Galacticos írta:ateeemadrid írta:nem, de azért egy válogatott csapat az más, szerintem.
más.
de nálam pl mindig a spanyolok voltak a kedvencek. azért mert most egy ilyen bizonyos szemszögből "sötét korszak van"(
), attól nem fogok másnak szurkolni. közben meg amúgy is ez a sötét korszak hozott egy eb-vb-eb kombót amit még soha senki.ez a xavi vonal lecseng- mert ennek a szar gurigázásnak ő az alappilére- majd jönnek thiagoék jeséék és jobb élvezhetőbb lesz a játék, de az eredmények biztosra veszem hogy meg sem fogják ezt közelíteni.
jogos, végülis meglehet érteni, mindenesetre madridistaként én elég nehezen tudnám ezt viselni, akármilyen sikeres is a csapat.
de megfordítom a kérdésed. hogy nem lehet egy olyan válogatottnak szurkolni ahol ott van ramos?
konkrétan Neki és Xabinak köszönhető, hogy nem utálom, hanem szimplán nem szeretem az egész spanyol válogatottat.
most nem azért, és tényleg nem veszekedni akarok most, de ha ez nézhetetlen szar, akkor hogy jellemeznéd mondjuk a mourinho féle (főként idei) real madrid (az ancelottis korszakkal még várjunk) játékminőségét ?
ugyanúgy.
gondolom egy percig sem fordult meg a fejedben, hogy másnaptól norwich vagy freiburg szurkoló leszel, mert egy real madrid kontrázgat, meg vezetésnél mindenki ellen visszaáll, vagy mert sokszor egy nulla volt a középpálya.
nem CSAK a mutatott játék miatt nem szeretem őket, hanem mert tele van számomra ellenszenves játékosokkal, akik közül ráadásul sokan a legnagyobb riválisunknál játszanak.
most ha leigazolnánk Valdest, Piquét, Albát, Busquetset, Xavit meg mondjuk Pedrot, akkor lehet egy ideig nem néznék inkább Real meccset. tudom, hülyeség ez a hasonlat, csak próbálok rámutatni, hogy mire értettem.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe