Azzal, hogy nem a sajtónak kéne ezeket mondania, egyet értek és igazat adok neked.Realista24 írta:Ha mindenki pofázna azért ami nem tetszik neki, anarchia lenne. Ez nem igy megy. Ez is egy munkahely.
Viszont Isco pártján állok, ha a teljesítmény és a klub játékos politikája a kérdés. Isco bőven kiérdemelte a bizalmunkat a teljesítményével, szerintem arra is rászolgált, hogy szabad, támadó szerepkört kapjon a számára stílusidegen védekezőbb felfogás helyett. Hiába dolgozott jól, reményt kezd veszteni. Így meg nyilván nem is fog tudni olyan szinten teljesíteni, mint amit technikailag hozni tudna, mert fejben nem lesz rendben.
Bocsánat mindenkitől, aki már unja, de sajnos ennek is Bale az oka (mármint nem Bale tehet róla személy szerint, hanem csak annyival, hogy itt van, lehetetlen helyzetbe hozza a vezetőséget és Carlot Isco ügyében). Ha Bale nem lenne a keretben, de ha csak legalább nem lenne szent és sérthetetlen, akkor már rég Isco lenne a kezdőben teljesítmény szempontjából.
Isco hibázott, hogy a sajtóhoz ment ezzel, de én eddig alázatosnak tartottam és tartom továbbra is a pályán tanúsított teljesítménye miatt. Ő hajlandó "melózni" is a pályán. Egyelőre nálam ez a nyilatkozat csak az első botlása, ami elkeseredésből is szól, én ezt megbocsátanám neki a klub részéről, mert nem alaptalanok a szavai.