Sorozatok, TV műsorok
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Sorozatok, TV műsorok
GoT S05e05
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elég langyi rész volt, leszámítva a végét. Végre láttunk kőembereket, csóri Mormont mondjunk pont megszívta. Tyrion sárkányt is látott végre Greyjoy gyerekkel nem tudom mit akarnak, már sajnálom szegényt, remélem kinyírja Ramsayt valahogy.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elég langyi rész volt, leszámítva a végét. Végre láttunk kőembereket, csóri Mormont mondjunk pont megszívta. Tyrion sárkányt is látott végre Greyjoy gyerekkel nem tudom mit akarnak, már sajnálom szegényt, remélem kinyírja Ramsayt valahogy.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Game of Thrones, s05e05
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!KILL THE BOY!!
Továbbra is zseniális évad, de nekem azért a kis Stark gyerek kalandjai hiányoznak már. Mi van vele?
Szegény Reeket meg szíven szúrhatná már valaki, nekem esküszöm fáj amikor képernyőre kerül.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!KILL THE BOY!!
Továbbra is zseniális évad, de nekem azért a kis Stark gyerek kalandjai hiányoznak már. Mi van vele?
Szegény Reeket meg szíven szúrhatná már valaki, nekem esküszöm fáj amikor képernyőre kerül.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem az a baj, hogy celebeskedik a rádióban hanem, hogy nagy az arca. De ez a legtöbbjükre igaz. Profi fordítók el kell ismerni, de túl nagy arc társul hozzá.h3x0r írta:Lehet szidni bruzsy-t a celebeskedesei miatt, kell is, de azert az nem csunya, hogy fel 9-kor mar van felirat az uj GoT reszhez. Rendben, ketten forditjak, de akkor is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt muszáj csinálnia gyorsan, nézi a Balázsh3x0r írta:Lehet szidni bruzsy-t a celebeskedesei miatt, kell is, de azert az nem csunya, hogy fel 9-kor mar van felirat az uj GoT reszhez. Rendben, ketten forditjak, de akkor is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Lehet szidni bruzsy-t a celebeskedesei miatt, kell is, de azert az nem csunya, hogy fel 9-kor mar van felirat az uj GoT reszhez. Rendben, ketten forditjak, de akkor is.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Elég lagymatag részek vannak a vége felé. A fináléra tartogatják a puskaport. Legalábbis remélem.Realista24 írta:Kezd egyre viccesebb lenni ez a DD. 11. rész.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kezd egyre viccesebb lenni ez a DD. 11. rész.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Olvasgatva a külföldi véleményeket, nézettségi adatok ide vagy oda, lesz 5. évad, viszont nagy valószínűséggel az utolsó.VanillaSky írta:Jó esély van rá, hogy egyben sorozatzáró is lesz.meg a PoI évadzárójáról.
- hamesz
Daredevil: Hát a 9. résztől eléggé behúzta a féket a sorozat. Elég unalmas részeket produkálnak, de remélem az utolsó két részre összekapják magukat.
-
Jó esély van rá, hogy egyben sorozatzáró is lesz.meg a PoI évadzárójáról.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Már kitárgyaltuk, csak nem voltál itt.hamesz írta:Dragon Ball Super július 5.-én indul. 100 rész minimum, de ha sikeres lesz akkor ez a szám növekedni fog.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hamesz
Dragon Ball Super július 5.-én indul. 100 rész minimum, de ha sikeres lesz akkor ez a szám növekedni fog.
h.csabi írta:Nem hiszem el komolyan, hogy egy Arrow-ról oldalak vannak, miközben senki sem emlékezik meg a PoI évadzárójáról... Szerintem marha jó volt az évad, szerintem felért egy közepes 24 évaddal is, pedig ez nagy szó
Jelen, de még feliratra várok
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Egyebkent nekem a trailer alapjan egybol a Heroes ugrott be.mocsok írta:A cikk szerint jun. 5. Es netflix, tehat egy nap alatt le is daralom az egeszet szerintem.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- mocsok
A cikk szerint jun. 5.sonic írta:Ez jonak tunik, mikor jon?mocsok írta:http://cinestar.hu/sense8-elozetesen-wa ... -sorozata/
nagyon várós.
nagy kedvenceim a Wachowski fivérek.
mondhatnám úgy is, hogy látva az előzetest: 10/10
Es netflix, tehat egy nap alatt le is daralom az egeszet szerintem.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez jonak tunik, mikor jon?mocsok írta:http://cinestar.hu/sense8-elozetesen-wa ... -sorozata/
nagyon várós.
Amugy en is elkezdem lassan a Wire-t masodjara, annyit irtatok rola hogy megjott a kedvem.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Nem hiszem el komolyan, hogy egy Arrow-ról oldalak vannak, miközben senki sem emlékezik meg a PoI évadzárójáról... Szerintem marha jó volt az évad, szerintem felért egy közepes 24 évaddal is, pedig ez nagy szó
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A rész, amikor Shaw-t elvitték.. az kegyetlenül adta, ahogy lejátszotta a machine magában
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A rész, amikor Shaw-t elvitték.. az kegyetlenül adta, ahogy lejátszotta a machine magában
igen-igen. itt is várós.mocsok írta:http://cinestar.hu/sense8-elozetesen-wa ... -sorozata/
nagyon várós.
a masik ami mar hamarosan, az az Aquarius. kivancsi leszek mennyire sikerul betegre megcsinali charles manson karakteret.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs
szintén, én is már szemezek vele egy ideje, de a vizsgaidőszak most fontosabb.pheco írta:A jövő heti zh-kat éljem túl, aztán én is nekikezdek.h3x0r írta:The Wire S01
Egy friss hír is jött közben: Orphan Black 4. évad berendelve.