De csak ha Te leszel köztük tangába és szendvicsbe.hehe írta:Realista, ha a ma a szosziedad pontot szerez a barca ellen, év végéig higuain és kedira ölelkezős képet rakok ki, az bittos.
Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Spanyol bajnokság
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Realista, ha a ma a szosziedad pontot szerez a barca ellen, év végéig higuain és kedira ölelkezős képet rakok ki, az bittos.
Kinézem matracékból, hogy lazán leadják a meccset, megtehetik. Na nem mintha amúgy is sok esélyük lenne.dzsi91 írta:Igazából a két Bayern meccs közé ékelődő Sociedad meccs veszélyforrás a Barcának, erre meg fölspanolják őket,hogy lehet ez a meccs dönt a bajnoki címről
De bízok a Sociedadban, aztán az Atletico-ban( ) is.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igazából a két Bayern meccs közé ékelődő Sociedad meccs veszélyforrás a Barcának, erre meg fölspanolják őket,hogy lehet ez a meccs dönt a bajnoki címről
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ha a magyar kormanynak lenne egy kis esze, mar most tarcsazna a spanyol szovetseget.
He, Hombre! Nekunk amugy az utobbi idoben epult itt par uj libalegelo. Tudom, nem 80ezres arenak, de nalunk nyugodtan lejatszhatjak a csapataitok a hatralevo fordulokat... Commission free, csak a belepok arat tartjuk meg.
He, Hombre! Nekunk amugy az utobbi idoben epult itt par uj libalegelo. Tudom, nem 80ezres arenak, de nalunk nyugodtan lejatszhatjak a csapataitok a hatralevo fordulokat... Commission free, csak a belepok arat tartjuk meg.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jó az 35-nekHa valahogy továbbjutunk a BL-ben lesz bőven idő rápihenni és elgondolkodni hogy mit is csináljunk a barca ellen. Mert az már durván szégyen, hogy egy 40 éves Pirlo többet fut egy BL elődöntőben mint bármelyik madridi játékos. :sly:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon remélem, hogy ez csak egy rossz vicc, hogy a hétvégi lesz az uccsó forduló...ez rohadt sz@rul jönne nekünk és rohadtul nem lenne fair...
Ha viszont tényleg így lesz, akkor a Barcelona behúzza idénybeli első trófeáját...kizártnak tartom, hogy egy Sociedad akárcsak megizzasszon egy ilyen formában játszó csapatot...de mivel előbb játszik a Barca, így lehetne pihentetni a BL meccsre...
Ha viszont tényleg így lesz, akkor a Barcelona behúzza idénybeli első trófeáját...kizártnak tartom, hogy egy Sociedad akárcsak megizzasszon egy ilyen formában játszó csapatot...de mivel előbb játszik a Barca, így lehetne pihentetni a BL meccsre...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mondjuk én annyira nem bánom a dolgot, bár én ugye már a clásico után odaadtam a barcának a bajnoki címet.(nemigaz mert már ősszel )
Ha valahogy továbbjutunk a BL-ben lesz bőven idő rápihenni és elgondolkodni hogy mit is csináljunk a barca ellen. Mert az már durván szégyen, hogy egy 40 éves Pirlo többet fut egy BL elődöntőben mint bármelyik madridi játékos.
Ha valahogy továbbjutunk a BL-ben lesz bőven idő rápihenni és elgondolkodni hogy mit is csináljunk a barca ellen. Mert az már durván szégyen, hogy egy 40 éves Pirlo többet fut egy BL elődöntőben mint bármelyik madridi játékos.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazából bárhogy lehetne alakítani a csapatot. De előtte el kell adni Bale-t. Az érte kapott összegből konkrétan bárkit megvehetnénk. Gondolok itt Pogbára. Alabára, De Geára, stb. Ha Bale elmegy, akkor nagyon jól meg lehet variálni a keretet. De amíg ő stabil kezdő, addig sajnos hiába hozunk ide jó játékosokat, mert a többi jó játékos fogja megszívni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
[/quote]
Meg feleslegesnek is. Persze inkább ilyen problémáink legyenek, minthogy Arbeloát kelljen nézni a pályán.[/quote]
Szerintem johet Alaba is. Adtunk mi mar ki 65/ 100 millat is jatekosokert. Alaba nem tűnik nagy bukasnak foleg ha a sérülése is remdbejon.
azért egy minőségi cserevel szezon végére biztos hogy a carvajal marcelo is jobb játékot tolna!
Aztan rotaljak egymást. Jelenleg meg egy bitang jó kapus kellene hátul es ha a elotte van egy danilo/carvajal ramos/pepe varane marcelo/alaba ez hatalmasnak tűnik. Es azt mar remélem a vezetőség is felfogta hogy egy szűk kerettel nem lehet 60-70 meccset végig játszani. Tavaly is Cr szivta meg. Iden meg kb mindenki aki egy kicsit is fontos volt a csapatnak!!! Ezt igy nem szabad. Fiatal keretunk van kell meg fiatal ambíciós jatekosok.
Meg feleslegesnek is. Persze inkább ilyen problémáink legyenek, minthogy Arbeloát kelljen nézni a pályán.[/quote]
Szerintem johet Alaba is. Adtunk mi mar ki 65/ 100 millat is jatekosokert. Alaba nem tűnik nagy bukasnak foleg ha a sérülése is remdbejon.
azért egy minőségi cserevel szezon végére biztos hogy a carvajal marcelo is jobb játékot tolna!
Aztan rotaljak egymást. Jelenleg meg egy bitang jó kapus kellene hátul es ha a elotte van egy danilo/carvajal ramos/pepe varane marcelo/alaba ez hatalmasnak tűnik. Es azt mar remélem a vezetőség is felfogta hogy egy szűk kerettel nem lehet 60-70 meccset végig játszani. Tavaly is Cr szivta meg. Iden meg kb mindenki aki egy kicsit is fontos volt a csapatnak!!! Ezt igy nem szabad. Fiatal keretunk van kell meg fiatal ambíciós jatekosok.
- Hasta el final, Vamos Real -
- ateeemadrid
Meg feleslegesnek is. Persze inkább ilyen problémáink legyenek, minthogy Arbeloát kelljen nézni a pályán.A Danilo-Carvajal ill. az Alaba-Marcelo páros bitangkeménynek tűnik.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem kellene
A Danilo-Carvajal ill. az Alaba-Marcelo páros bitangkeménynek tűnik.
A Danilo-Carvajal ill. az Alaba-Marcelo páros bitangkeménynek tűnik.
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az a terv.
Egyes hírek szerint Kroos fogja meggyőzni, hogy jó lesz neki Madridban.
Viszont az árát 50 millióra lőtték be.
Egyes hírek szerint Kroos fogja meggyőzni, hogy jó lesz neki Madridban.
Viszont az árát 50 millióra lőtték be.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Akkor hozzuk AlabátRealista24 írta:Gayá hosszabbított 2020-ig. Ahogy várható volt, 50 milla lett az ára.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gayá hosszabbított 2020-ig. Ahogy várható volt, 50 milla lett az ára.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Hát ha ez megvalósul, akkor ezek után joggal kaphatja meg a spanyol liga a bohócliga jelzőt
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
Hát ilyen nincs hogy még ez is nekik jöjjön jól.Ha minden megvalósul abból ahogy most állnak,akkor nemtudom mikor volt ennyi szerencséje egy csapatnak egy szezonban mint nekik.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
én felkészültem a legrosszabbra, (mármint, h nem lesz több forduló) úgyh elkezdtem a hangolódást.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De akkor a kupadöntő is elmarad a és a Barca nem triplázhatna egyébként nem nagyon hiszem ezt el még mindig,szerintem minden meccs le lesz játszva.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Így van. Nem csak a bajnoki cím miatt. BL, EL hely, kiesés...és nem is igazságos, egyik csapattal szemben sem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema