Bundesliga
Re: Bundesliga
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Olyan hírek voltak, hogy 12 millió a kivásárlási ára. Nem elírás a 32?
ez a wolfsburg nem normális. elvileg 32 millióért leigazolták max kruse-t. 4 évre. fel nem tudom fogni miétr szórják a pénzt. hiába talicskával hozzák akkor is feleslegre költik.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ebből a Frankfurt otthon hozható. a táblázat alapján 16 meccsből 2 győzelem és 4 döntetlen a mérleg az eintrchtnak.Dortmund (i), Frankfurt (o), Hoffenheim (i)
kár lenne Dárdaiért...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
persze, tudom, figyelemmel kísérem azért őket. csak tudod te is, h most lehet, h kétszer is a végén kaptak ki, de kikaptak a tabella pedig nem kérdez, nem néz teljesítményt, csak a pontokat.ferni írta:Bayern ellen utsó 10 percig bírták, most a 3. ellen is, Schalke utolsó pillanatban egyenlített ellenük és nyerhettek volna még meccseket...Toti írta:Pali herthaja a vegen meg szarba is kerulhet. Nem sok az a 4pont 3forduloval a vege elott, 4meccse nyeretlenek, bar sorsolasukat nem neztem kikkel jatszanak meg. Stuttgart nem semmi. :O
nagyon jók ahhoz képest ahol voltak, mert a régi edzőjükkel bőven kiesőhelyen lennének, most szimplán rossz a sorsolásuk, de ezeken a meccseken is bőven helytállnak, egy kis szerencsével pontokat is hozhattak volna el.
de azért remélem bentmaradnak és kap egy teljes szezont, kíváncsi vagyok mit hoz ki belőle dárdai.
azért ez így még komoly.Dortmund (i), Frankfurt (o), Hoffenheim (i)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Bayern ellen utsó 10 percig bírták, most a 3. ellen is, Schalke utolsó pillanatban egyenlített ellenük és nyerhettek volna még meccseket...Toti írta:Pali herthaja a vegen meg szarba is kerulhet. Nem sok az a 4pont 3forduloval a vege elott, 4meccse nyeretlenek, bar sorsolasukat nem neztem kikkel jatszanak meg. Stuttgart nem semmi. :O
nagyon jók ahhoz képest ahol voltak, mert a régi edzőjükkel bőven kiesőhelyen lennének, most szimplán rossz a sorsolásuk, de ezeken a meccseken is bőven helytállnak, egy kis szerencsével pontokat is hozhattak volna el.
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bayern után megnéztem, és akkor jöttem rá, meleg lehet még a pite.Toti írta:Pali herthaja a vegen meg szarba is kerulhet. Nem sok az a 4pont 3forduloval a vege elott, 4meccse nyeretlenek, bar sorsolasukat nem neztem kikkel jatszanak meg. Stuttgart nem semmi. :O
Dortmund (i), Frankfurt (o), Hoffenheim (i)
Pali herthaja a vegen meg szarba is kerulhet. Nem sok az a 4pont 3forduloval a vege elott, 4meccse nyeretlenek, bar sorsolasukat nem neztem kikkel jatszanak meg. Stuttgart nem semmi. :O
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
mindig is tudtuk, hogy németeknél sok a homok
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mint a radiátorKerlon írta:ez volt már?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Az utolsó 3 helyezett a tabellán, azért nem semmi név. Stuttgart, Hamburg, Hannover.
#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
mondjuk egy bl helyre nem lett volna nagy művészet behozni őket.
van egy összeszokott mag és egy (bundesliga szinten) nagyon erős keret, nem beszélve a szinte páratlan szurkolótáborról.
[/quote]
ja, csak a szezon legnagyobb részében a csapat kétharmada sérült volt.[/quote]
Mondjuk ezzel Pep szembenézett a Bayernnél is.
van egy összeszokott mag és egy (bundesliga szinten) nagyon erős keret, nem beszélve a szinte páratlan szurkolótáborról.
[/quote]
ja, csak a szezon legnagyobb részében a csapat kétharmada sérült volt.[/quote]
Mondjuk ezzel Pep szembenézett a Bayernnél is.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Akkor mi tart vissza attól hogy meg is tedd??ziro4vr írta:A barcások még nyugodtabbak lehetnek, Xabi most pihen, tehát ellenük kezdő lesz, Schweini meg pados. Nagy verést fognak kapni, erre sokat tennék.
1.72 ajándék odds, én is rakom amúgy! ;)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A barcások még nyugodtabbak lehetnek, Xabi most pihen, tehát ellenük kezdő lesz, Schweini meg pados. Nagy verést fognak kapni, erre sokat tennék.
Nem illik.
a török szabadrúgáskirály bevette neuer kapuját is. kár hogy nem a német válogatottat választotta anno.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tudom, megnéztem, ennek tudatában írtam azt, hogy a 4., még bl helyre, mert ha nem szívtak volna ennyit a sérülésekkel, akkor a 2. helyre lennének hivatottak.
a bayernen kívül nincs sok jó csapat manapság német földön, és azért a schalke-wolfsburg-gladbach-leverkusen négyesből kettőt meg lehetett volna előzni.
annál, hogy a fél szezont a tabella alsó harmadában töltik, és a végén talán (ma lesz egy ki-ki meccsük, ami dönthet erről) megcsípik az el helyek egyikét, azért még így is ki lehetett volna szerintem többet hozni a bajnokságból.
a bayernen kívül nincs sok jó csapat manapság német földön, és azért a schalke-wolfsburg-gladbach-leverkusen négyesből kettőt meg lehetett volna előzni.
annál, hogy a fél szezont a tabella alsó harmadában töltik, és a végén talán (ma lesz egy ki-ki meccsük, ami dönthet erről) megcsípik az el helyek egyikét, azért még így is ki lehetett volna szerintem többet hozni a bajnokságból.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
'shutterisland írta:mondjuk egy bl helyre nem lett volna nagy művészet behozni őket.numberone1 írta:Azert megneztem volna, h Pep mit tudott volna kihozni az idei Dortmundbol.
ja, csak a szezon legnagyobb részében a csapat kétharmada sérült volt.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk egy bl helyre nem lett volna nagy művészet behozni őket.numberone1 írta:Azert megneztem volna, h Pep mit tudott volna kihozni az idei Dortmundbol.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azert megneztem volna, h Pep mit tudott volna kihozni az idei Dortmundbol.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK