Premier League
Re: Premier League
Újabb Agüero gól. Lesz még egy másik év PL játékosa díj. Azt neki kell kapnia. Sérülésekkel is többet ad a csapatának, mint bármelyik rivális játékosa
Miért? Hol kéne lennie a Spursnek? Pont ott vannak, ahol a keret alapján lenniük kell, 5-7 hely körül. Jó munkát végez a faszi, voltak jó időszakaik, de amikor egyértelmű lett, hogy ebből nem lesz BL, akkor már nem igazán pörgött a csapat, azért volt pár vicces eredményük mostanában.De a spurs valami szégyen.Netem követem csak,de 2-0 ,-1 ember,Pochettinonak sztm idén meszeltek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Angol bajnokságnak hívják, nehezen gyógyíthatóM1Ö írta:A hírek szerint valami vírusos fertőzést szedett összeBBeno írta:di maria már a padon sincs. lehet megsérült?
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A hírek szerint valami vírusos fertőzést szedett össze, ezért maradt ki a keretből.BBeno írta:di maria már a padon sincs. lehet megsérült?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Realista24 írta:Franciául tanulBBeno írta:di maria már a padon sincs. lehet megsérült?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Franciául tanulBBeno írta:di maria már a padon sincs. lehet megsérült?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
di maria már a padon sincs. lehet megsérült?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Megfordítják.newcastle vándorol a másodosztály felé mióta nincs ott pardew. mégis csak tudott valamit. bár azért remélem bent maradnak.
De a spurs valami szégyen.Netem követem csak,de 2-0 ,-1 ember,Pochettinonak sztm idén meszeltek.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
newcastle vándorol a másodosztály felé mióta nincs ott pardew. mégis csak tudott valamit. bár azért remélem bent maradnak.
leicester meg hihetetlen hajrát nyom le. ilyenkor csak azt nem értem hogy miért nem megy ez sokkal hamarabb.
guardiola meg nem fog egy új projetkbe kezdeni a citynél. annál kényelmesebb ő. de ha kirúgják is szép lesz megszerezni kloppot. szerintem nem mondana igent. előbb menne el pihenőre és várna 1 évet hátha akarja-e őt valami nagyobb csapat. még mindig remélem hogy a citybe megy a nyáron klopp.
leicester meg hihetetlen hajrát nyom le. ilyenkor csak azt nem értem hogy miért nem megy ez sokkal hamarabb.
guardiola meg nem fog egy új projetkbe kezdeni a citynél. annál kényelmesebb ő. de ha kirúgják is szép lesz megszerezni kloppot. szerintem nem mondana igent. előbb menne el pihenőre és várna 1 évet hátha akarja-e őt valami nagyobb csapat. még mindig remélem hogy a citybe megy a nyáron klopp.
Kik azok a szuper fiatalok?ziro4vr írta:Anyagilag nagyon jól állnak, vonzóak is a játékosoknak, és mellesleg tele vannak fiatalokkal. akiket be lehet építeni és faszák lesznek. Riberyt kéne elküldeniük amíg még ér valamit, meg kell egy fasza edző és rendben vannak.dzsi91 írta: Hát azért ott generáció váltás közeleg, a húzó emberek mind kiöregedtek.Persze egy jó edző sokmindent megtud oldani de most nagyon szétvan ott cseszve minden,mákjuk,hogy a bajnokság minden évre levan zsírozva így megszégyenülni nem fognak csak a bl-ben.
- ziro4vr
Anyagilag nagyon jól állnak, vonzóak is a játékosoknak, és mellesleg tele vannak fiatalokkal. akiket be lehet építeni és faszák lesznek. Riberyt kéne elküldeniük amíg még ér valamit, meg kell egy fasza edző és rendben vannak.dzsi91 írta: Hát azért ott generáció váltás közeleg, a húzó emberek mind kiöregedtek.Persze egy jó edző sokmindent megtud oldani de most nagyon szétvan ott cseszve minden,mákjuk,hogy a bajnokság minden évre levan zsírozva így megszégyenülni nem fognak csak a bl-ben.
Nem illik.
miért eddig nem?hehe írta:TéOeM írta:A BeinSports szerint (nem tudom, hogy mennyire hitelesek) Guardiola elfogadta a Manchester City ajánlatát és nyáron csatlakozik hozzájuk.
perfekt, azt a csapatot is be lehet akkor hinteni sóval
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát azért ott generáció váltás közeleg, a húzó emberek mind kiöregedtek.Persze egy jó edző sokmindent megtud oldani de most nagyon szétvan ott cseszve minden,mákjuk,hogy a bajnokság minden évre levan zsírozva így megszégyenülni nem fognak csak a bl-ben.ziro4vr írta:Eddig se számítottak, akkor ezek után se fognak. Viszont akkor sajnos meglesz az esélye annak, hogy a BM-mel ismét számolni kell majd...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
Eddig se számítottak, akkor ezek után se fognak. Viszont akkor sajnos meglesz az esélye annak, hogy a BM-mel ismét számolni kell majd...
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
TéOeM írta:A BeinSports szerint (nem tudom, hogy mennyire hitelesek) Guardiola elfogadta a Manchester City ajánlatát és nyáron csatlakozik hozzájuk.
perfekt, azt a csapatot is be lehet akkor hinteni sóval
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
A BeinSports szerint (nem tudom, hogy mennyire hitelesek) Guardiola elfogadta a Manchester City ajánlatát és nyáron csatlakozik hozzájuk.
ésRemy írta:Az Inter és Milan kiöregedett embereket veszwxyz írta:Ilyen emberekben a Milan és az Inter gondolkodik. Láthatjuk mekkora sikere van
balhés játékosokat, mint Lavezzi
régebben túlértékelteket, mint Illara
olyanokat akiknek csak neve van, mint Khedira
Ilyenekkel inkább csak gyengülnéne
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az Inter és Milan kiöregedett embereket vesz, az általam felsoroltak között senki nem olyan.wxyz írta:Ilyen emberekben a Milan és az Inter gondolkodik. Láthatjuk mekkora sikere van
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ilyen emberekben a Milan és az Inter gondolkodik. Láthatjuk mekkora sikere van
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Előrelépésnek lehet, hogy előrelépés, de egy klub vezetősége nem gondolkodhat 1 évben.
Ezeknek a játékosoknak az ára, fizetése egyéb igényei vetekszenek a top sztárokéval, pénzkidobás lenne.
Ezeknek a játékosoknak az ára, fizetése egyéb igényei vetekszenek a top sztárokéval, pénzkidobás lenne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema