Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 10., vasárnap 17:57

Mindenki ezt mondja, épp ezért írtam. :mrgreen: Túl nagy volt a hangulatváltás, azért nem szerettem annyira. Monnyuk Emma már alakult. :mrgreen: :coffee:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 10., vasárnap 17:55

Remy írta: Kíváncsi leszek, hogy a 3. rész hogyan fog tetszeni ennyi év után. Korábban az tetszett a legkevésbé.
Az a legjobb.
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 10., vasárnap 17:55

3. rész a legjobb pedig filmben. Messze.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 10., vasárnap 17:53

Hát ja... ennyit számít, ha nem látsz egy filmet évekig, jelen esetben ez minimum 5-6 év. Az első Harry Potter rész még úgy ahogy hozta azt, amire emlékeztem, amiért rajongója lettem a szériának. De a 2. valamiért nagyon felbasz. :lol:

Mondjuk Dobby és Lockhart korábban is idegesítőek voltak, de most valamiért a korábbinál is jobban irritálnak.

Kíváncsi leszek, hogy a 3. rész hogyan fog tetszeni ennyi év után. Korábban az tetszett a legkevésbé. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 9., szombat 23:58

Megnéztem én is ma IMAX 3D-ben az új Bosszúállókat...szerintem teljesen korrekt volt...tökéletes kikapcsolódás volt számomra...nem vártam tőle se kevesebbet, se többet...egy igazi nyári popcorn mozi...

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az igazi nagy durranás úgy is a záró dupla részben várható majd...nagyrészt arra is vezetik fel most a filmet...rengeteg elvarratlan szál és utalás miatt...

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 9., szombat 22:45

RTL Transzcendes
Duna Skyfall
Viatas3 Bakancslista
Super TV2 Men in Black 2
Cool Harry Potter 2
AMC Rambo 3
....
...
Story4 Pirosszka
Mekkora kínálat van ma :kivagyhe: :smile:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 9., szombat 21:10

Avengers 2

Én sem az istenítők táborát fogom gyarapítani :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mintha egy tévésorozat évadzáróját néztem volna enyhe cliffhangerrel a végén. Értem én hogy #itsallconnected, de azért na. Egyből belecsapnak a közepébe, az hogy hogy kerültek az elején a hydravárhoz, csak a Shield sorozat nézői tudják. A zöldember meg a jócsaj románca is a semmiből jött. Hogy aztán ne legyen belőle semmi. A Marveles Flash halálát meg le se szartam. Ezek mellett meg ugye promózni kell a Polgárháborút, a Fekete Párducot, a Thor folytatást, no meg a következő "szezon" dupla évadzáróját is. Látszik, hogy szétvágatták Whedonnal az egészet, nincs se eleje, se vége...nem csodálom, hogy hősünk letette a lantot. Durván belepofázhattak a dolgába.
A látvány viszont okés, a karakterekkel sincs sok gond. Humorfaktor is rendben van. A Barton família sem zavart.
Korrekt popcormozi, de lehetett volna több is. Talán majd a Russo fivérek javítanak, a Winter Soldier bemutatkozásnak elég jó lett. Jobb, mint ez.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 9., szombat 16:13

Megnéztem én is, abszolút nem ájultam el. Látványos, helyenként vicces, de

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha már egy rakat pénzt kifizetek, és megint összehozzák őket 3 év után (megjegyzem szerintem az egésznek csak így van értelme) akkor ne egy felvezető jellegű film legyen már ez, sok felesleges szállal, meg ne vágjanak ki nekem fél órát mert a kövér amerikaiak nem bírnak ki annyit ülve, hamburger nélkül...Whedont ezzel kiherélték gyakorlatilag, maradt egy transformers szintű cuccnál pár árnyalatnyival érdekesebb meg jópofább film, amit persze jobban bekajálnak mert hogy hú marvel meg hú a sok hős, "kéjek a menümhöz játékfigurát anyuuuuuuu"
Nem illik.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. május 9., szombat 15:41

igen :mrgreen: ha kevésbé veszem figyelembe a negatívumokat. :)

amúgy az idei nagy durranás úgyis a star wars lesz, még februárban is csak az lesz a téma, független attól, hogy jól sikerül -e vagy sem :mrgreen:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 9., szombat 14:47

h3x0r írta:Most akkor 7 vagy 4 pont?
Azt írta legfeljebb 7 ami lehet 4.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 9., szombat 14:40

Avengers 2
Marky írta:egyszer nézhető, ha az ember nem figyel a részletekre még szórakoztató is, de az első rész szintjére nem ér fel. nem hiába a sok rossz kritika. ha az első rész 10/9 volt akkor ez legfeljebb 10/7 lehet.
Marky Dátum: 07 máj. 2015, 22:28 írta:ez így nálam csak egy 10/4, a potenciál megvolt benne, hogy egy olyan filmet hozzanak össze, amit meglehet nézni évente egyszer, ha 2 óra szórakozást akar az ember, de ez 2 óra feszengés volt csak. :kivagyhe:
Most akkor 7 vagy 4 pont? :mrgreen:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 9., szombat 14:28

Értem kösz. Amúgy pontosan úgy pontoztam őket, ahogyan leírtad. :D

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. május 9., szombat 13:51

nmate írta:Te vagy nem láttad az első részt, vagy csak azért nézted meg, hogy leszóld. Pár dolog amit kiemeltél negatívumként (pl párbeszédek, akciójelenetek beállításai), mind jelen voltak az elsőben. Szóval nem értem, világosíts fel ebbe miért kötöttél bele.
láttam az első részt, ott is jelen voltak ezek a problémák, de maga az atmoszféra elnyomta, magával ragadott, hogy összegyűlnek a marvel sztárok és megvédik a földet.
ez a főgonosz illetve a összecsapottság már nem nyomta el ezeket a hiányosságokat, a film felénél már szószerint feszengtem és vártam, hogy mikor jön a bossfight. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a látvány teljesen rendben volt, behozták víziót, aki hozott poénos, illetve rejtélyes dolgokat is a filmbe, de maga a forgatókönyv nem engedett meg semmiféle kibontakoztatást. egyszer nézhető, ha az ember nem figyel a részletekre még szórakoztató is, de az első rész szintjére nem ér fel. nem hiába a sok rossz kritika. ha az első rész 10/9 volt akkor ez legfeljebb 10/7 lehet.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 9., szombat 12:54

Zsombor írta:Véleményem nagyjából egyezik Mátééval. Kikapcsolt, látványos volt, de kevés. Most vagy tényleg gyengusz volt a film, vagy növök kifele ezekből a szuperhősös cuccokból. Vagy mindkettő. :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ami viszont nagy plusz volt, azt Vízió szolgáltatta. Szerintem jól eltalálták.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remek jelenet volt a létrejötte, nekem is nagyon adta. Egyedül az nem tetszett benne, hogy a szeme túl emberi volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 9., szombat 12:00

Véleményem nagyjából egyezik Mátééval. Kikapcsolt, látványos volt, de kevés. Most vagy tényleg gyengusz volt a film, vagy növök kifele ezekből a szuperhősös cuccokból. Vagy mindkettő. :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ami viszont nagy plusz volt, azt Vízió szolgáltatta. Szerintem jól eltalálták.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 9., szombat 11:57

Schwarzenegger színészkedik? Igen! Maggie

Lassú, de veszettül hatásos zombis családi dráma. Abigail Breslin kiváló, Arnold Schwarzenegger pedig meglepően jó. élveztem. 7/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 9., szombat 10:27

Alapjáraton én nem kötnék bele semmibe, de az elsővel magasra rakták a lécet és voltak bizonyos elvárásaim.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Loki > Ultron pl. itt gyengült. Hawkeye szerepe súlytalan volt, míg az elsőben jóval erősebb karakterek kaptak reflektorfényt. Ettől függetlenül mint írtam, jól szórakoztam, kikapcsolt arra a bő 2 órára és nem bántam meg. Már csak a SW trailer miatt sem, amit előtte leadtak :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 9., szombat 10:00

Hát nem tudom, én semmi ilyenbe nem tudok belekötni. Végig élveztem, igazi jó mozi hangulatban a filmet. Soha rosszabbat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 9., szombat 9:31

Azért nekem furcsa, hogy Whedonnak 40 !!! percet ki kellett vágnia a filmből, hogy moziba küldhessék. Mégpedig azért, mert azt a 40 percet majd megkapjuk, amint megjelenik a film DVD-n. A többi filmnél ilyen nem volt. Szóval a Marvel itt jócskán belenyúlt a készítésbe, ami azt eredményezte, amit itt többen le is írtok. Pl. összecsapott lett.

Kíváncsi vagyok, hogy mennyivel lesz másabb a rendezői változat. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 9., szombat 2:22

Avengers 2

Vegyes érzések, de tetszett a film.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ami kicsit zavart,hogy túl sok mindent akartak belerakni,és emiatt zsúfolttá vált a film. Pl nem értettem Thor-Selvig jelenetet, illetve a forrás mibenlétét. Az úgy hogy? volt rá korábban bármi utalás?
Meg úgy egyből belecsaptak a közepébe, azt hitte lesz felvezetés,vagy valami, összetoborzni a bandát, de semmi ilyen, egyből akció és zúzás.
Nekem Thor és Hulk kedvencek, Tony mindig üt, AmcsiKapcsival nem tudok azonosulni,ő az értékrendjével kilóg itt nagyon, Natash-Barton páros semleges. (Persze Scarlettet vinném)
A három új bosszúálló: A csaj nagyon adta, királyak voltak a képességei, Pietro is tetszett,jól csinálták meg, a mozgásait jól lassították vissza, hatásos volt. Nem tudom miért kellett kiírni, szerintem volt benne kraft. Itt jegyzem meg,hogy végig azt akarta elérni a film (nálam legalábbis), hogy azt higgyük Barton fog meghalni...családi légkör, több jelenlét, úgymond központi szerep...erre nem, Pietro esik el. Érdekes.
Vision nagyon adta, bár nem tiszta,hogy ő most akkor vibrániumból felépült android? Akire a laborban emberi szövetet tettek? De mitől tudott köpenyt növeszteni? meg színt váltani,hasonlók, repülés sem tiszta. Meg,hogy meglóbálja Thor pörölyét is érdekes, elvileg robot, a vibránium miatt ennyire erős? Elég titokzatos karakter így számomra, de utánaolvasok,aztán tisztázódhatnak ezek...bár úgy tudom eltér a képregénytől az ő létrejötte.
Ultron nekem tetszett, elég badass volt, ahhoz képest hogy robot volt,elég zavarodott volt a tudata...szóval előtörtek belőle Tony mondásai,be is pöccent miatta...

Szóval összességében tetszett,még ha összecsapottnak is hatott,meg túl sokat akartak megmutatni. Talán nem akarnak a harmadik filmben már ilyenekkel foglalkozni...Viszont a stáblistás jelenet, Thanossal...oda is lenne egy kérdésem. Ugye mondja,hogy majd elintézi ő maga. Most az első részben ugye adott volt a szerepe. De itt befolyásolta valahogy a történéseket? Ott volt a jogar,amit ugye Loki az ő közbenjárásával kapott meg, de ezen felül?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Vissza: