Azt muszáj csinálnia gyorsan, nézi a Balázsh3x0r írta:Lehet szidni bruzsy-t a celebeskedesei miatt, kell is, de azert az nem csunya, hogy fel 9-kor mar van felirat az uj GoT reszhez. Rendben, ketten forditjak, de akkor is.
Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Lehet szidni bruzsy-t a celebeskedesei miatt, kell is, de azert az nem csunya, hogy fel 9-kor mar van felirat az uj GoT reszhez. Rendben, ketten forditjak, de akkor is.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Elég lagymatag részek vannak a vége felé. A fináléra tartogatják a puskaport. Legalábbis remélem.Realista24 írta:Kezd egyre viccesebb lenni ez a DD. 11. rész.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kezd egyre viccesebb lenni ez a DD. 11. rész.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Olvasgatva a külföldi véleményeket, nézettségi adatok ide vagy oda, lesz 5. évad, viszont nagy valószínűséggel az utolsó.VanillaSky írta:Jó esély van rá, hogy egyben sorozatzáró is lesz.meg a PoI évadzárójáról.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Daredevil: Hát a 9. résztől eléggé behúzta a féket a sorozat. Elég unalmas részeket produkálnak, de remélem az utolsó két részre összekapják magukat.
-
Jó esély van rá, hogy egyben sorozatzáró is lesz.meg a PoI évadzárójáról.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Már kitárgyaltuk, csak nem voltál itt.hamesz írta:Dragon Ball Super július 5.-én indul. 100 rész minimum, de ha sikeres lesz akkor ez a szám növekedni fog.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hamesz
Dragon Ball Super július 5.-én indul. 100 rész minimum, de ha sikeres lesz akkor ez a szám növekedni fog.
h.csabi írta:Nem hiszem el komolyan, hogy egy Arrow-ról oldalak vannak, miközben senki sem emlékezik meg a PoI évadzárójáról... Szerintem marha jó volt az évad, szerintem felért egy közepes 24 évaddal is, pedig ez nagy szó
Jelen, de még feliratra várok
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Egyebkent nekem a trailer alapjan egybol a Heroes ugrott be.mocsok írta:A cikk szerint jun. 5. Es netflix, tehat egy nap alatt le is daralom az egeszet szerintem.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- mocsok
A cikk szerint jun. 5.sonic írta:Ez jonak tunik, mikor jon?mocsok írta:http://cinestar.hu/sense8-elozetesen-wa ... -sorozata/
nagyon várós.
nagy kedvenceim a Wachowski fivérek.
mondhatnám úgy is, hogy látva az előzetest: 10/10
Es netflix, tehat egy nap alatt le is daralom az egeszet szerintem.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez jonak tunik, mikor jon?mocsok írta:http://cinestar.hu/sense8-elozetesen-wa ... -sorozata/
nagyon várós.
Amugy en is elkezdem lassan a Wire-t masodjara, annyit irtatok rola hogy megjott a kedvem.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Nem hiszem el komolyan, hogy egy Arrow-ról oldalak vannak, miközben senki sem emlékezik meg a PoI évadzárójáról... Szerintem marha jó volt az évad, szerintem felért egy közepes 24 évaddal is, pedig ez nagy szó
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A rész, amikor Shaw-t elvitték.. az kegyetlenül adta, ahogy lejátszotta a machine magában
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A rész, amikor Shaw-t elvitték.. az kegyetlenül adta, ahogy lejátszotta a machine magában
igen-igen. itt is várós.mocsok írta:http://cinestar.hu/sense8-elozetesen-wa ... -sorozata/
nagyon várós.
a masik ami mar hamarosan, az az Aquarius. kivancsi leszek mennyire sikerul betegre megcsinali charles manson karakteret.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs
szintén, én is már szemezek vele egy ideje, de a vizsgaidőszak most fontosabb.pheco írta:A jövő heti zh-kat éljem túl, aztán én is nekikezdek.h3x0r írta:The Wire S01
Egy friss hír is jött közben: Orphan Black 4. évad berendelve.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A jövő heti zh-kat éljem túl, aztán én is nekikezdek.h3x0r írta:The Wire S01
- h3x0r
The Wire S01
Meg regebben beleneztem a pilotba magyarul, de annyira nem keltette fel az erdeklodesem, ugyhogy 6-7 perc utan ki is leptem. Mivel ez volt az egyik legnagyobb hianyossagom, raadasul HD-ban is kijott az osszes evad, ideje volt, mostmar angolul elkezdeni. A sztori, a helyszin, a karakterek, minden nagyon ott volt, vagany sorozat. Felek, hogy hetvegen ledaralnam a kovetkezo 2 evadot, ugyhogy most inkabb tartok par het szunetet. :Đ
Meg regebben beleneztem a pilotba magyarul, de annyira nem keltette fel az erdeklodesem, ugyhogy 6-7 perc utan ki is leptem. Mivel ez volt az egyik legnagyobb hianyossagom, raadasul HD-ban is kijott az osszes evad, ideje volt, mostmar angolul elkezdeni. A sztori, a helyszin, a karakterek, minden nagyon ott volt, vagany sorozat. Felek, hogy hetvegen ledaralnam a kovetkezo 2 evadot, ugyhogy most inkabb tartok par het szunetet. :Đ
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az egy dolog de jön Barry.Fb-re most rakták ki Amúgy nekem nagyon nem szimpi ez a gorilla, nem ide való sztem.Remy írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!]Malcolm azért mondta el Ra's-nak, hogy Oliver baszta át őket, mert így valszeg egy kamu cuccot nyomattak szét a szobában, és csak a szívverésük lassul le. A "hullákat" meg majd hazaszállíttatja, és már élnek is. Csak így juthattak ki a helyről.
halálomig madridista leszek