bír, hogy nem lehet csak úgy odamenni és kinyírni. Megfeküdte az írók és maga a csatorna gyomrát is. Már csak amiatt is, mert azt még el is hinném, hogy Laurel lever néhány piti bűnözőt, de hogy a liga tagjait... pls neee
Én vagy a Suicide Squad-ra építettem volna ezt az évadot, vagy behoztam volna valami másik nagyágyút, aki azért nem top főgonosz a DC világában. Mondjuk egy Black Mask-ot. Íjj, de brutál lett volna.
Flash
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Grodd hatalmas Már imádom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Malcolm azért mondta el Ra's-nak, hogy Oliver baszta át őket, mert így valszeg egy kamu cuccot nyomattak szét a szobában, és csak a szívverésük lassul le. A "hullákat" meg majd hazaszállíttatja, és már élnek is. Csak így juthattak ki a helyről.
Évadról...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ott lett az egész elcseszve, hogy behozták Ra's al Ghul-t. Túl nagy ellenfél, túl nagy misztikummal. Ezt a sorozat, legalábbis ez a színvonal nem bírja el. Deathstroke sokkal földhözragadtabb volt. Azt még el lehetett hinni. Egyszerű, de nagyszerű volt. Míg Ra's akkora hatalommal bír, hogy nem lehet csak úgy odamenni és kinyírni. Megfeküdte az írók és maga a csatorna gyomrát is. Már csak amiatt is, mert azt még el is hinném, hogy Laurel lever néhány piti bűnözőt, de hogy a liga tagjait... pls neee
Én vagy a Suicide Squad-ra építettem volna ezt az évadot, vagy behoztam volna valami másik nagyágyút, aki azért nem top főgonosz a DC világában. Mondjuk egy Black Mask-ot. Íjj, de brutál lett volna.
Flash
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Grodd hatalmas Már imádom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Hát, én átkozom a napot, mikor R24 rábeszélt hogy nézzem ezt a műsort. Ez a mostani rész. Hétről hétre jobban alázzák meg magukat. Ezt az évadot már csak az mentheti meg, ha Deathstroke feltűnik az utolsó részben és mindenkit megöl. Akkor ráverném a 10/10-et.
Pedig tényleg egy ígéretesen induló sorozat volt, korrekt második évaddal. Na mindegy. Ígérem többet nem fikázom.
Pedig tényleg egy ígéretesen induló sorozat volt, korrekt második évaddal. Na mindegy. Ígérem többet nem fikázom.
- P. Krisz
Szerintem nagy királyok , végre bevallották hogy nem veszik komolyan magukat .nmate írta:Arrow, Merlyn mondat, besírsz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Merlyn: Well, I am better practiced in the art of deception. And no offense, none of you are particularly good actors.
Dig: I'm out.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt már nem is érdemes leírni hogy a mostani rész is egy nullát ért . Jobban kavarják a szálakat mint egy dél-amerikai szappanoperában . Olivér átbassza Ra's-t és Merlin tud róla , Merlin átbassza Olivért és elmondja Ra's-nak hogy Olivér átbassza , de az nem hisz neki , komolyan mondom hogy zseniális . Thea-nak nagyon viszketett már ezért elmegy Roy után egy menetre , fasza . Az ATOM ruha megint felsült , ha hozzávágnék egy követ az is tönkretenné . Maseo halála , nevetséges . A legjobb maradt a végére , Laurelnek végre volt értelmes megmozdulása , leoltotta Feliszitit hogy nehogy már elhitesse magával a sok szart , epic . Laurel a Liga szorításában miért nem visított ? Végre rájöttem miért harcmodort tol Laurel , mégpedig a drunken kung fut , az alkesz előképzettség megvolt hozzá , az egyik kocsmában kitanulta , bunyó előtt pedig bedob pár felest és üt is mindenkit mint a répát .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Arrow, Merlyn mondat, besírsz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Merlyn: Well, I am better practiced in the art of deception. And no offense, none of you are particularly good actors.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy perc volt értékelhető belőle, a többit untam.Norbii írta:daredevil 1x11. rész. wtf. na erre egyáltalán nem számítottam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
daredevil 1x11. rész. wtf. na erre egyáltalán nem számítottam.
- chosenone46
ja igen a wire-t is láttam már. felírtam ezt a párat, köszi. bár azért remélem a vizsgáimra nem lesznek annyira hatással. (mint tavaly... )
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
PEEtör írta:A Wire-t elkezdtem újranézni, nem kellett volna. Fél napok mentek el ebben a stílusban, pedig tanulni kéne.
A legfaszább sorozat, aminél tényleg nem lehet jobbat gyártani, mert ez maga az élet, a legjobb sztorit és akraktereket pedig az élet írja.
Akkor jól is tetted meg nem is.
- mocsok
bffnmate írta:Leszel a barátom?
valami nem stimmel.Realista24 írta:El sem hiszem, hogy neked sem
vagy te hazudsz, vagy én.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A Roma nagyon jo. Olyasmi stilus mint a Spartacus elso evada, csak jobb...nmate írta:Amúgy nekem a Róma c. sorozatot is ajánlották már, bár részt azt egyet sem láttam belőle.
Vikings s03:
A 2. resz utan lealltam vele, de most leporgettem vegig. Nem volt rossz ahhoz kepest hogy mennyire gyengen indult. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A vegen a harom reszes parizs ostroma tok jo volt, csak nagyon lehetett tudni hogy mire megy ki a jatek Ragnar reszerol. Tudtam hogy trukkel fogja bevenni a varost. Eleg atlatszo volt... Viszont ami teljesen ertelmetlen volt, es fullra nem vagom hogy minek tettek bele, az a Herbert-es resz. Valaki mondja meg hogy mi celt szolgalt az a szal, azon kivul hogy kiirtak Sigi-t. A kovetkezo evad erdekesnek igerkezik, mert mindenhol pattanasig vannak feszitve az ellentetek.
Most pedig nekikezdek az Into the universe with Stephen Hawking-nak...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
El sem hiszem, hogy neked semmocsok írta:én is készítem a kötelet magamnak akkor.
főleg, hogy a bb se tetszett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem történelmi: Hannibal.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
vikings
-
Rome, The Tudorsszívesen néznék valami történelmi jellegű sorozatot viszont valamiért lázba hoz.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Leszel a barátom?mocsok írta:főleg, hogy a bb se tetszett.