Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Avengers 2
Marky:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Te vagy nem láttad az első részt, vagy csak azért nézted meg, hogy leszóld. Pár dolog amit kiemeltél negatívumként (pl párbeszédek, akciójelenetek beállításai), mind jelen voltak az elsőben. Szóval nem értem, világosíts fel ebbe miért kötöttél bele.
A filmről: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként valóban gyenge volt. Persze a magra értem, a körítés (humor, látvány, popcornfeeling) továbbra is klappol, mert kikapcsolt 2 órára.
Karakterek: kevés. Ultron ultra szar és gyenge, Hawkeye családi élete wtf? szerintem nonszensz volt. Quicksilver meg sem szólalt majd kiírják, hát nem értek el vele semmi hatást.
Sztori: keszekusza. Több tucat eredettörténet, gyengén kifejtve. Értelmetlen dolgokkal zsúfolt és összecsapott munka volt ez, igazi töltelék rész. Ezen a két vonalon pedig többet vártam.
Marky:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Te vagy nem láttad az első részt, vagy csak azért nézted meg, hogy leszóld. Pár dolog amit kiemeltél negatívumként (pl párbeszédek, akciójelenetek beállításai), mind jelen voltak az elsőben. Szóval nem értem, világosíts fel ebbe miért kötöttél bele.
A filmről: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként valóban gyenge volt. Persze a magra értem, a körítés (humor, látvány, popcornfeeling) továbbra is klappol, mert kikapcsolt 2 órára.
Karakterek: kevés. Ultron ultra szar és gyenge, Hawkeye családi élete wtf? szerintem nonszensz volt. Quicksilver meg sem szólalt majd kiírják, hát nem értek el vele semmi hatást.
Sztori: keszekusza. Több tucat eredettörténet, gyengén kifejtve. Értelmetlen dolgokkal zsúfolt és összecsapott munka volt ez, igazi töltelék rész. Ezen a két vonalon pedig többet vártam.
guti, Solaris:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom, szerintem ott csak "simán" belül esik az eső, nem kívül, ezzel is alátámasztva hogy az egy teljesen parallel junivörz.
Tarkovszkijnál amúgy is nagy szerepet kap mindig a víz a maga szimbolizmusával, minden filmjében van valami majdnfakk alkalmazása.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom, szerintem ott csak "simán" belül esik az eső, nem kívül, ezzel is alátámasztva hogy az egy teljesen parallel junivörz.
Tarkovszkijnál amúgy is nagy szerepet kap mindig a víz a maga szimbolizmusával, minden filmjében van valami majdnfakk alkalmazása.
solarishoz egy kérdés...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nemrég láttam, nagyon tetszett, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy a végén, amikor bent a házban folyik a víz az mit akarna szimbolizálni, vagy mire utal? az öreget miért nem zavarja a fürdő? van rá egyáltalán valami magyarázat? saját vélemény is érdekel
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nemrég láttam, nagyon tetszett, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy a végén, amikor bent a házban folyik a víz az mit akarna szimbolizálni, vagy mire utal? az öreget miért nem zavarja a fürdő? van rá egyáltalán valami magyarázat? saját vélemény is érdekel
Én is ugyanígy voltam vele, teljesen elmebeteg...sonic írta:Lordgabi miatt megint megneztem egy filmet... Mondjuk nem bantam meg. Igen jo volt. Hanekeben ritkan csalodtam eddig, es az egyik filmje ott van a kedvenceim kozt.
Hetedik kontinens:
(minden megy spoilerbe mert ez is olyan film hogy minel kevesebbet tudunk elotte annal nagyobbat ut)
Haneke
Kovetkezo nagy volumenu project pedig celba van veve...
http://www.imdb.com/title/tt0069293/?ref_=fn_al_tt_1
A Solaris meg óriási darab, másodjára sokkal jobban megfogott és megtetszett, de már elsőre is nyolcas volt nálam. De nem egyszerű végignézni, az tuti. Majd írj róla.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk egy mesterséges intelligencia nem tudom, hogy miért tanulmányozna mást is a weben kívül, amikor üldözik és amúgy is minden információ fenn van a neten. Én 2D felirattal néztem és szeirntem ültek a poénok is, kellő lazaságot adott a csapatnak. Egyedül talán Romanov és Banner jelenetei voltak kicsit érdekesek, de pont ez kell az amerikai mozinak. A két mutáns meg kísérlet eredménye, először Stark ellen vannak, aztán rájönnek, hogy nekik is végük, ha Ultronnak segítenek. Evidens innentől. Főleg, hogy megalakult az új csapat a végén.Marky írta:szerintem meg gagyi volt az új avengers. most jöttem haza a moziból és olyan "ok-ok, de mégsem az igazi" érzésem van.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a film elején az akciójelenet nagyon erős volt, de a gagyi 3d miatt szerintem a terem fele lemaradt róla. egyszerűen annyira nézhetetlen lett, hogy mindenki a szemét törölgette. utána már lelassult a téma, jött a megágyazás a filmnek, laza poénokkal és feelgood érzéssel, VISZONT ! nem értem, minek hoztak be ennyire sok történetszált. kezdve a két mutánssal, akik gyakorlatilag két lázadó kamasz szintjén voltak, egyszer itt, egyszer ott.. higanyszál mutogatásánál amúgy is enyhe flash fíling meglovagolást éreztem.
a szerelmi történetnek egyszerűen nem volt helye, romanovnak nem is kellene a filmben lennie, annyira nem jó semmire... jah mégis.. elaltatja brucet
ultron egy jó enemy lehetett volna, ha jobban engedik kibontakoztatni a történetét. egy AI fejlődjön, ne csak berserk módban akarja lesöpörni a bolygót. kellett volna egy félórát annak szentelni, hogy információt gyűjt, felméri a helyzetet, nem csak 1 másodpercben végpásztázza a webet.
erőltetett poénok sora, 0-t érő párbeszédek.
egyedül a thrillerbe illő flashbackek tetszettek, illetve hawkeye is kapott némi hátteret, nem csak egy gagyi support karakter lett.
ez így nálam csak egy 10/4, a potenciál megvolt benne, hogy egy olyan filmet hozzanak össze, amit meglehet nézni évente egyszer, ha 2 óra szórakozást akar az ember, de ez 2 óra feszengés volt csak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Vacation trailer
a végén Thor
a végén Thor
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon örülök neki, hogy megnézted, és volt értelme már többször is csöpögnöm róla, nagyon profi az öreg ebben a kategóriában, zseniálisan felépítette a filmet.sonic írta:Lordgabi miatt megint megneztem egy filmet... Mondjuk nem bantam meg. Igen jo volt. Hanekeben ritkan csalodtam eddig, es az egyik filmje ott van a kedvenceim kozt.
Hetedik kontinens:
(minden megy spoilerbe mert ez is olyan film hogy minel kevesebbet tudunk elotte annal nagyobbat ut)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azta rohadt... Ez nagyon kemeny volt. Ahogy felepiti szep lassan ugy hogy majd megoszulsz rajta, es mar tukon ulsz meg talalgatsz hogy mi a picsa lessz itt, aztan a vegen ugy beakaszt hogy legszivesebben kiugranal az ablakon. Na ezt nem sok rendezo tudja. Nagyon jo a tempoja a filmnek. Fajdalmasan lassu, de folyamatosan csepegtet infokat, es mindig van valami ami nem hagyja lankadni a figyelmet. Borzaszto aprolekosan abrazolja a csalad unalmas onmagat ismetlo mindennapjait, kozben apro mozzanatok sugaljak hogy valami oriasi rothadas van a felszin alatt, de megsem akarjuk elhinni amig nem latjuk. Aztan az utolso fel oraban slow motion torture, egyenkent kihuzgalja a kormeidet, aztan komotosan elsetal es csak a kilatastalansag erzeset hagyja maga utan... Kegyetlen.
Haneke
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Lordgabi miatt megint megneztem egy filmet... Mondjuk nem bantam meg. Igen jo volt. Hanekeben ritkan csalodtam eddig, es az egyik filmje ott van a kedvenceim kozt.
Hetedik kontinens:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azta rohadt... Ez nagyon kemeny volt. Ahogy felepiti szep lassan ugy hogy majd megoszulsz rajta, es mar tukon ulsz meg talalgatsz hogy mi a picsa lessz itt, aztan a vegen ugy beakaszt hogy legszivesebben kiugranal az ablakon. Na ezt nem sok rendezo tudja. Nagyon jo a tempoja a filmnek. Fajdalmasan lassu, de folyamatosan csepegtet infokat, es mindig van valami ami nem hagyja lankadni a figyelmet. Borzaszto aprolekosan abrazolja a csalad unalmas onmagat ismetlo mindennapjait, kozben apro mozzanatok sugaljak hogy valami oriasi rothadas van a felszin alatt, de megsem akarjuk elhinni amig nem latjuk. Aztan az utolso fel oraban slow motion torture, egyenkent kihuzgalja a kormeidet, aztan komotosan elsetal es csak a kilatastalansag erzeset hagyja maga utan... Kegyetlen.
Haneke
Hetedik kontinens:
Haneke
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tőlem jöhetne egy Sátántangó hosszúságú mozi is. Imádnám. Vagy egy 3 órás Hulk vs Hulkbuster zúzda.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
egy ilyen moziba beülős film nehogy már csak egy rendezői változattal legyen teljes... azt csak az nézi meg aki elvetemült fanatic, ellenben a moziba beül boldog-boldogtalan és kapnak egy ilyen felemás dolgot a pénzükért. ez a 2 óra már így is sok volt, a 3 órát nem tudom, ki bírná egyhelyben végignézniRemy írta:Lesz amúgy a DVD megjelenés után egy 3 órás rendezői változat is. +40 perc azért nem kevés. Kíváncsi vagyok mennyivel lesz másabb.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Avengers 2
Nagyjából azt kaptam, amit vártam. Korrekt popcorn mozit, nem többet. Jogos és jó észrevételek, amiket Marky írt, de engem inkább a "csináljukmegújra" jelleg zavart. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Helyenként erőltetett beállítások, az előző részben elsütött fordulatok újbóli beletuszkolása, pár catchphrasenek szánt egysoros. Valamint bár díjazom, hogy végre valamennyire sikerült eltérniük a formulától, azért talán nem pont ennél a filmnél kellett volna erőltetni az érzelmi szálakat. Komolytalanra vették a felvezető filmeket, akkor miért pont a "főműsorban" kezdenek el drámázni? A másik két felvezető szál annyira nem zavart, de szintén a korábbi filmekbe kellett volna beírni.
Más: a keresztény kritikáknak van előélete? Vagy morbid Ultron-teremtéstörténet utalások lettek volna?
Egyébként nem volt ez rossz, 7,5/10.
Nagyjából azt kaptam, amit vártam. Korrekt popcorn mozit, nem többet. Jogos és jó észrevételek, amiket Marky írt, de engem inkább a "csináljukmegújra" jelleg zavart. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Helyenként erőltetett beállítások, az előző részben elsütött fordulatok újbóli beletuszkolása, pár catchphrasenek szánt egysoros. Valamint bár díjazom, hogy végre valamennyire sikerült eltérniük a formulától, azért talán nem pont ennél a filmnél kellett volna erőltetni az érzelmi szálakat. Komolytalanra vették a felvezető filmeket, akkor miért pont a "főműsorban" kezdenek el drámázni? A másik két felvezető szál annyira nem zavart, de szintén a korábbi filmekbe kellett volna beírni.
Más: a keresztény kritikáknak van előélete? Vagy morbid Ultron-teremtéstörténet utalások lettek volna?
Egyébként nem volt ez rossz, 7,5/10.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lesz amúgy a DVD megjelenés után egy 3 órás rendezői változat is. +40 perc azért nem kevés. Kíváncsi vagyok mennyivel lesz másabb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
szerintem meg gagyi volt az új avengers. most jöttem haza a moziból és olyan "ok-ok, de mégsem az igazi" érzésem van.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a film elején az akciójelenet nagyon erős volt, de a gagyi 3d miatt szerintem a terem fele lemaradt róla. egyszerűen annyira nézhetetlen lett, hogy mindenki a szemét törölgette. utána már lelassult a téma, jött a megágyazás a filmnek, laza poénokkal és feelgood érzéssel, VISZONT ! nem értem, minek hoztak be ennyire sok történetszált. kezdve a két mutánssal, akik gyakorlatilag két lázadó kamasz szintjén voltak, egyszer itt, egyszer ott.. higanyszál mutogatásánál amúgy is enyhe flash fíling meglovagolást éreztem.
a szerelmi történetnek egyszerűen nem volt helye, romanovnak nem is kellene a filmben lennie, annyira nem jó semmire... jah mégis.. elaltatja brucet
ultron egy jó enemy lehetett volna, ha jobban engedik kibontakoztatni a történetét. egy AI fejlődjön, ne csak berserk módban akarja lesöpörni a bolygót. kellett volna egy félórát annak szentelni, hogy információt gyűjt, felméri a helyzetet, nem csak 1 másodpercben végpásztázza a webet.
egyedül a thrillerbe illő flashbackek tetszettek, illetve hawkeye is kapott némi hátteret, nem csak egy gagyi support karakter lett.
ez így nálam csak egy 10/4, a potenciál megvolt benne, hogy egy olyan filmet hozzanak össze, amit meglehet nézni évente egyszer, ha 2 óra szórakozást akar az ember, de ez 2 óra feszengés volt csak.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Az első rész nem volt rossz, na de a második...Ugyanolyan gyagya, mint a Vasember 2. A Thor 2-ből elég lett volna leadni a stáblistás jelenetet.Mondjuk Thor 2 pont, hogy sokkal komolytalanabb volt, mint az első
Sokkal jobb az Ultron kora, mint az első rész. Nekem nagyon adta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Újabb Haneke filmet volt szerencsém bepótolni, ahogyan korábban említettem, az Amour (Faust kritikája) volt a soron. Ez volt a negyedik filmem a rendezőtől, a legismertebb darabról van szó, de továbbra is A hetedik kontinens az etalon. Télnek idején akkora hatással volt rám, főleg a második fele, hogy "szinte napi szinten" eszembe jut a film, továbbra is kilenc pontos (most nézem IMDb-n nyolcast nyomtam rá, változtattam). Régebben is elolvastam már a kolléga kritikáját, nagyszerű írás, de valahogy nem tudtam a rendező ezen darabjával maximálisan azonosulni. A hetedik kontinenssel úgy voltam, hogy fél óra után kivágom a gépről (nem tettem volna meg, mindent befejezek, amit már elkezdtem egyszer), aztán jött a katarzis, itt is voltak nyomasztó, feszült jelenetek, az ábrázolás hasonlóan életszerű volt, de tudtam már az elején, hogy itt nem lesz csattanó, valahogy nem ütött belém semmi, pedig ugye mindkét esetben roppant kemény témáról van szó. Hasonlóan kemény film, biztosan többet érdemelne, de esetleg a jövőben, ez így a szülinapomon is csupán egy masszív 7/10.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- Remy
- Kapcsolat:
Itt is volt néhány kínos jelenet. itt-ott kicsit erőltetettnek éreztem a humort, az elsőben sokkal jobban betaláltak. Viszont itt sokkal több volt, így hiába volt 1-2 szar poén, azért sok jóval is lehetett találkozni.Sierra írta:AZ lehet, de milyen poénokat eresztettek el benne... sírtam a moziban.Remy írta:
Hangulatban nem. Az, hogy a film kinek, hogy tetszett, az már más kérdés
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
AZ lehet, de milyen poénokat eresztettek el benne... sírtam a moziban.Remy írta:
Hangulatban nem. Az, hogy a film kinek, hogy tetszett, az már más kérdés
- Remy
- Kapcsolat:
Hangulatban nem. Az, hogy a film kinek, hogy tetszett, az már más kérdésSierra írta:Mondjuk Thor 2 pont, hogy sokkal komolytalanabb volt, mint az első.Remy írta:Thor 2-nél elkezdődött egy új irány
Amúgy fasza kis figurákat lehet kapni a menü mellé. Kapitányosat be is szereztem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Mondjuk Thor 2 pont, hogy sokkal komolytalanabb volt, mint az első.Remy írta:Thor 2-nél elkezdődött egy új irány